icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adka3321
26. dec 2021

@patulka2 boleli ma prsia asi 5 dni (ale to je u mna normalne) a uz prestali. vzdy ked ma prestanu boliet, tak do 2 dni dojde ms (aj to je jeden z dovodov preco zatial nechcem testovat). inac nemam vobec ziadne priznaky, nic

atr29
27. dec 2021

@adka3321 ahoj, my sme mali rovnako ovu, mne nakoniec vcera vecer na 15DPO dosla ms. Drzim ti palce 🍀 s prsiami to mam rovnako, ked prestanu boliet tak ms dorazi coskoro

sindyem
27. dec 2021

Ahojte babule, tak ja mam od vcerajska uz fakt PMS priznaky, vcera vecer bolesti krizov akoby som to uz mala dostat...takze beham s vlozkou uz 🙄 rano som preto merala BT, ci uz nepride menzes, ale podla BT je teplota stale este vyssie...takze predpokladam ze ak ma prist, tak zajtra, pozajtra...kazdopadne som pripravena na vsetko 🤗

patulka2
27. dec 2021

@sindyem oooooooo a myslíš, že príde keď si tak vysoko ????? 😍škoda tých 2 teplotou predtým, ue si nemerala. Aspoň by sme videli ci si bola nižšie alebo stále vysoko.. ja som takto

adka3321
27. dec 2021

@atr29 ahoj. ja cakam dnes, ze dojde. rano teplota 36,64 🙁

patulka2
27. dec 2021

@adka3321 ak sa nemýlim, to už je tvoja nizka teplota ze ? Ja som napr takú vysokú ani nemala. Max tuším 36.6

adka3321
27. dec 2021

@patulka2 ano, to je uz nizka neplota. pri takej uz len cakat na ms. ja som vedela, preco vydrzat a nerobit test

patulka2
27. dec 2021

@adka3321 to ma mrzi. Pokial nepríde tak je nádej. Ale sama poznáš svoje telo najlepšie 😔

adka3321
27. dec 2021

@patulka2 ja uz tuto ziadnu nadej nevidim 😂😂😂

mirus11
27. dec 2021

@sindyem aj ja čakám za 2-3 dni ms.ale mňa už teraz boli hrozne brucho.

sindyem
27. dec 2021

@patulka2 Tak nicim si ista byt nemozem...😂 ze sa nepodarilo sa potvrdi az budem naozaj krvacat a ze sa podarilo sa potvrdi jedine dvomi pruhmi na teste 🙏 ale co som si vsimla na tehu grafoch, tak takmer kazda jedna tehu mala bazalnu uz okolo 10 DC na 37 a viac...plus tie moje krize, ktore ma typicky bolia vzdy pred MS...takze neviem no..skor nie, ako ano...
Ale ako vidim aj tie teploty su velmi individualne...tvoje poovulacne teploty su napriklad ako moje predovulacne 🤷
Drzme si palce 🙏❤️

@adka3321 Je mi luto, ze ti teplota takto klesla 😟 Stale ale moze vyskocit, aj ked take sa deje malokedy pri takto vacsom poklese...istota je vzdy az krvacanie. Drzim palce! A ked to nevyslo, nech vyjde cim skor. 🌟

sindyem
27. dec 2021

@mirus11 aj u teba bol pokles BT? ja to mam s tymi bolestami praveze tak na striedacku..raz nic..potom bolesti...ale aj podrazdena uz som. Zasa som zla jak gorila 🙈 co je u mna typicke pred MS. Jedine co je ine su prsia, mam ich take citlivejsie, naliatejsie a to nemavam..ale pripisujem to utrogestanu. Aj ked neviem ci ta jedna tabletka cez den moze mat az takto vedlajsi ucinok... a jeden prsnik mam akoby viac bolavy nez druhy a obcas mi vidno zilky na nom, obcas nie...🤷 a ten na ktorom viem ze mam cystičku, akoby "spal"...no akoze fakt baby..co cyklus to original vsetko. Asi aby ma to zatracovane sebapozorovanie neprestalo bavit 😅 a mala som sa stale comu cudovat 😂

baru2
27. dec 2021

@sindyem veru bt sa drzala na tych 37 ked som otehotnela ale uz od 1dpo.. . :/ fialova je tehitenska zelena mesiac pred. Ale.co som pred tym videla tehotenske tak boli vseliake takze kazda to ma zrejme inak 🙂

sindyem
27. dec 2021

@baru2 tak ty si ten tehotensky mala fakt ukazkovy 🙈 🤗zo mna je dnes naladova kopa nestastia...potajomky som si musela aj poplakat. Potajomky preto, ze nemam dovod plakat, ale potrebovala som.... si pripadam fakt uz ako sibnuta hysterka. Ak ma byt toto PMS, tak nech je to cim skor za mnou...zajtra ocakavame k obedu navstevu, takze dnes uz beham, upratujem a zajtra doobeda budem u plotne stresovat, ze nestiham..ach, v tu najlepsiu dobu taketo... 😂🤷

