icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sindyem
29. nov 2021

@patulka2
@ilovepizza
@nicole003
@tmavovlaska93 Babule, tak uz to mame rozuzlene...rano som sa zobudila uz s regulernou mestruaciou. Aj tampon som si musela dat...bolesti uz mam tiez silne, akne sa mi vyhodilo...klasicka moja menstruacia. Takze uzatvaram aj tento mesiac...10teho mam termin u lekarky, tak by som tam mala vtedy ist, ale rozmyslam, ze ak do piatku MS zmizne, naklusem tam rovno vtedy, aby som vedela ako poriesim dalsi cyklus...no uvidim, este sa rozhodnem. Tiez rozmyslam, ze tento mesiac graf robit nebudem. Alebo ak budem, tak len v obdobi nejakych 10 dni...pre potvrdenie ovulacie. Neviem...necham si to prejst vsetko hlavou...

sindyem
29. nov 2021

Tak a teraz sa chvalte vy!!! Dufam, ze mi urobite radost a aspon jedna zo skupiny je uz tehu... 💪❤️❤️❤️

luci601
29. nov 2021

@sindyem dúfame dúfame že aspoň niektorá bude tehu! ✊🏼🍀
Ja som stúpla na 37 dnes, nevydržala som nemerat 😅 uvidíme ďalej ako pôjde.

patulka2
29. nov 2021

@sindyem moja veľmi ma to mrzí, držím palce pri ďalšom cykle a určite pories tu dr..nech fi niečo dá.. ja tiež rozmýšľam, ze ak nevyjde tak nie po ovulacii..

patulka2
29. nov 2021

Ahojte, dnes 11dpo, graf takýto, test negatívny ale 25tkovy.

sindyem
29. nov 2021

@luci601 Super, ze teplota stupla. A kolky dpo dnes si?

@patulka2 Teraz som si vsimla, ze ty mas tie predovulacne teploty ozaj nizsie, takze okolí 36.6 uz u teba naozaj mozu byt tehu teploty, lebo skok je tam stale pekny...MS neocakavas kedy? Dnes si testovala?

patulka2
29. nov 2021

@sindyem no bud v utorok alebo vo štvrtok, sama neviem. Tento týždeň by mala byť ms...test som si dnes a včera robila 25tkovy a negatívny.. ale mne sa vtedy 10tkovy zdal byť. Co som to sem posielala.

atr29
29. nov 2021

@sindyem ja sa už pomaly zmierujem s tým, že tento mesiac to nevyšlo... klesla som, krcok je nízko ako pred ms, test ráno biely a bolesti ako pred ms....

luci601
29. nov 2021

@sindyem ja som 7dpo, ešte ďaleko no.

@patulka2 Ahoj 🙂 pekne sa drží teplota! Takze ešte to kľudne môže byt tehu ☺️🙌🏼 Držím silno palce! A nech ms nepríde

patulka2
29. nov 2021

@atr29 to ma veľmi mrzí, ale pokiaľ nie je ms ešte nestracame nádej 🍀
@luci601 ďakujem, držím palce moooc aj tebe, som zvedavá na teba o necelý týždeň ako na tom budeš 🙃

tmavovlaska93
29. nov 2021

Nemam sa zatial cim chváliť, som 9dpo, teplota celkom slubna, ale dnes napriklad som sa hodinu pred meranim len v posteli tocila z boka na bok. Na 10tkovych testoch lovim duchov (alebo kanaliky). Ale podla priznakov mam pocit ze sa nieco deje tak som zvedava ako dopadnem, ms nema prist v piatok 🙂

luci601
29. nov 2021

@patulka2 ďakujem! Ja som tiež na všetky zvedavá ☺️✊🏼

atr29
29. nov 2021

Žienky ja som dnes mala veľmi jemné ružové špinenie čo vôebec nemávam, ms mi začína hnedým špinením a mám neskutočné kŕče ako pri prvom dni ms, je však ešte skoro, 11DPO. Už ozaj neviem čo si myslieť, kríže ma taktiež bolia brutálne.

