icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sindyem
29. dec 2021

Baby ja som nevydrzala a z popudu urobila test...a mam tam ducha??? Dnes je prvy den co vlastne meska menzes..nie je to z ranneho mocu...a pasik je ruzovkasty... a ja neviem..sedim tu uz hodinu a pozeram na to a som nejako hotova a mam asi skrat...myslite ze toto je jemne pozitivny test? je to baby test z DM..duchuju tie testy?

rosalie1411
29. dec 2021

@sindyem podľa mňa je to pekná ružová čiarka! Gratulujem 😊

sindyem
29. dec 2021

@rosalie1411 Dakujem pekne ❤️🙈 ...este si to nejako extra nepripustam..neviem..hovorim si, ze este je na tesenie skoro..kolko duchov tu uz bolo a nic z toho. Ale ja som este ducha na tehu teste nikdy nemala....kiezby to bolo naozaj zacinajuce prosperujuce tehotenstvo...dufala som vo vianocny zazrak... a teraz mam nadej, ze sa naozaj stal 🌟

baru2
29. dec 2021

@sindyem ja myslim ze je pozitivny 🙂 vyzera to nadejne 🙂 drsim silno palce

patulka2
29. dec 2021

@sindyem anooooooo to je krásna čiarka ❤😍 teším sa s tebou 🙏

sindyem
29. dec 2021

@baru2
@patulka2 Dakujem zienky ❤️ Tak drzte palce, nech ide vsetko dalej tak ako ma, a ak je to naozaj tehu, nech vsetko dobre dopadne.. a ja vam drzim palce dalej, nech sa podari!!! ved este nemam ani ja vyhrane...bazalku aspon tri dni pomeram a testnem zajtra rano z ranneho mocu a potom obden este par dni, ci silnie..

baru2
29. dec 2021

@sindyem ja som robila testy snad kazdy jeden den a obcas aj poobede :D uz aj na poobednych bolo vidiet zmenu 🙂 no silno drxim palce. Po boji s otehotnenim zas prichadza boj o udrzanie babatka a donosenie. Ja dufam ze ked uz som v 17 tt tak je riziko male. Lebo doteraz len stresujem

ilovepizza
29. dec 2021

@sindyem ano, je pozitivny 🤗🤗len nech silnie ❤️

nicole003
29. dec 2021

@sindyem gratulujem a verim ze vsetko bude v poriadku.... Teta vestica predsa len mala pravdu...

domulibalazova
29. dec 2021

@sindyem Juuuj je to tam, držím moc palce 🥰 také povianočné prekvapenie však 😊, moc Ti to prajem z celého srdca 🥰

Jooj a odkiaľ zo Záhoria ? Ja som zo Skalice, písať píšem po slovensky bez problémov, ale podľa reči sa to nedá oklamať, že som záhoráčka jak repa 😅 ako by sme to my povedali 😂😂

domulibalazova
29. dec 2021

@baru2 Drž sa, všetko je iste na dobrej ceste ❤️

mar_tina14
29. dec 2021

@sindyem waaau!!! potichučky ti gratulujem a držím palce aby bolo všetko v najlepšom poriadku❤️🍀

baru2
29. dec 2021

@domulibalazova dakujem... snad je 🙂 mrnous uz je citit 🙂

tmavovlaska93
29. dec 2021

@sindyem test pekny, drzim palce nech silnie a nech je vsetko v poriadku 🙏💪🍀

81anina
29. dec 2021

@sindyem ahoj chodim sem pozerat ako sa dari zienkam tiez som sem patrila ked sme sa snazili.No a ked som dnes videla tvoj graf tak som si hned pomyslela ze tuto to vyslo.Ciarka je super tak drzim palce nech to skonci porodom zdraveho babatka ☺🍀🍀🍀

raja95
Odpoveď bola odstránená
iamkate
29. dec 2021

@sindyem je pozitívny držím palce 😊✊❤️

sindyem
29. dec 2021

Dakujem krasne vsetkym ❤️❤️❤️❤️ ste velka podpora uz od zaciatku. Zatial sa bojim tesit, ale manzelovi som uz test ukazala a povedala mu, nech nie som v tom sama..nevedela by som mu to nepovedat a chodit okolo neho a tvarit sa ze nic sa nedeje. Tak tisko cakame obaja, ci sa to potvrdi dalsimi testami...Zienky ale teraz jedna otazka...v obdobi po ovu som 8 dni zavadzala len cez den jednu tabletku utrogestanu. Myslite ze by som teraz mala znovu nasadit?