baru2
27. dec 2021

@sindyem no to ja som tiez ostala precitlivena. Sice som aj pri pms byvala ale nie az takto. Mne sa zlepsil cuch uz na 10dpo 😂 a to plakanie, myslim ze zena si poplace aj nad tym stresom okolo otehotnenia, a vobec celkovo, ja som sa tiez naplakala. Aj teraz revem hockedy 😂

mirus11
27. dec 2021

@sindyem ja už nemeriam ani netestujem.muz má zlý spermiogram a tak som už rezignovala.a viem,že už do 2dni príde ms

sindyem
27. dec 2021

@baru2 Tak ja viem mat tiez slabsie chvilky, a trosku dojak v telke a revem jak turek 😂, ale teraz je to fakt extrem, odkedy sa snazime...v obdobi pred MS by som si sama obcas nafackala, ked sa spatne pozriem ako sa viem vytocit za naozaj ze hlupost alebo rozplakat pre nic... ale asi sa to stupnuje aj tym sklamanim, ked uz citim klasicke PMS bolesti a citim, ze zasa nic...a kazdy mesiac si hovorim, ze kaslem na to, ze nebudem tlacit na pilu, ze nebudem merat tolko, ze nebudem citat o tom tolko...ale ked po tom tak tuzim, tazko sa ubranim a tazko na to prestanem mysliet. Ked to malinke tak chcem, tazko je mi necitat si o tehotenstve a materstve...mala som uz davnejsie obdobie, ked som citila, ze uz naozaj je tuzba silna presilna, a ze ak babatko pride, budem sa z toho tesit, ale ak nepride, nic by sa nestalo a vlastne by aj vyhovovalo, lebo nacasovanie nebolo ideal...v praci masaker, a neboli sme este zobrati, len zasnubeni...bolo to rok pred svadbou... a manzel vedel ze uz chcem, ale bal sa ze na supu sa podari a ze potom svadbu kvoli tomu odlozime....no a tak si prestal davat pozor az po svadbe. A vtedy uz sme obaja velmi chceli, a uz to nebolo, ze ak sa nepodari, nic sa nedeje, neriesime...uz som sa na to upinala a upinam a viem ze to je to najhorsie, ale ako si mam pomoct? A citim uz aj z neho ako je sklamany, ked mu posledne mesiace hovorim, ze zasa nic, ze prisli kramy... nechcela som na manzela tlacit, a teraz ja si pripadam ako ta zatlacena do kuta, lebo nemam na to mysliet a nemam sa tolko snazit...tazko! ked tuzim po dietati tak dlho... prepacte musela som sa vyzalovat. 🙈

sindyem
27. dec 2021

@mirus11 a neda sa ten spermiogram nejakou liecbou vylepsit? kolko rokov ma manzel?

baru2
27. dec 2021

@sindyem ale ved to je jasne. Ja som si tiez vravela ze ked sa s muzom zacneme snazit ze nebudem si to tak brat sak on ma deti ja mam dieta ze keby sa nam podari spolocne ze budem rada a ak nie tak osud proste. Ze deti mame dost. Lenze ja nejako nastavena zrejme ze druhe chcem. Telo chcelo. Normalne mi zacalo prepinat. A ked sme sa dohodli ze teda ideme do toho snazenia este mi muz vravi ze ale nesilme to proste to nechame tak. Dali sme si ze do roka ak sa nepodari tak potom na to kasleme aj kvoli veku uz.... no a ako sme sa mohli po operacii zacat snazit tak mi preplo 😂 vsetko som studovala, riesila, googlila, vsetkoo mozne. Zacala som si BT merat, sledovala hlien krcok zmeny, a chaowm nwda sa ubranit sklamaniu ked po niecom moc tuzis, neda sa vyhnut ocakavaniu a snazeniu. Ja aom bola normalne na muza nasrata doslova ze nie je sex ked som vedela ze aa blizi ovu. Ja som sa bola schopna pphadat, nebavit. A pri tom on chudak len z roboty zas na stavbu robit a nevladal. A do toho ja. A mesiac ked som to najmenej cakala lebo bol sex 6 a 3 dni pred ovu a potom uz vobec. A nebavila som s s nim bola som podrazdena ze sme premrhali mesiac. Zrazu dve ciarky 😂 ale orvy mesiac a pol som bola nervozna. Strasne. Stekala som na vsetkych a ked nie to tak som revala :D ale pri tom som bola stastna ze sa podarilo. Ze je to tu. No aj tak aom bola zla

andrejka1606
28. dec 2021

@patulka2 Ahoj, postni graf aj dnes ak môžeš. Som sa tu začitala, tak by ma zaujímalo pokračovanie. 🙂

patulka2
28. dec 2021
adka3321
28. dec 2021

ja hlasim 1DC. normalne som rada, ze uz ms dosla, cakala som uz vcera a stale nic, uz som bola nervozna, co sa deje, ale dnes rano uz navsteva prisla 😀😀 vam ostatnym drzim palce, nech sa zadari 🙂

patulka2
28. dec 2021

@adka3321 mrzí ma to ale vyzeráš byť s tým zmierena, čo je dobré, že to tak berieš. Teda dúfam, podľa slov ni prídeš oukej 🙂 ja mam stres paniku dnes. Aj keď mam graf aký mam, spodok ma trocha boli no prsia nič a som 11dpo co už by mohol byť miiiniiimaaaalnyyy náznak na teste a je úplne biely.

