Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@raja95 Niekedy si z nás príroda robí srandu a takto nám motá hlavu však...držím palce 🙂
@katkaholiova Zdravím Ťa Katka, a za koľko dpo zvykneš dostať MS? Ja som teraz odstala za dní, čo sa mi ešte nikdy nestalo :(
Dámy, ja dnes 2DC, používam kalíšok, ale teda toto množstvo čo v ňom teraz mám ani neviem či mám nazvať MS, dokonca dnes aj farba odosť ružovejšia, neurobil Vám niektorej toto INOFOLIC prosím ?
@domulibalazova cca 14dpo
@domulibalazova a tehu test si neskusila? ja inak beriem prvy mesiac, tak uvidim, aky vplyv to bude mat na ms u mna
@ilovepizza Skúsila som pred tromi dňami, bol negatívny a povedala som si že sa budem testovať až keď mi nepríde MS...a ona prišla..omnoho skôr ako chodí a ešte taká nijaká :D keď tak po víkende skúsim ale určite to tehu nebude :/
aj ja beriem inofolic prvý mesiac, dúfam, že pomôže, z môjho okolia samá chvála naň 🙂
@katkaholiova Nebudeš prestydnutá ? Ja som mala takéto bolesti, myslela som si že je to maternica a vaječníky a zistili mi v moči klebsielu, ale našťastie som mala za týždeň s ATB čistý moč 🙂
@domulibalazova netusim ale odvtedy som dobre to boli tak 3krce za sebou a potom bolo po nic
@nicole003
@iamkate
@mirus11 Zienky dakujem Vam krasne za rady ❤️ nasla som este v supliku jedno balenie, co som nedobrala tie styri mesiace spat..ak dobre pocitam, tak nejaky tyzden a pol mi progesteron vydrzi, ak sa k lekarke dovtedy nahodou nedostanem. Ale keby daco @nicole003 , ozvala by som sa ti...si moc zlata, ze by si mi takto poslala, ak by bolo treba. Samozrejme, ze ak by k tomu malo dojst, poslala by som ti za tabletky peniazky na ucet.❤️❤️❤️ Dakujem za ochotu pomoct.
Inak dnes som merala bazalku o hodinku skor, a namerala som taku istu ako vcera...test z ranneho mocu vysiel s ciarkou malinko tmavsou nez vcera...rozhodla som sa, ze meriat uz budem len hajbuj, ako sa budem citit a testovat budem len obden, ci silnie...nech sa zbytocne prilis nestresujem a uvidime. ❤️ ale uz mi to zacina dopinat a to prekvapenie zacina striedat pocit stastia a strachu, aby vsetko dobre dopadlo. Posledne tri dni som spala poobede aj vecer padala uz o osmej.. a ani som si to neuvedomila ale furt by som spala...v noci sa budim spotena... a tie krize uz takmer necitim. Priznaky zatial takmer ziadne, okrem citlivych prs. Citim sa dobre...
A ak aj vyjde vsetko dobre, stale Vas tu budem sledovat babule. Vsetkym drzim palce ❤️❤️❤️
@domulibalazova Ak by nahodou inofolic nepomohol, ja za seba (nehovorim, ze kazdej pomoze) odporucam gynex kvapky a alchemilku pit do ovulacie. Alchemilku mozes aj teraz popri inofolicu. Ja som brala gynex vlastne tri mesiace a dalo sa mi dokopy aj spinenie v strede cyklu co som mavala kvoli hormonom zle, aj verim, ze pomohlo k vstrebaniu cysty...minimalne na tu hormonalnu rovnovahu a fungovanie cyklu istotne pomohol. ❤️ Ak u mna vsetko dobre dopadne a potvrdi tehu lekarka, gynex kvapky kludne rada zadarmo posuniem niektorej z Vas...kupila som nove teraz, vzala z toho tak dva krat par kvapiek a uz potom prisla ovu. A v tehu sa brat kvapky nesmu..takze len by mi to tu stalo a expirovalo...
@sindyem ja sa k sebe nevyjadrujem, dnes to vypukne, už včera som to mužovi hovorila. Len keby mi to klesá postupne dole, boli to menej ako keď si hore a zrazu taky pád. Už som sa vyplakala, už som aj mužovi povedala, že dnes budem zla nech si to neberie osobne. Hlavne nech ma nikto neľutuje lebo ma to dorazí viac. Radšej budem doma dnes hnusná ako urevana.
Skúsim poslať jeho a ja neviem. Konečne mám v pohode cykly, lepšie ako 40, 38 alebo aj 60. Tento by bol 30 co je úplne v norme. Neviem ci mam ísť k tomu dr alebo pôjde len muž. Asi kašlem na to, mňa to nebaví, po dnešnom ráne som k tomu odmerana a chladna, že som si povedala, že za takýchto podmienok dieťa radšej nechcem, príde mi to ako hon na detsko.
Nebudem, a to teraz prisaham, že nejdem merať, lebo ma to fakt stresuje. Mam ešte alchemiku, tu si dopijem a hotovo. Neviem ci idem ešte mužovi zohnať ten folandrol alebo som ešte rozmýšľala ten gynex, si písala, že máš navyše?? To je jedno predpis ci ako?
A inak držím ti moc palce, priala som ti ❤
Ahojte žienky tak tento mesiac som už aj prestala dúfať keď sa ovu nie a nie dostaviť nakoniec prišla 21.12. Teploty išli pomalí hore a dnes hla toto na mna kuká 😍 tak reku urobím ešte jeden či len vidiny nemám a ono druhý test to iste 🥰🥰🥰 neopísateľný pocit…je to síce slabulinka čiarka ale na teste ju vidím prvý krát odkedy sa snažíme @sindyem Tebe tiež gratulujem a želám nech všetko dobre dopadne 😍🥰❤️
@katkaholiova ja tento mesiac tiež nemeriam.