sindyem
29. dec 2021

@raja95 Tazko povedat...zatial mi z grafu pripada akoby ovu nebola... a ak si brala lieky, je mozne ze telo tento mesiac to vajicko ani nepustilo...🤷 ale su tu zienky co su vacsie macherky v tychto veciach, hadam poradia lepsie.

ilovepizza
29. dec 2021

@raja95 hm.. zvlastny graf. a si si ista, ze nemavas skoru ovulaciu? lebo na zaciatku mas skok, takze mozno by som aj verila, ze ovu mohla byt 9dc, len na to by bolo potrebne merat asi aj cez ms, aspon posledne dni, aby bolo vidno, ci naozaj. inak od 13 dc mas teplotu viac menej na rovnakej urovni, cize tam ovu nebola urcite..aky dlhy mavas cyklus?

ilovepizza
29. dec 2021

@sindyem utrogestan ani ine taketo tablety som nebrala, takze ja vobec neviem, ako a na co sa pouzivaju :/

sindyem
29. dec 2021

@nicole003 Dakujem pekne 🤗 a k tej vestici chcem len dodat, ze to co mi kazala robit som kazdy vecer aj robila, aj ked to ten minuly mesiac nevyslo a bola som sklamana... a vlastne den po Vianociach volala a hovorila, ze "az sa vyliecim" mam robit nejaku vec s manzelom potom navyse..takym zvlastnym sposobom ho drzat okolo krku...a viem ze ma to hrozne sklamalo, lebo som to vyliecenie pochopila tak, ze este nie je vsetko u mna v poriadku a ze este buden musiet nejaku dobu tu meditaciu praktizovat, aby sa podarilo...ale kedy potom by som vedela, ze uz vyliecena som??? este som manzelovi hovorila, ze ja sa vyliecena uz citim 🤗 aj u lekarky vsetko bolo ok..a ona nakoniec mozno uz videla a myslela to trocha inak....lebo len tehotenstvo je dokazom toho, ze mam zenske zalezitosti vyliecene... ach no..nechcem predbiehat a tisko dufam.🤰

raja95
Odpoveď bola odstránená
iamkate
29. dec 2021

@sindyem ja by som si určite utrogestan nasadila uškodiť nemôže a je to taka poistka 🙂 mne Dr povedal ze keď otehotniem okamzite zvyšujeme dávku.. Inak beriem tak ako ty po ovu 10 dní 1 tabletku potom vysadzam

sindyem
29. dec 2021

@iamkate Myslis teda ze by som si mala davat len jednu ako doteraz alebo radsej dve tabletky? Jednu rano a jednu vecer? No budem musiet zavolat na gynu, ale ked tam moja lekarka funguje len piatky a teraz ani neviem ako medzi sviatkami, tak ani to co doma mam mi dlho nevydrzi a pokial viem utros je len na predpis...

mar_tina14
29. dec 2021

@sindyem kým som nemala pozitívny test brala som 2x1 dufik, po pozitívnom teste mi zvýšil Dr dávku na 3x1, takže si myslím, že ak pridáš ešte jednu tabletku na noc nič sa nestane🤷‍♀️ale samozrejme ako uznáš za vhodne, veľmi držím palce🍀🍀🍀🍀❤️

sindyem
29. dec 2021

@mar_tina14 Dakujem pekne za radu...tak asi prejdem na tie dve tabletky denne..jednu rano, jednu vecer a uvidime. ❤️ v piatok si zavolam na gynu a hadam sa nieco dozviem aj telefonicky, ze co a ako...

nicole003
29. dec 2021

@sindyem nacasovanie sice nebolo najpresnejsie ale malo to zmysel... A k tomu utrogestanu, ak by si ho nevedela zohnat mam doma este 3 balenia. Ak bude treba mozem ti poslat. Tiez mam uzivat ale iba v pripade tehotenstva a uz ich mam rok doma. Radsej nech pomozu tebe ako by mala skoncit expiracia u mna doma v sufliku.

iamkate
29. dec 2021

@sindyem určite jednu ráno a jednu večer a myslím ze aj doktor ti minimálne tak povie keď sa mu ozveš 🙂 no snáď ti to nejak vide kým sa dovoláš medzi sviatkami, škoda že je len na predpis 🤔...

katkaholiova
30. dec 2021

ahojte dnes som asi podla ovu bolesti 10dpo kedze nemeriam ani netestujem tento mesiac nie je to iste.ale teraz rano som sa zobudila na trikrat po sebe s obrovskymi krcami myslela som ze nevyleziem s posteli