Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova tento graf vyzera ako vitazny 😉 inak nemas zvysenu telesnu teplotu kvoli chorobe? A kludne to moze vyjst zrovna tento mesiac kedy to vobec necakas 😊
@tmavovlaska93 ty sa pochvál 🙂
@katkaholiova wau Kati, tak tento graf vyzerá super! Ešte tie o pekne stúplo ☺️
@luci601
@tmavovlaska93 ryskla som a sibe mi 🤣🤣
@katkaholiova ja vidim ducha a drzim palce ✊✊✊
@ladysmurf a ja ze sibe len mne a to som zbadala bez fotenia zle sa fotilo
@katkaholiova aj ja vidím dusika, držím palce aby už len silnel❤️🍀
Pridávam môj graf, čo myslíte 10dpo, ukázal by mi už test aspoň náznak? 🤔
@mar_tina14 pekne stuplo drzim palce
@katkaholiova
@mar_tina14 Baby, drzim palce. 💪❤️ nech teploty uz neklesaju...
Kati, graf vyzera totalne vitazne tehotensky... ale ja na teste nic nevidim. Skus pockat zo dva dni a testni znovu...ak si, tak bude isto silnejsie vidno druhu ciarku.
@katkaholiova tiez sa mi zda, ze vidim ducha 🙂
@mar_tina14 vyskusaj, ked ta to taha. teplota ti pekne vystupila ☺️ a myslim, ze aspon naznak by mohol byt na teste
ja som tiez dnes isla s teplotou hore, tak uvidime 😇
@ilovepizza neverim ze to moze byt skor si len namyslam
@ilovepizza
@katkaholiova
@sindyem no, žienky nedalo mi to, čo myslíte?🧐Mne sa tam čosi zdá aj naživo stále aj po uschnuti🙆♀️
@mar_tina14 vies co, neviem, ci to nie je biela ciarka, alebo mozno iba vidno zle na foto. inak takto skoro je najlepsie testovat z prveho ranneho mocu. skus radsej zajtra este. hned rano
@ilovepizza pozerala som aj teraz po zaschnutí a vidno tam práveže ružovú čiarku..skusim zajtra ako pises
@mar_tina14 vidím čiarku.. Skus o 2 dní z ranného moču ci stmavla.. 😊 Ale teploty máš pekne.
@rosalie1411 ďakujem za podporu❤️skúsim ako píšeš, hádam to bude konečne na dobrej ceste
@katkaholiova vyzerá tu sľubne... Je tam 👻
@mar_tina14 vidím 👻... Pekne ružového 🍀
@lenusa20 po uschnuti je takto
@katkaholiova je to tam... Veď pekne vidno... Merala by som ďalej a podľa toho aj testovala.
@katkaholiova
@mar_tina14
@ilovepizza
Drzim palce nech su dve ciarky na teste //
@patulka2 ja sa pochvalim ze vcera som nemerala ani netestovala, a dobre som spravila, lebo dnes som testovala a nejaky vyrazny rozdiel medzi 10 a 12 dpo nie je, tak skusim zase pozajtra na 14dpo (ak nepride ms) ci ciarka zosilnie 🙂
@mar_tina14
@katkaholiova vidim čiarky 😊☺️ Drzim ✊
@katkaholiova
@mar_tina14 Kočky aj ja vidím! Slabo ale predsa tam čosi je 🍀🙆🏻♀️ Držím palce
@mar_tina14 podľa mna ružová čiarka. Ale daj si pauzu a testuj o dva dni, nestresuj sa zbytočne. To uvidis aj rozdiel potom väčší ☺️
@tmavovlaska93 Ďakujem ❤️ a držím palce aj ja 🍀
@mar_tina14 na tomto vidim aj ja.. ❤️

@lauritka aj minuly mesiac bol pokles a nakoniec nic z toho a bol vacsi pokles na 10dpo.a teraz len maly pokles.ale dakujem za pozbudzovanie