Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova to zatial nie je pokles
@ilovepizza ale test 15dpo uz by mal ukazat nie
@katkaholiova kati, kto vie. mojej kamaratke neukazal ani po vynechani ms, preto na tehotenstvo aj neskoro prisla..
@ilovepizza to mi je luto
@ilovepizza no ak do pondelka nedostanem tak pojdem na krv.Ale stale tomu neverim zeby to vyslo
@katkaholiova to ešte nie je pokles😊stále sa ti teplota pekne drží hore a ako píše
@ilovepizza ,niekomu ukáže až po vynechaní MS,tak pokiaľ nepríde,nádej je stále 🤗
@ilovepizza mne napr.skratil cyklus teraz Gynex, ktorý užívam 2 mesiac...Predtým 2 roky pravidelný cyklus 28 dní a ovu bola tak 16-17dc,po roku ovu ukážkovo 14 DC každý mesiac a teraz druhý cyklus ovu 11 DC a MS prišla na 25 DC,tak som zvedavá ako teraz,ale najlepšie,keby nepríde 🙏, nečakám ju 🙈😃
@miriama79 tak ano, ked nieco uzivas, tak sa ti cyklus moze upravit, ale ja okrem kyseliny listovej neberiem vobec nic a LF som aj pred rokom, ked som merala par mesiacov, mala 15 dni. fakt nechapem..
@ilovepizza mala si skorú ovulaciu. Zvyčajne tých 14 dní je ta fáza a potom dostaneš.. mne vždy hovorili, že odpočítaj od 1dc 14 dní a vyjde ti kedy bola ovulácia.
@katkaholiova graf sa fi pekne drží, asi sa ta bábätko snaží naťahovať, dúfam, že sa teplota udrží a aspoň duch ukáže
@patulka2 dakujek
@katkaholiova vidím že biely, ale zvláštne lebo graf pekný, ale ešte vydrz možno ukáže test neskôr, veľa báb tu písalo že mali pozitívne testy až týždeň meškania ms.veľmi ti držím palce ✊🏼
Ja tiež necakam v sobotu takze snáď nám ani nepríde! 🥰 ja nemeriam br tento mesiac tak ani neviem čo a ako
@luci601 no ved to ze pekny a potom nikde nic
dufam ze teh graf este par dni takto vydrzi
@katkaholiova Dúfam aj ja že vydrží a že sa naozaj úkazu // neskôr!
@butterfly333 ach moja tak ste si zase prezili dost drzim moc paste aby vam to cim skor vyslo
@ereska ďakujem moja práve sme v gyncare NR tak som zvedavá čo povie dr.
@butterfly333 drzim palce 🍀
Ja som daka nestastna, baby. Fakt neviem, ci uz by som sa nemala raz a navzdy zmierit s tym, ze babo nebude 😞. Za chvilu to budu pomaly dva roky, co ideme naplno a ja som nemala ani len naznak tehotenstva, nic.
@ilovepizza A snažíte sa o prvé? To ma mrzí, je to dlha doba a chápem že už aj nádej ta opúšťa! Ale treba veriť musí to prísť 🙌🏼🍀
Skúšali ste aj iné metódy? Umele?
@luci601 ano, prve..
vies co, na umele musi byt clovek aj psychicky nastaveny a verit tomu, ze to pomoze. ja som momentalne negativna v tomto ohlade, ze neverim, ze to by nam pomohlo, takze je zbytocne nad tym aj uvazovat.
@ilovepizza ja som na tom podobne, snaha o prve, necele dva roky a tiez vobec nic, uplne chapem ako sa citis:( nejake vysetrenia uz mate za sebou?
@blabla22 nemame, mojmu drahemu sa na spg nechce ist, ale asi nejako citlivo ho uz presvedcim, ze by teda uz bolo na case. ja sa chystam na hormonalny profil len som sa zacala tak detailne dnes o to zaujimat, cize neviem, ci to robi aj gynek alebo iba v centrach.. ale matie ma, ze sa tam treba objednat, ale ked presne neviem, kedy budem 2dc, tak skor ako 1dc sa objednat ani neviem. a tam su den dopredu vzdy terminy plne, ked som pozerala napr medirex. tak neviem ani, na kedy sa mam objednat 🙈.
vy uz ste boli na vysetreniach?

@luci601 no po dobrati dufastonu som zvykla cca 4den dostat.takze necakam v sobotu.no.ale vidis nic sa neukazuje