patulka2
29. nov 2021

@atr29 a aký máš graf ci test? Môže to byť veselo uhniezdenie. Ja som síce na teste negatívna ale tiež ma boli spodok.. vytok nemám, kríze ma bolia trocha aj prsia trocha

sindyem
29. nov 2021

@atr29 Ešte nádej je...lebo ak máš len ružové špinenie + pokles teploty, fakt by mohlo byť to uhniezdenie! Držím palečky ♥

Inak ja mám tak bolestivú menštruáciu, že až....ešteže pracujem z domu. Neviem ako by som zvládla sedieť v kancli teraz...už mám v sebe aj tabletky, ale nepomáha nič. :( Neviem, či je to psychika, alebo čo...ale odkedy chceme bábätko a príde menzes, tak ten menzes znášam horšie a horšie.

patulka2
29. nov 2021

Pekny večer žienky. Tak zajtra je u mňa rozhodujúci deň, 12dpo, ak mi teplota klesne, je to podľa mňa stratené, ak stupne, vyskúšam asi digitálny clearblue.
Ako tak pozerám, dpo som mala v dĺžke 17, 17, 14 a 14 dni.
Zajtra mam síce len 12dpo ale dosť ma sem tam pobolieva bruško a dnes som si utrela číry vytok s troooskou krvi, asi 2x. Tak to sledujem a utrem sa ešte pred malou potrebou aby som videla.
Držte palce ❤

luci601
29. nov 2021

@sindyem to ma mrzí že je taká bolestivá! Mne veľmi pomáha teplo a masáž bruska! Ale prajem nech rýchlo ms prejde a môžete sa snažiť ďalej 🥰✊🏼

@patulka2 Veľmi veľmi držím palce nech ne tam aspoň dusik! Daj zajtra vedieť, aj foto pridaj budem čakať ☺️

atr29
29. nov 2021

@patulka2 ahoj, pridávala som graf ráno, dnes pokles na 36,75. Držím palce na zajtra, určite daj vedieť, ja mam lutealnu fázu väčšinou 12-13 dní takže zajtrajšia teplota bude pre mňa tiež rozhodujúca 🤞

atr29
29. nov 2021

@sindyem to ma mrzí, odpočívaj ako sa len dá, super že môžeš robiť z domu. Treba nazbierať co najviac síl na nový cyklus 💪Ja mávam odkedy sa snažíme bolestivu ovu, predtým som ju ani necítila, teraz presne viem ktorá strana a sem tam bolesti aj 2-3 dni

patulka2
30. nov 2021

Hahaaaaa smejem sa 🤣

sindyem
30. nov 2021

@patulka2 Je mi to velmi luto 😟 ja som verila, ze ked u teba aj testy duchovali, ze je tu velka nadej....menstruaciu si ale este nedostala, vsak?

patulka2
30. nov 2021

@sindyem nie ale spodok boli, už to pôjde. Dnes je isto 1DC ale beriem to tentokrát v pohode. Síce ako som malého objala slza mi vyšla ale už som okej. Ovulácia by mi mala vyjsť na ten vianočný týždeň, muž už bude vtedy doma tak snáď bude kľud, žiadne hádky a užijeme si viac jeden druhého .. horšie je u mňa, je ja mam dlhsi cyklus, musím dlhšie čakať na ovulaciu, aj 3 týždne... a to ma nebaví... tento mesiac nejdem užívať žiadne vitaminy, už nemám, ďalšie nekúpim, dopijem iba alchemiku co mi zostala a peogestanelle tam mam, ten nasadim asi po ovulacii... ak ju zachytim správne, keďže sa nechystám merať vôbec..

