icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
27. okt 2021

@sindyem to vazne myslis ze je pekne.vacsinou som mala hadika a vtedy som si myslela ze je to super.dakujem

sindyem
27. okt 2021

Ja som zatial takto...no a uvidime. 🤔 Menzes mi apka najskor nahodila na stredu...potom mi ho prehodila na piatok a ked som si manualne opravila den ovulacie (zistila som ako to urobit), opat prehodila termin az na sobotu... Zajtra ideme s manzelom na ten predlzeny vikendik... a maju to byt honeymoons s privatnou virivkou a infrasaunou. Moc sa na to tesime..mame to po roku a namiesto medovych tyzdnov len naozaj na kratucko, kvoli manzelovej praci. Tak sme si povedali ze ked uz ideme len na vikend, priplatime si a uzijeme si to. Tak fakt by som bola rada, keby to na cas nedoslo..na tu virivku a romantiku som sa tak tesila. No nic..balim si vlozky, tampony a kiezby sa menzes nedostavil. 😊

katkaholiova
27. okt 2021

@sindyem verim ze nepojde.skus od zajtra kazdy den citrony aspon dva zevraj oddaluje ms skusala som nieco posunulo ale ci urcite to neviem 100%

katkaholiova
27. okt 2021

@sindyem ved mas super graf

sindyem
27. okt 2021

@katkaholiova Dakujem...len neviem ci nie je u mna skoro na sudy... mimo hormonov som mala graf len jeden a len v jednej rovine, tzv.anovulacny... a s hormonami som mala tak, ze do 12. DPO sa teplota drzala hore, na 13. DPO prudko klesla a 14 DPO uz bol menzes..aj ked pisat DPO je blbost, ovulacia podla mna nebola, len utros mi dvihol teplotu...takze ja som happy jak dva grepy uz aj tak za tento graf. Pozitivum pre mma, ze vyzera normalne a ze bola ovu aj bez hormonov, len s gynexom a vitaminami...ale pri tom jednom milovani, v case "plodnych dni" je sanca mensia no. 😂 S malou dusickou teda cakam....

katkaholiova
27. okt 2021

@sindyem no my sme cisto nahodou boli den pred ovu spolu kedze sme nevedeli kedy prebehne takze sme to nahodou vychytili.drzim palce a pekny vykend

xxemma
27. okt 2021

@butterfly333 urcite sa tsto kombinacia moze brat, pretoze progesteton zahustuje krv a tie ktore maju zistenu trombofiliu, liedena... beru cele tehu. Ja dom mala este +anopyrin 😉

stelush
27. okt 2021

@sindyem my sme skusali tento mesiac a nic. Vyslo to na 3 dni pred ovulkou, takze sanca bola 🤷🏻‍♀️ inofolic, folandrol +Jonas a ms mam taku ako nikdy 👌😂😂😂😂

sindyem
27. okt 2021

@stelush 😂 tak potom u sesterky bola nahoda jak sviňa ze jej to podla tej metody takto vyslo

sindyem
27. okt 2021

Zienky..zbytocne som plasila a nakupovala tampony do virivky...nikam nakoniec nejdeme. 😢 ochorel mi maznacik, ktoreho mam jak dieta...to viete...ked zenska ma materinske pudy, ale nema podmienky (pred 5 rokmi), kupi si domaceho maznaka a toho rozmaznava...a dnes z nicoho nic zle..akoby to vycitil. Tak rezervacia zrusena, veterina absolvovana a liecime... tak dam zajtra info, co moja BT... 😭 a za dnesok uz mam oci vyplakane a chcelo by to poharik tvrdeho...

ilovepizza
27. okt 2021

@sindyem skoda, ze vam to nevyslo, ked to mali byt nahradne medove tyzdne:/. poharik si kludne daj, ked potrebujes na ukludnenie 🍸drzim palce, aby sa coskoro maznacik vyzdravel

luci601
27. okt 2021

@sindyem A ty používaš tu metódu či nie?
Škoda víkendu, ale držte sa, snáď sa vám čoskoro podarí niekam vypadnúť a vypnúť myšlienky ☺️🍀

katkaholiova
28. okt 2021
nicole003
28. okt 2021

Uz aspon viem ze co ma caka... Ale nezufajme,urcite sa nam zadari len k tomu treba vela trpezlivosti.