domulibalazova
28. dec 2021

Pekný deň prajem dámy, rada by som sa k Vám pridala do skupinky, tiež pracujeme na bábätku a začala som s meraním. Už niekoľko dní sledujem Vašu skupinku, niekoľko dní merám, avšak až teraz sa do toho dostávam - merám v rovnaký čas, zapisujem 🙂

Mávam 32/33 dňový cyklus, dnes som 26DC, teplota 36,41, včera večer som si nasadila Inofolic Premium a aj parner má vytamíny od tej značky čo robí Inofolic, uvidíme, tento mesiac asi z toho nič nebude 🙂

sindyem
28. dec 2021

@adka3321 Mrzi ma, ze Vam to nevyslo tento mesiac, ale treba sa pozitivne naladit na dalsi mesiac.. a ja verim ze sa dockame kazda jedna casom 🤗❤️

@patulka2 No klesla si uplne minimalne...hlavne nestresuj, aj ked viem, ze lahko sa hovori a pocitom aj tak nezabranis. ❤️ Drzim moc palecky.
Ja som dnes 12 DC..vecer krize pobolievali, prsia mi sli vybuchnut..rano uz nie. 🤷 beham s vlozkou uz pre istotu...a ako som na tom s bazalkou netusim 😂 lebo ja kača som sa rano hned po tipnuti budika napila studenej vody u postele...dnes varim obed pre hosti, tak som vstavala aj tak o hodinu skor nez normalne, a este sa aj napijem....potom ma napadlo ze skusim dole zmerat, tak som prvy krat skusila...🙈 ale prd z toho..ja nepocujem, kedy to tam dole pipa a teda neviem, ci je uz domerane alebo ci vytahujem predcasne 😂 po 5 min sibrinkovania s teplomerom, som si povedala, ze kaslem na to, co ma prist pride, povinnosti volaju a vyskocila som z postele. 😅

sindyem
28. dec 2021

@baru2 Si zlata...dakujem za tvoj prispevok. Som rada ked citam, ze nie som v tom sama a ze niekto ma vie pochopit. ❤️❤️❤️ a inak sranda, ze zrovna vtedy, ked ste sa tolko ani nesnazili a myslela si si ze nic z toho sa zadarilo 😊

@domulibalazova Vitaj medzi nami. 🤗 a drzim moc palce...ak mas graf, supni ho sem, nech ho zanalizujeme 😂🙈

patulka2
28. dec 2021

@sindyem akože mam fajn náladu len vnútri to tak trocha ťaží alebo ako by som to nazvala. Mam toho plnú hlavu dnes. Nechceš testnut? Ci uvidíš zajtra ako budeš vysoko ?
@domulibalazova vitajko 😊 ak máš graf supni sem. Ja som o 2 dní dopredu od teba a tiež mam cca takú dobu cyklu. Teplota je dosť nízka ale záleží aké si mala teploty predtým 🙂

baru2
28. dec 2021

@sindyem vsetkym vam tu prajem aby vas to snazilkovanie uz dlho netrapilo a nasli ste coskoro 2 ciarky🥰😍

domulibalazova
28. dec 2021

@sindyem @patulka2 Ďakujem krásne za privítanie, hneď ako graf bude nejako vyzerať prídám ho, ja som si teplotu zapisovala len do poznámok, ale vstávala som aj v iný čas, mávala som krásne okolo 37, teraz dva dni vstávam 4:25 tak som tieto dva dni 36,61 a dnes 36,41, tieto dva dni už zapisujem do apky Fertility Friend 🙂

Ale zaťala som sa a každý deň si privstanem na merianie, nech v tom je poriadok, ale tehu test si budem robiť až pri meškaní, lebo za pol roka čo sa snažím, som mala dve biochemické :(

Pobolievajú ma aj vaječníky, ale lekár mi povedal pred 14dňami, že je všetko OK, tak uvidíme, snažím sa zdravšie jesť, piť, vitamíny a hlavne nenaťahovať sa s tažkými vecami...

Držte sa bubule, verím že takáto vzájomná psychická podpora nám tiež pomôže prísť do bodu dvoch čiarok 🙂

adka3321
28. dec 2021

@patulka2 je mi to luto, ze to zas nevyslo, ale nic s tym nenarobim