Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza tak toto som vôbec netušila, že sa to takto ma robiť, ďakujem veľmi pekne za rady a pomoc zienky❤️
@rosalie1411
@luci601
@katkaholiova aohj.ak ste sa trafili a nechranili,sanca je. Nahodou sa ten grafik tvari skoro tehotensky. Pokles na 7dpo a potom vystup,ak pojdes este vyssie,moze to byt fakt nadeje a ukazkovo trojfazove.Za dva dni klidne skus test.
@lauritka ukazkovy graf bol aj min mesiac pri uzivani dufastonu.teraz neberiem nic.s testom by som rada pockala do 12dpo
@katkaholiova graf mas pekny ☺️ a to ze si bola prechladnuta.. moja kamoska presne tak otehu.. ze bola chora a tyzden lezala v posteli.. drzim palce 🍀
@ilovepizza ahoj, podľa mna vyzerá tvoj graf super, skus počkať ešte tak jedno dve merania,veľmi držím palce🍀. Kedy chceš skúsiť test?
Inak žienky ešte ma napadlo, robila som si 21.11 večer ovu test, zabudla som na to🤦♀️je pozitívny podľa vás? Mam ho zaznacil do môjho grafu?
@ilovepizza dakujem za povzbudenie ale to by bola velka nahoda keby rok sa nedari ked som zdrava a ako chorej by sa podarilo.to nie
@ilovepizza jasne, uvidíš ako to bude zajtra, každopádne ti držím palce, aby to tento krát nekleslo🍀. Pridala som ten test do grafu, dnes ostala teplota na 36.8,neklesla ani nestupla. Brucho ma síce boli úplne ako na MS, tak asi tento krát ani po pomoci od Dr. nič z toho🤧
@ilovepizza ake digitalne ovu testy pouzivas? daju sa dokupit iba samotne testovacie pruzky, ci musis vzdy kupovat cele nove balenie?
🩸Krvavý oznam, hlásim 1DC🩸
Ale som s tým úplne v pohodicke, nový mesiac, nová nádej, 1.12. a 1dc, bude sa mi to pekne počítať a teším sa na vianočný čas. Ovulaciu mam asi cca 20-22dc. Rozmýšľala som, či nevyskusam meranie zo spolu, nejaké rady, treba to dat iba z kraja alebo hlbšie ?
@mar_tina14 tak ale bolest brucha nie je len znakom prichadzajucej MS..takze este nevesaj hlavu, teplota je super ❤️
@adka3321 no zatial som kupila len raz a vydrzali mi 3 mesiace 😃 lebo mam celkom pravidelnu MS aj ovu teda medzi 13-15dc, tak prvy mesiac som minula asi 6 testov, druhy som sa rovno trafila cize iba jeden a teraz ten zbytok a ano kupim si cele nove balenie 🤷🏻♀️ neviem preco to tak maju, mozno baterka nevydrzi nejako dlho alebo co. a clear blue to je
@patulka2 ja meriam tak, ze hlbsie.. 🤷🏻♀️
@mirus11 uz predsa 1dc to my je luto
@patulka2
@mirus11 Babule, tak vitajte v klube 💪 Aj ked u teba, patulka2 som verila, ze to dopadne inak... Ja hlasim, ze mi MS uz konci! Nechapem to... dva dni menstruacie? uz dnes je to len na intimku, co len slabo spinim... a supla som si idelyn cipok, lebo ako aj pred ms, aj teraz po nej som mala pocit takeho nepohodlia dole...no tento cyklus ako bol cely iny u mna, tak aj ms netradicna...
@sindyem a test si nechces spravit?
@ilovepizza
@patulka2 Zienky naozaj to bola menstruacia...bolesti boli, aj kusy vystelky...len velmi kratko, co nechapem. Pre istotu som ale test dnes urobila, lebo ma tiez napadlo, ci nedajboze mimomaternicove...ale ani naznacik ciarky..snehobiely. Takze fakt menzes..len hovorim iny nez zvyknem mat... 🤔 Kazdopadne uz to konci a novy cyklus a nova nadej nech zapocne ❤️
@sindyem ja mávam tak 4 dní q ten posledný je úplne že minimum, posledný som mala až 6 dní a minulý rok 10 a to mi musela dr zastaviť.. ale to som vraj asi bola tehu lebo sliznica bola vysoko a iný dôvod nevidela.. ale teda minulý cyklus som mala tých 6 a nie a nie prestať... aj keď nebol silný, nemohla som sa doutierať.. držím palce.ja som si to pozerala, asi toho 22 co je aj 22dc by mala byť ovu, tebe vychadza kedy? 🙂
@katkaholiova no ani mozes aj do 12 dpo,len mne by ten pokles mohol naznacovat aj ip pokles. Hoci nie kazdy pokles to musi nutne znamenat.

@patulka2 Všetky tak veľmi tuzime že chceme a nahovarame si kadečo. Ale kým nie je ms nádej je vždy ☺️ A veľmi verím a držím palce aby to skončilo tehu 🥰