Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 jeeej to je nahoda, len ja som uz stara koza. Nemat choru malú tak sa do toho tiez pustime skor. Niekedy aj banujem. Alchemilka caj je slaby, najlepsia tinktura ale nie z lekarne ale od bylinkarky. Poslem ti link? Mne stiahla cyklus na 28 dni aj krvacanie sa rozbehlo. Ked som prestala uzivat tak znova pruser. Ked budem doma odfotim flasticku, je tam napisane na co vsetko sa pouziva.
@patulka2 ked sa nam zadari tak ani ja nebudem uzivat potom. Len co som si odsledovala tak som otehotnela hned pri 28 dnovom cykle. Pri dlhsom asi nemam sancu.zato som ju vysadila ze co to spravi. Inak pco je svina, sestre sa kvoli tomu tiez roky nedarilo. Len neviem ako to riesila. Poslem ti vsetko do spravy. Verim ze by ti to mohlo pomoct.
Baby alchemika sa ale len do ovu ma pit.. mozem aj ja poprosit o nazov tinktury alebo link na kupu? ja som vzdy pila sypane caje, nie zo sacika.
@ilovepizza ja som pila až keď plodné dní skončili a nastalo dpo
@rosalie1411 juj no mňa si si v tomto asi pomýlila. Iná zabka asi ? Lebo ja som vyše 7r vydatá 😃
@zabka1987 aha.. Tak to som sa teda sekla 😊😊😊 🙈 prepac
@rosalie1411 nevadi 😃 ja som sem kedysi veľa chodila, mala by som zas . Muž by si ešte jedno bábätko želal ale akosi som lenivá merať bt
@patulka2 tak alchemika sa ma pit len do ovulacie. urcite nie po..neviem teraz nikde najst dovod, ale bolo to nieco s prekrvenim maternice, ze po ovulacii to nie je ziaduce, lebo poporuje precistenie teda menstruaciu
@ilovepizza no ovu bola 19dc a pila som do 20dc chcela som to asi minút
@patulka2 jaj uz chapem.. som myslela, ze si zacala pit az po plodnych dnoch a teda az do ms, tak mi to vyznelo. takto je to ok 🙈
@ilovepizza dobre pises na podporu plodnosti a skratenie cyklu sa pije od ms do ovulacie inak by hrozil potrat v pripade tehotenstva. A na ine potiaze v druhej polke. Len si tiez nepamatam vsetko. A mali by ste sa vyhybat aj mätovemu caju.
@rosalie1411 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Práve to, že zo začiatku som nevedela, že je to zle..a vlastne som progesterón brala dva mesiace v slepej dôvere, že lekárka vie, čo robí...mala som však naozaj rôzne vedľajšie účinky, menštruáciu som si nespoznávala, cykly skrátené, resp. ukážkové raz 26 a potom 28 dní, ale to nie je u mňa prirodzené a v norme :D. A až tu na modrom koníkovi som sa dočítala, že progesterón pred ovu môže ovu potlačiť, tak som tretí mesiac už nebrala...no a teraz sa v tých grafoch, testoch a svojom tele snažím nejako zorientovať. Dnes už som mala BT nižšie, 36,8...včera večer som inak mala pocit zvýšenej teploty, takže je možné aj to, že na mňa niečo lezie..neviem. uvidíme ako bude ďalšie dni. No a gynex som nasadila sama od seba na základe dobrých recenzií a hlavne kvôli tomu, že som dúfala, že mi zrovná ženské veci...lekárka mi ten utroš predpísala hlavne preto, že som posledné mesiace špinila počas cyklu, a dosť... a zistili mi vtedy ten zlý progesterón...len keď s manželom už chceme mimi, nepotrebujem si liečiť špinenie tak, že si zablokujem ovuláciu....tento mesiac som zatiaľ nešpinila aj bez hormónov a už sa mi blíži termín MS, takže gynex možno pomohol..uvidíme ako bude ďalej. 🙂 Asi by som to chcela skúsiť nejaký čas bez tých hormónov.. a len sa sledovať... dr. hovorila, že mi nasadí hneď na ďalší mesiac, ak sa vstrebe cysta, ale keďže tento mesiac ovu podľa všetkého prebehla, neviem, či to nechcem nechať chvíľku na prírodu...uvidíme.. :/
@katkaholiova Grafík vyzerá nádejne 🙂 Držím palce
@sindyem dakujem no zatial len 5dpo
@katkaholiova áno graf vyzerá pekne konečne! Tak už len čakať ☺️
@luci601 no veru uvidime
Nestíham čítať, toľko je tu príspevkov za posledné dni. Je to fajn, že je tu tak živo.
Hlásim 1DC 🩸 Ale na druhej strane som rada, že som mala taký ukážkový cyklus a prišiel mi presne ako mal. Teplotu nejdem merať, mam ešte par ovulacnych, tie miniem a dúfam, že koncom novembra budu 2 // a muž dostane Darček a rodina na vianoce 🙏🥰 budem vás tu sledovať a držať palce. See you soon 💛
@patulka2 Skoda, ze teraz nevyslo...na druhu stranu ako hovoris, povzbudive je ze cyklus bol ukazkovy. Ja som na tom podobne...po tych par mesiacoch co to bolo vselijake mam teraz konecne peknucky cyklus, takze ak sa ani mne nezadari, nevesiam hlavu. Sex pravidelny nebol, ale cca po tom co sa ovu test sfarbil sme na to hupli...tak to je jedina moja nadej..inak mi tento mesiac chodi chlap domov z prace zmuckany a este potom sada za PC a maka, a vecer odpadava do postele. Takze som to nesilila...a uvidime. Inak..tie Vianoce aj ja dufam...uz dva roky si predstavujem ako zdobim vianoc.stromcek uz tehotna a manzelovi kupujem take tie typicke dupacky alebo knihu "budes otcom", ktore si pod stromcekom otvori...🤣 tak si verme 💪
@katkaholiova Z toho si nic nerob..ja mavam aj horsie skoky 🤭 ono to ale moze byt aj tymi mojimi hormonami. Ja dnes rano 36.9, a mala by som byt 9DPO, tak uvidime. Menzes mi fertility kalendar vyznacuje na piatok..a to budeme s manzelom akurat na predlzenom vikende na Orave (namiesto svadob.medovych tyzdnov..len tak skratene)..tak by som fakt prijala, keby si to tie kramy odpustili a ked maju prist, nech pridu az bud.tyzden 😂 idealne vobec
@sindyem ja som rada vôbec, že som sa ako tak doliecila, dúfam ozaj, že tento cyklus nebude 60 dňový ako ten predošlý.. tento som mala fakt super, vedela som kedy bola ovu a prišli kramky ako majú. Práve som objednala vitaminy sebe aj mužovi tak ideme ďalej 🙂 ja som už jedny vianoce tehu bola a bolo to krásne keď sme dostali kolísku a veci podobne. Teraz budeme radi aj 2 čiarkam

@nicole003 aj ja som mala 23 keď sme urobili malého, teraz mam 26, pco, tiež dlhšie cykly asi 34-38 dňove, niekdy aj 60 😀 po 4 baleniach inofolicu sa pco zlepšilo, bola som u iného gyn a ten nevidí dôvod nebyť tehu, už sa len trafiť. To dáme neboj nič 🍀🙃