Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sindyem ja to radšej nepozerám 🤣 tiež zvyčajne nic nevidim ani kanalik 🤣 no uvidím neskôr, a meras ci nie? Ja som si ráno zmerala ale nepozrela som sa..urobila som si test a keď vyzeral ako vyzeral, pozrela som si pamäť nameranej hodnoty... merala som o pol hodiny skôr ako zvyčajne. Včera 36,71 a dnes 39.59
ja hlasim 1DC ☹️ vam ostatnym drzim palce nech vam to vyjde
@patulka2 No my sme s muzom napriklad aj dnes dlhsie spali..Vcera robili v cinziaku pod nami party do 4 rano decka/teenageri (tolko k dodrziavaniu covid predpisov)...o 3.30 sme sa obaja s muzom zobudili ze este stale je tam hudba na plne pecky..do 4 som bola hore.. a rano vstavala o 9...takze aj keby som merala, je pravda ze by to bola nanic hodnota
@sindyem cely den som bola taka rozcitlivena, lebo na jar ked som potratila tak zrovna poletoval sneh, vcera tiez snezilo tak som si uz cestou do prace musela utierat slzy. Tento tyzden som mala termin porodu. A v robote som si precitala mail ze mam ist este ten den aj na nocnu a ze mam ratat s tym ze kazdy piatok budem robit nocnu, tak ma to nasralo lebo takto to dohodnute nebolo. Tak som sa od hnevu rozplakala :D a potom som to nejaku chvilu nevedela zastavit lebo na mna vsetko dolahlo.
@patulka2 ja tam vidim toho ducha ;) na 9dpo je to velmi slubne, bodaj by ti to vyslo a obdivuje ta ze nebude merat a testovat dva dni :O
Ja moc verit mojim duchom nemozem, lebo som podla bt 7dpo a to asi nie je realne ze by sa uz tvorilo hcg... Teraz poobede som spravila dalsi test a duch tam je. Rano meriam bt a aj testujem 😅 Velmi si zelam aby som bola ozaj tehotna ale mam aj strach ze to znova nevyjde 💔 Chcem sa ale tesit z pritomnosti, kym je vsetko v poriadku tak by som sa nemala stresovat 🙏
@adka3321 to mi je luto a držím palčeky v novom cykle 🍀💪
@tmavovlaska93 ach, tak to ten plac je pochopitelny... ☹️ kazda jedna by tak zareagovala, je mi to fakt luto. Skus sa teraz ale naozaj tesit z pritomnosti a ver v to najlepsie a ze sa to teraz isto podari 😍 drzim palce nech ciarka silnie!...ja mam sneh spojeny s Vianocami a s takym tichym čarom...preto si hovorim, ze v tomto carovnom case sa nejaky ten zazrak stat musi. Verim v to ❤️
@sindyem ešte rozmýšľam...bolo by mi ľúto kebyže som tehotná a neuvidím ako sa mi vykresloval graf...no a vydúmala som, žeby som si zmerala každé ráno ale nepozriem sa, keď muž príde, v pamäti teplomera pozrie a poznačí si to sám pre seba a potom ak náhodou budem si to tam iba nahádžem tie hodnoty..
@atr29 ja mam tiež také dni, plakala som napríklad v utorok ale to som tu už spomínala...predtým som plakala keď mi predošlý cyklus začala klesať teplota a už som vedela ze dostanem ms... ja mokro moc nemám, iba ma spodok boli tak sedím zabalená v deke.. umieram len minimálne množstvo hlienu... ty si ktoré dpo?
@patulka2 vidim ciarku a to vacsinou patrim k ludom, ktorí nevidia.. drzim palce 🍀
Inak ako som pisala, ze sa bojim, z akeho rohu zase na mna vyskoci nejake tehotenstvo, tak aj dnes vyskocilo 🙈 ale neviem, asi aj po tom, ako sme sa tu vypisali som to zobrala uplne v pohode a velmi im prajem. hlavne viem, cim si presli, tak verim, ze im to tentokrat vyjde do stastneho konca ❤️
Fakt baby mi pomohlo dostat zo seba vsetky pocity.. Tato skupina je super!
@ilovepizza myslím si, že tu prijat inej tehotenstvo je iné ako v bežnom živote a ľudí okolo nás. Kazda žena je tu pre nejaký dôvod. Lebo ak by to bolo lusknutim prsta tak tu ani jedna z nás nie je. Preto sa dokážeme viac tešiť na priat si tu v skupine ako v reálnom živote. Pretože ani jedna z nás to evidentne nemá ľahké. Ja sa za tehotnú ešte nepovažujem, tie ciarky nie sú také preto som to sem ešte ani nechcela dávať. Ale padla tu na to téma.
Keď hovoríš, že táto skupina je super...áno je, už som to aj ja zistila, pretože sme tu nestranne, nepoznáme sa navzájom ale prajeme si akokeby sme boli sestry. Priznám sa, niekedy v máji, keď som začala merať bt, som tu začala pokukavat co sa tu píše a tak a v duchu som si hovorila .. panebože ešteže som taka není, fakt tu posielajú každý deň grafy, tehotenské testy ktoré ani nie sú pozitívne a vidia duchov a atď... akože... hanbím sa že som si toto myslela...pretože som zistila prečo... zistila som, aké je to byt zúfalá a vidieť dve ciarky aj keď tam je evidentne len jedna... ako sme to tu už spomínali, v bežnom živote sa človek nechvali tým, že sa snaží a nejde to, že si meria bt, že sleduje ovulacne testy a pod... na druhej strane som zistila, že presne preto je to tu také super, lebo sú tu ženy, ktorých sa týka to iste co mňa, vieme sa navzájom podržať, podporiť, pochopiť, pomoc si a potešiť sa ci zasmiať.
@baru2 no ty brdo to uz tak daleko to ale ubehlo wow 😱 tak vela zdravicka a hlavne uzivaj tehu a cakame na info co to bude 😍✊🏼🍀
@kika123kika no vcelku to ubieha ale zaroven to ide strasne pomaly 🤣 uz by som chcela pohyby citit 🙂 ❤ a ked budu pohyby zas by som chcela aby uz bolo s nami 😆🥰 dakujem ohlasim co to bude ked budeme vediet
@mar_tina14 ja som mala z ovitrelle pozitívny test 11dni a na 13 prišla ms.urcite skús až po 10dpo testovat
@mirus11 ďakujem pekne za radu, skúsim teda až po 10dpo🙏

@sindyem toto bolo hneď ráno ale teraz keď sa pozriem tak tam skoro nič nie je 🤷♀️ preto som to sem nechcela dávať pokiaľ reč nepríde k tomu.. každopádne dúfam, že to bude pokračovať, skúsim až o 2 dní, nemusí to znamenať nič ešte.. ja mam dostať ms asi až vo štvrtok, ani sama neviem, som 9dpo