icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
1. jan 2022

@baru2 ahoj ano ale ina znacka a biely takze cakam ms

zuzik5891
1. jan 2022

@sindyem čože to vidia moje oči 😍😍😍😍...prišla som na koňa kuk len kôli tebe a takú radosť si mi spravila 😍😍😍...z celého srdca ti blahoželám a prajem pohodové tehotenstvo...nádherný vstup do nového roka🥰😘

baru2
1. jan 2022

@katkaholiova ale kurnik to snad nie... a nemala si z twj istej znacky? Niekedy moze mat menej farbiva alebo slabsiu citlivost.... a ciarka bola slabunka tak je mozne ze iny este neukazal

ilovepizza
1. jan 2022

@sangeomatik ahoj. z mojho pohladu ovu nebola, aj ked tazko povedat, kedze si menila miesto merania aj teplomer 🤷🏻‍♀️

ilovepizza
1. jan 2022

@katkaholiova kati, pls ako sa volali tie testy, ktore si si robila vcera? neboli to nahodou SeeNow, balene po 5 ks?

sangeomatik
1. jan 2022

@ilovepizza vďaka

katkaholiova
1. jan 2022

@ilovepizza nie bolo to maybebaby test

domulibalazova
1. jan 2022

Babule pekný večer ja dnes hlásim 4DC teplota 36,8 🙃 joj keby mohla prísť ovulka skôr, muž je do 10.1. doma 😅

domulibalazova
1. jan 2022

@katkaholiova Kati uvidíš zajtra podľa teploty, presne ako píšu žienky najlepšie je mať jeden druh testov, ja kupujem v 101tke InTime aj Ovu aj Tehu 🙃

ilovepizza
1. jan 2022

@katkaholiova a robili ti predtym duchov? lebo ciarku si mala peknu.. kolko dpo by si mala byt?

katkaholiova
1. jan 2022

@ilovepizza no mala som ich asi 3x kupene a nerobili duchov.ale krcom mam nizko a vytok len prisvitny takze tomu nedavam nadej.aj ked kazdy mesiac bol vysoko a vytok biely a nic s toho nebolo

katkaholiova
1. jan 2022

@domulibalazova zvykla som aj ja tieto ale teraz sa mi ich nepodarilo zohnat

rosalie1411
1. jan 2022

@katkaholiova skus mamatest alebo woman secret z lekarne 😊

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
2. jan 2022

@rosalie1411 u nas nezozeniem len objednat

mirus11
2. jan 2022

@katkaholiova a teplota čo dnes povedala?ja veru,že to tam je.

katkaholiova
2. jan 2022

@mirus11 teplota takto testovat budem zajtra dnes asi cca 13dpo podla bolesti pri ovu

baru2
2. jan 2022

@katkaholiova ja by som ten dalsi test skusila uvidis. Teplota nadejne. Krcok si myslim ze nevadi ak je dole pokial je tvrdy, a vytok priesvitny som mala a teda aj mam dodnes ale tie prve tyzdne po ovu bol teda ze dost.

domulibalazova
2. jan 2022

@katkaholiova
@baru2
Kati presne ako píše @baru2, teplota sa drží, pokiaľ nemáš MS je to nádejné, ale chápem Ťa, že človek radšej počíta s tou druhou alternatívou, myslím na teba ❤️

katkaholiova
2. jan 2022

@domulibalazova
@baru2 dakujem no uvidime

zuzik5891
2. jan 2022

@katkaholiova krčok si ani nesleduj...radím ti to z vlastnej skúsenosti...on je počas dňa stále v inej polohe a dosť to potom metie...ja som si na začiatku tehotenstva kontrolovala a veru bol dole a polomäkký...čakala som že dostanem ms...potom som mala ducha na teste a krčok bol stále iný...raz vysoko a potom nízko...len som sa vystresovala...ja som si aj v 3 mesiaci dočiahla v pohode na krčok a tvrdý nebol asi vôbec...teplotu máš krásnu...na teste duch tak silno držím palce nech máš aj ty krásny začiatok nového roka😘😘😘😘

raja95
Odpoveď bola odstránená
sindyem
2. jan 2022

@zuzik5891 Dakujem ti kraasne za tak pekne zelanie...potichucky sa radujem a verim ze bude vsetko v poriadku. ❤️❤️❤️😍 Stale si chytam brusko a uistujem sa..BT som odvtedy nemerala, lebo spavam hrozne dlho..aj do desiatej doobeda, a tak to nema zmysel..Test som robila vcera, co bolo obden a ciarka bola silnejsia...dnes som kupila dalsie dva testy rovnakej znacky Baby Top Testy z dm a 1 digi clearblue...zajtra rannym mocom otestujem clearblue, ci ukaze spravne tyzdne...

sindyem
2. jan 2022

@raja95 Fuha..tie rozdiely v teplotach nie su take velke..podla mna ak prebehla, tak ukazu len dalsie merania a teploty by mali uz len stupat...drzim palce ❤️

millky
2. jan 2022

@raja95 podľa mňa prebehla, ale toho 17-18.12.... Tam bol jediný náznak stúpnutia teploty. Neviem čo ti vyznačuje plodné dni, možno automatika, ale možno patríš k tým, čo majú dlhú lutealnu fázu. Lebo toto vyzerá ako hra hormónov alebo ako anovulačný cyklus.

raja95
Odpoveď bola odstránená
millky
2. jan 2022

@katkaholiova moc by som ti to priala, viem ako dlho sa trápite... Ale ten test vyzerá ako zlý, zle vsiaknutý alebo extra premočený. Pri tej farebnej nálepke nemá čo ostať farbivo, má sa úplne stratiť a podľa mňa tá druhá čiarka je kanálik. Skús ďalší test.

michaelka_
2. jan 2022

@millky suhlasím

katkaholiova
2. jan 2022

@millky ahoj no kanalik my zvykol byt tenky pasik na inych testoch.a toto bolo trosku do ruzova ked som priblizila ale zas tomu ja aj tak neverim.zeby sa podarilo.ale dakujem

zuzik5891
2. jan 2022

@sindyem len oddychuj koľko si tvoje telo pýta,aby si po pôrode mala z čoho čerpať 😍😍😍😍...ja som tiež bola hlavne na začiatku tehotenstva ako taký medveď v zime🤣🙈...spala som všade a za každých okolností🤣🤣🤣