nicole003
28. okt 2021

@sindyem maznacik je v pohode? Viem ze je uz ako clen rodiny a nie je ti vsetko jedno. Uvidis ze nahradne medove tyzdne si uzijete o to viac lebo budu zasluzene po tolkych stresoch.

sindyem
28. okt 2021

Dobre ranko vsetkym 😊
@nicole003 Ach jo...skoda toho. Tiez si mala krasny grafik. No a dnesnym dnom aj ja uz klesam 😭
Dakujem za opytanie 😘 Aleško sa zatial drzi...prechadzame si tym uz treti krat. Choroba mu prepukla presne takto pred rokom a ocividne sa vracia/prebudza kazdeho pol roka....dobre je, ze ma teraz viac chut do zivota, nez ako tomu bolo pred rokom..tak dokrmujem ho striekackou do tlamicky, podavam lieky a staram sa ako mozem a musi to zvladnut. Je to inak zakrsly kralicek, teraz bude mat 5 r....to ked niekomu poviem, tak si kazdy predstavi zajaca v kleci. Ale my ho mame ako psika na volno v byte. Je nauceny chodit pekne na zachod a kam sa pohneme, tam ide za nami...rano nas budi, vecer medzi nami lezi u TV..v kuchyni ked varim, lezi mi pri nohach a stavia sa na zadne, co prosi o pamlsky...skratka pravoplatny clen rodiny. Vidiet ho takto mi trha srdce...

patulka2
28. okt 2021

3DC, začíname s plodnou prípravou 🤗🤭

sindyem
28. okt 2021

@patulka2 Super! 💪 Tiez planujem doobjednat vsetko, len ako mi pride menzes...ten Folandrol je čo?? a inak alchemilku odkial objednavate? ja som kupila len klasicky nasackovany cajik a len jednu salku denne som pila pred ovulkou...

patulka2
28. okt 2021

@sindyem folandrol sú vitaminy pre muzicka 🙂 a keď si pozrieš asi 2-3 strany dozadu v skupine, pridavala som sem typy alchemiky, nakoniec mam tu dvojku, klasicky porciovaný caj, 1 vrecúško v 0.5l vody do ovulácie každý deň.

patulka2
28. okt 2021

@sindyem
Z pilulky som teraz robila objednávku inak aj v DMke maju

majuska1996
28. okt 2021

Baby čo myslíte ?? A úprimne sa cítim dosť zle.... Bolia ma kríze, brucho mám nafúknuté + niekedy mi je ťažko na žalúdku a bolí ma hlava... Tak som zvedavá, že čo z toho bude

sindyem
28. okt 2021

@patulka2 Tak ja som este pred a jednym a pol mesiaca kupila tuto..tiez sackovanu, lebo nemam na sypany cajik vybavicku... a davala som si jeden hrncek denne. Ja som ani nevedela ze je viac druhov 😂

sindyem
28. okt 2021

@majuska1996 Ake si mala doteraz grafy?? Zvykne ti az tolkoto stupat teplota? Uprimne si myslim, ze ak nie su taketo vysiny u teba klasika, tak tento grafik poputuje do temy "vitazne grafy BT"..Drziim palce! 💪😍

sindyem
28. okt 2021

@majuska1996 cyklus mas ale poriadne dlhy...kolko dnove mavas??

luci601
28. okt 2021

@majuska1996 Ahoj 🙂 vyzerá veľmi dobre ten graf, krásne teplota stúpa hore! Kedy planujes testovať

majuska1996
28. okt 2021

@luci601 a neviem ešte lebo vždy keď som testovala som sa sklamala

majuska1996
28. okt 2021

@sindyem ahoj píšem ti súkromnú správu

katkaholiova
29. okt 2021

dnes 10dpo

kakatulik
29. okt 2021

@katkaholiova ocuvaj ma ty deva. takuto vysoku teplotu si uz davno nemala. Ci?

iamkate
29. okt 2021

@katkaholiova Katka to máš riadny graf ukazkovy👏