@mirus11
@ilovepizza Dakujem zienky ❤️❤️❤️🤗
@zuzik41 Dakujem a zaroven gratulujem moc ❤️❤️❤️ a tesim sa s tebou a taktiez ti prajem, nech vsetko dobre dopadne. Ak dobre pocitam, ty si este len 9DPO?? Na tak skoro je to krasna ciarka!
@patulka2 Dakujem za drzane palecky. ❤️🤗 a viem, ze nechces take citat, ale je mi luto, ze to nevyslo a ze ti teplota takto az klesla..aspon ale vies na com si, rychlo sa s tym treba zmierit a skusat dalej...ja som mala taky skrat minuly mesiac. Pamatas? Nemerala som ku koncu a o to viac ma dostalo ked som si nasla na intimke krv...a plakala som vtedy manzelovi v naruci.. a pozri, stastie sa na nas usmialo tento mesiac, aspon teda zatial tak vyzera....
Takze vyplac sa, ak to srdce potrebuje, je to normalne, ze si sklamana... a na dalsi cyklus hlavu hore, bude dalsia nadej, ze to vyjde. Budem silno drzat palecky. 💪🙏 Ak si rozhodnuta ze merat a riesit to nechces, tak nemeraj...verim ze aj to je stresujuce. Ja som tento mesiac chcela merat len do ovu, potvrdit ovu a hotovo..potom az tesne pred koncom...lenze som mala tie teploty take zvlastne-ten skok na ciaru...tak som nakoniec merala aj tak
vacsinu cyklu, lebo som ostala zvedava a nedalo mi...
Gynex nie je na predpis..da sa to objednat v lekarni, a nasledne vyzdvihnut....alebo ja som objednavala z pilulky aj rovno s nejakou to kys.listovou apod..nech sa to kvoli doprave oplati. Uziva sa to od prichodu MS po dobu troch tyzdnov, potom vysadit na tyzden a znovu... su to vlastne len koncentrovane bylinky. Jedno balenie, takmer plne, mam...este pockam ci sa tehu naozaj potvrdi lekarkou, ci to vydrzi, a ak ano, pisnem ti a poslala by som ti, ak chces 🤗
@sindyem
@zuzik41
žienky teším sa z Vašich vianočných zázrakov a držím palce aby bolo všetko v poriadku a ochvíľu ste sa tešili z bábätiek 🤰🍀 Verila som, že aspoň niektorým to tieto Vianoce musí vyjsť 🙏
Ja nás objednávam do centra a verím, že tam nám to už tiež vyjde. Po 3,5 rokoch som na teste nemala ani len ducha, prvé dva roky sme tomu len dávali voľný priebeh no tento rok sme sa naozaj snažili a skúsila som všetko, čo som mohla - zmena stravy, joga, gynex, vitex, rôzne iné doplnky, pitie čajov, poctivé meranie bt, snaženie pred ovu každý deň, potom každý druhý deň, náparky, meditácie, reflexológia, bylinné vložky, no mohla by som pokračovať donekonečna 😅
Tento rok uzatváram zmierená s tým, že prirodzene to nepôjde, skúsili sme čo sme vedeli a potrebujeme pomoc.
@sindyem Áno dnes 9DPO. Keď si porovnám mesiace tak je iný tento mesiac vo všetkom…neskorá ovu až 23dc potom až dnes začínam kus cítiť prsia a inokedy bolia už od 6-7DPO…brucho ako na kramy ma bolelo v pondelok a to som aj mala dostať ms keby som nemala posunutú ovu. Priložím graf merať som začala až keď som si myslela že ovu uz bola a ona nebola…cely rok vravím že ja otehotniem v decembri všetky kamky porodili v sptembri tak snáď nebudem trhať partiu 😂
@sindyem ďakujem.. z teba srsi vždy taka pozitivita, musím byť veľmi dobrý človek 🤩 ak my už jedno to šťastie mame doma 🙂 preto možno ostávam k tomu už chladná. Keby nemáme žiadne, je to iné.. uvidím ako sa z toho dostanem, snáď ma fo ešte prejde lebo dnešok je pre mňa veľmi zlý ako emočne, tak fyzicky a aj psychicky .. ohľadne toho gynexu som ti písala ss.
Aj ja odporúčam gynex, tiež som po roku a pol snaženia otehu po dobrati gynexu. Držím palce žienky
@atr29 a medzitym ste boli na testoch, ci az teraz, ked pojdete do centra? budem drzat palce, aby vam to vyslo 🍀
@zuzik41 ahoj pozerám, že sme na tom veeelmi podobne..ja som sa ešte neodvážila na test.. ale tebe gratulujem zatiaľ potichučky a prajem ti zo srdca nech ti to dobre dopadne. 🙂 Koľko dňové mávaš cykly?
@andrejka1606 ahoj obyčajne 29 a Ovu na 13dc väčšinou no tento cyklus sa mi ovu posunula až na 23dc a toto sa mi stalo prvý krát tento rok odkedy sa sledujem. čiže dnes 10DPO a čiarka dnes je o niečo silnejšia….Ďakujem veľmi pekne a aj tebe želám nech to čo najskôr vide ❤️

@sindyem alebo moja skúsiť si zohnať od bab,ktoré predávajú,čo maju už nazvyš.