icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

micikatka
5. nov 2014

ahojte. prosim vas, na ktory den moze byt uhniezdenie? nie je to na 5 dpo skoro? teplota mi dnes klesla z 37 na 36,6, viete mi poradit? dakujem

petra212
5. nov 2014
paskolinka
5. nov 2014

dobre ranko, u mna ot vyzera zase na 12DC. juj ale ten 8DC mi to tam spatiii 😠

paskolinka
5. nov 2014

@micikatka 5dpo je podla mna v pohode na uhniezdenie...

chmurkaxy
5. nov 2014

@micikatka ja som pri malom mala tiež pokles (uhniezdenie) na 5dpo.

rybkaa
autor
5. nov 2014

@mawiya krásna tortička 🙂 už teraz si objednávam pre svoje dieťatko 😀 a o vianočnej ponuke vážne pouvažujem, milujem vianočné trhy v BB, bola som asi pred 3 rokmi u kamošky, pomrzli sme, dorazili sa punčom a stromčok sme si ani nevšimli 😀 ďalšie 2 roky sa nepodarilo ísť (jeden rok bola jej mamina na operácii a min. rok ja prudko tehotná), ale tento rok plánujeme, že zase obnovíme tradíciu a zídeme sa na punčíku pod stromíkom, tak ťa rada uvidím kočka :-*

chmurkaxy
5. nov 2014

@jaja9891 držím päste s injekciami,ja som zrovna nedávno našla moje "pozostatky" z IVF (ihly a striekačky nepoužité). Čo si pamätám,je to celkom OK,len už ku koncu je tá koža na bruchu taká pevnejsia a odolnejšia a horšie sa prepichuje,ale to už budeš zvyknutá 🙂) moc moc prajem,aby to vyšlo 🙂

rybkaa
autor
5. nov 2014

@micikatka môže byť aj na 5 dpo v pohode 🙂 aj neskôr, jednorázový pokles nič nemusí znamenať a dokonca môžeš mať uhniezdenie aj bez poklesu teploty 🙂

rybkaa
autor
5. nov 2014

@petra212 takže test pozitívny až na 17 dc?

rybkaa
autor
5. nov 2014

@paskolinka nevadí, aj tak ti to označí na 12 dc, ak by nie, discardni 8 dc 😉

petra212
5. nov 2014

@rybkaa
hej, len som ho včera nestihla odfotiť a dať sem .... robila som ho večer o pol šiestej a bol najsilnejší zo všetkých, tak som tie predtým z grafu vymazala a označila ich ako negatívne, len je mi divné prečo až takto neskoro v cykle

paskolinka
5. nov 2014

@rybkaa hej, len mi da tu ciaru vysoko vysoko 😀 no vsak uvidim. takze tebe sa nakoniec potvrdil ten 14DC ako si aj predpokladala? pekne ti to vychadza 🙂
@adamnela no ty sa drziz, vyzera to nadejne 😉

micikatka
5. nov 2014

@rybkaa
@chmurkaxy
@paskolinka dakujem vam velmi pekne. zlakla som sa

mawiya
5. nov 2014

@rybkaa anooooooooooooooooooo na punčíku. vymrzneme, aj ubytko mám pre vás ak treba. 🙂

mawiya
5. nov 2014

@petra212 ano to vyzerá dobre, ak to zajtra pojde hore. tak ti dnešok označí ovu. takže čakáme zajtraaaaaa.

paskolinka
5. nov 2014

@micikatka moze to byt uhniezdenie, nemusi to byt aj nic... ale dovod na paniku urcite nie 😉

rybkaa
autor
5. nov 2014

@petra212 to sa stáva, že sa ovulka posunie, ale nie je to až taký výrazný posun, takže je to ok, možno vajko trochu dlhšie rástlo 🙂

rybkaa
autor
5. nov 2014

@paskolinka no hej, lebo keby som nechala tak ako mi graf vyrobil, tak by som mala LF 11 dní a to je pre mňa neprípustné 😀 takže som predsa len mala pravdu, že bola 14 dc a mužo mi dýchal viac na krk ako si vravela 😀

petra212
5. nov 2014

@rybkaa
tak ja verím, že sa to stáva .... ale, že aj mneeee 😀
tak to by som nečakala teeedaaaa ....
každopádne uvidíme aké budú ďalšie teploty, ale podľa mňa už budú len vyššie

rybkaa
autor
5. nov 2014

@petra212 môže to byť ovplyvnené kadečím, stres, choroba, prechladnutie alebo len sa vajku jeden mesiac nechce 😀 dokonca je bežné, že jeden cyklus v roku u ženy je anovulák, tak buďme rady, že aspoň toho sme ušetrené 🙂 síce ja som jeden mala, ale to bolo po kyrete, tak to ani nerátam 🙂

paskolinka
5. nov 2014

@rybkaa
@mawiya dievky, narobili ste mi chute s tymi vianocnymi trhmi, asi dnes vecer uvarim vino 😝 mozno aj daku tu loksu upeciem, ale to len ked sa mi velmi bude chciet 😀

mawiya
5. nov 2014

@paskolinka pozývaš cicuš? 😀

paskolinka
5. nov 2014

@mawiya jasne, nech sa lubi 😀

jaja9891
5. nov 2014

@adamnela ahoj,ako sa ma syncek?no a injekcii mam zatial 11 predpisanych a potom este mozno pribudnu 5 cca, a potom by som mala prejst uz na utrogestan po odbere vajicok... zatial sa citim ok,ked mam mm pri sebe,tak sa nebojim pichnut,lebo si zo mna robi srandu...on asi ozaj potreboval vidiet,ze uz sa nieco deje,lebo teraz sa aj pytat zacal,aj je ku mne pozorny...normalne som v soku z neho 🙂

jaja9891
5. nov 2014

@chmurkaxy ahoj,dakujem ti velmi pekne,zvladnem to,ved mam dobru motivaciu 🙂 vam sa to podarilo na 1x? kedze mam kratky protokol,tak tych injekcii nebude az tak vela 🙂

paskolinka
5. nov 2014

inak kukam, ze mne vychadza v decembri ovu cca na 23.12., takze mozno pod tym stromcekom naozaj nieco splodime 😀

zarzisia
5. nov 2014

No tak babyyyyyy...uz tu dlho nepribudla tehulka, co to? Predtym kazdy mesiac jedna a teraz nic?
@jaja9891 Riadne zasoby uff....ale ty to zvladnes 🙂 Ja viem, ze ano 😎

paskolinka
5. nov 2014

@zarzisia asi si na rade 😉

zarzisia
5. nov 2014

@paskolinka no u nas teraz neprichadza do uvahy ☹ Takze ja isto nie

jaja9891
5. nov 2014

@zarzisia jasne,toto zvladnem,no uvidime ako zvladnem zniest vysledok 🙂 a ty sa mas ako,co nove?