Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@blabla22 keď si pozrieš lepšie, každý test je tým pádom negatívny lebo ak je pozitívny je tmavý alebo tmavší ako testovacia čiarka...akože mne dr povedala ze ovulacne testy sú nepresne a nespolahlive ale mala som doma, chcela som minút...predošlé testy mi viac menej sedeli a tmavli ako ovu a tieto skoro biele
@patulka2 na zaklade coho z tvojho grafu ususdzujes, ze ovu prebehla? presne ako pise blabla22.. ovu prebehla, ak tri po sebe iduce teploty su vyssie ako 6 predchadzajucich a to v tvojom grafe zatial nie je. samozrejme, uvidi sa, co prinesu dalsie dni, ale z aktualnych teplot sa to neda povedat.
@ilovepizza ahoj, to bolo také moje domyslieť, lebo zvyčajne v tomto čase ovulaciu mávam a keďže teploty boli a sú nízke tak som si domyslala, že by ovulácia byt mohla...ale po dnešnom rane som sklamaná lebo teplota je stále dole, takže ovulácia nakoniec ešte nebola...bojím sa ze opäť budem mat dllllhy cyklus, zbytočne sa zas budem stresovať lebo už sme sa pekne snažili a zasa sa len meraním stresujem..už som to chcela mať za sebou, odložiť teplomer a čakať o 2 týždne ci to príde alebo nie..
@patulka2 Podla teplot z grafu naozaj vyzera, ze ovu este nebola...nestresuj sa ale z toho...ved ono to este prist moze. 😊 Vsetky zeny nemozu byt ako svajciarske hodinky...ja mam tento mesiac taky zvlastny..vacsie piky...ale je pravda, ze zaciatok cyklu som bola bez gynexu a aj to meranie flakam..niekedy zmeram o 6, niekedy o 7..dnes som merala o 8..kedze je sviatok a mozeme si s manzelom prispat (lebo este nemame deti 😂)...sup, som to do grafu zaznacila a pomyslela si, ze prdiiiim to. Sak viem, ze som merala neskor a preto je teplota vyssia....dnes som 19 DC, takze podla predchadzajucich mesiacov sa tiez teraz blizim k obdobiu ovu..no som zvedava ci bude a zaroven si hovorim, ze nemozem to moc riesit...max jeden ovu test denne a co rano nameram a kedy nameram, to bude...
@baru2 ahoj ako sa mas co mimi? ☺️
@kika123kika ahoj... dobre vcera bola kontrola 🙂 cysta nerastie, hematom zmizol. A babatko je vacsie a vacsie. A zrejme to bude riadny expert :D take pohyby tam robilo ze som to este nevidela :D doktorka sa len smiala ze ci ma rozcvicku ale ze uz by mohlo aj pockat lebo ho nemohla zmeriat 🤣😊🥰 v utorom nas caka NT skrining. Snad bude vsetko v poriadku 🙂
@kika123kika drahá malinká ako pekne rastie zlatučká je 😘😘😘
@butterfly333 ahoj 🙂 je to Dr. v BA v Petržalke...zasielam link: https://www.akupunkturacentrum.sk/vysetrenie-me...
to som brala ešte ako posledný pokus, keď sa nám 26 mesiacov po kyrete nedarilo a pritom predtým vždy na 1 x...objednala som sa na hodinové vyšetrenie tým EAV prístrojom...prezrie ti cez body všetky orgány a nájde, kde je problém a nasadí kvapky...rovno ti ich tam vyrobí...mne našiel problém štítku napriek tomu, že na HP bola vždy ok...povedal, že o 3 mesiace kontrola, ale že to už budem tehu a aj som si pár dní pred kontrolou našla //...za mňa výborný odborník a ešte aj veľmi milý...na tej stránke má všetko popísané, dá sa online objednať 🙂...silno držím palce 🙂
@baru2 super to som velmi rada len tak dalej a nech je dibre aktivne baby 🙂 potom daj vediet ako si dopadla drzim moc palce 🙂 na ledy mas termin?
@butterfly333 dakujem ❤️ Je to mala certica stale len vymysla sak pozeraj na jej anjelsky vyraz 😂😂😂😍 a ty co ako sa ti dari?
@kika123kika termin porodu mam 7.6. 🙂 a v utorok som naozaj velmi zvedava na tie merania 🙂 ozvem sa ako sme dopadli 🙂
@baru2 no tak letne ako ja 🙂 urcite dopadnu dobre tak ako ma 😍 budeme cakat na dobre spravy 🍀🍀🍀🙏🏽
@kika123kika 🙂 no junive, ja som julova a syna mam augustoveho 🤣 takze kazdy mesiac bude veseli
@baru2 ja som julova moja mala je decembrova 😂 chuda vsetko na jednu kopu mikulas narodky vianoce silvester a januar meniny 😂😂😂
@kika123kika krásna je šibalka malá 🙃 ja stale nič len sa tu ponevieram mam za sebou 2 vklady s DE neúspešne v Brne reprogenesis no 4r sa trápime no ideme ďalej prešla som do gyncare NR ideme skúsiť soft keďže do teraz za tie 4r nám to nikto nenavrhol co sa čudujem ved amh mam 1,52

@adka3321 ahoj. Podľa tvojho grafu to vyzerá, že ovu prebehla 17-18 deň cyklu. Čiže môžeš tak rátať DPO 🙂. Pretože tam sa ti láme krivka. 3 Vyššie teploty ako 6 predchádzajúcich 😉. Veľa šťastia prajem 🙂