sindyem
30. nov 2021

@atr29 Dakujem ❤️❤️❤️ Tú bolestivu ovulaciu ti aj zavidim inak. Je mi luto, ze mas bolesti, lebo milovat sa skrz bolesti nie je asi ziadna vyhra, ale zasa aspon s istotou vies ze ju mas a kedy ju mas.. a je to taka bolest s nadejou, pricom menzes je bolest a sklamanie...ja musim len verit grafu a to viem zistit tiez skor spätne. A teda snazim sa riadit hlienom, ale ako som uz skor pisala..toho uz nemam tolko ako kedysi, tak niekedy je to tazsie... po tolkych neuspesnych cykloch si aj hovorim, ci ta ovulacia fakt prebieha u mna alebo co...kym som prisla na konika, som nikdy nepocula o tom, ze zena je schopna citit ovulaciu a pritom to vela zien dokaze. Niektore vraj citia aj to uhniezdenie, co je teda pre mna uplne scifi 😂 ale uzasne ..

sindyem
30. nov 2021

@patulka2 Verim ti to cakanie..ja tiez cakam na ovulaciu tri tyzdne. Mavam ju okolo 20 DC. A tak ako som v minulosti bola rada ze mam cykly dlhsie, teraz ma pekne stvu... tiez som uvazovala, ze merat nebudem tento mesiac. Ale mam ist k lekarke 10teho...a neviem ci bude chciet nasadit tie hormony alebo nie.. rozpravala som sa manzelom o tom a on ze nech meriam...tak pre potvrdenie ovulacie asi merat budem a po ovulacii odlozim teplomer.

patulka2
30. nov 2021

@sindyem ja som si tiež povedala ešte minulý mesiac, že nebudem merať a nevydržala som, aspoň som vedela kedy je ovulácia lebo som si myslela o dosť skôr, že bola... ale stále mam taky pocit ze bola toho 20dc a tým pádom som dnes už 16dpo co by sedelo 🤷‍♀️ len ja už neviem kedy to robiť, ako to robit, mna už to normálne nebaví 🤣
Rozmýšľam, ze úplne vypnem, keď nebudeme mat tie vitaminy, nebudem nad tým ani rozmýšľať a budem si užívať začínajúce obdobie Vianoc a nájdem si viac času na seba, na čítanie a tak. Keďže muž bude doma co sa aj teším.. držím nám vsetkym palce, snáď sa stane vianočný zázrak a zistíme na nový rok ❤

tmavovlaska93
30. nov 2021

@patulka2 to ma mrzi, LF mas teraz asi 12 dnovu, ako aj ja. A s tym cakanim na ovulaciu uplne chapem, tiez ju mavam az okolo 20teho dna +-4dni a pripada mi to ako vecnost, niektore uz nedockavo cakaju na testovanie a my este len cakame na ovulaciu :D
Bodaj by ti to vyslo cez vianocny tyzden 🙏🍀❄️

tmavovlaska93
30. nov 2021

@patulka2 aha tak asi 16dpo 🙂

@sindyem sme sa tu stretli viacere s ovulaciou na cca 20dc :D a hlavne ze sa pocita ze ovu je na 14dc 😅 vdaka bohu za teplomery

patulka2
30. nov 2021

@tmavovlaska93 vďaka bohu za aplikáciu, kde sa dá nastaviť dĺžka cyklu a deň ovulácie a nie je to tabuľkových 28 dní 😀 aspoň podľa môjho uváženia a nie teplôt a grafu to bolo skôr, ako som si myslela, vtedy bol aj hlien atď... ale tak nevadí aspoň sa spolu so @sindyem odsledujeme 🙂 a ty ako ??

adka3321
30. nov 2021

@patulka2 mrzi ma, ze ani tebe to nevyslo. ja som mala od zajtra zacat zas clostylbegit, ale povedala som, ze kym chlap nepojde na spermiogram (mal ist po mesiaci na kontrolu, uz to budu 2 mesiace), ze ja to uz do seba zbytocne tlacit nebudem. tak vcera povedal, ze sa objedna a uvidime, ci sa mu to zlepsilo alebo nie

tmavovlaska93
30. nov 2021

@patulka2 @sindyem
Baby verím že mi budete držať palce, som síce ešte len 10dpo ale niečo sa ukazuje.
Veľmi to prajem každej jednej a aj sebe samej, nech je so mnou 9 mesiacov v brušku, nie len pár týždňov 🙏