Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia to tazko povedat,este len hruba stavba,teraz sa chystame na elektrinu,vodu,kurenie,zateplit strechu.... na jar stierky a potery...a pochybujem,ze zvysia peniaze aj na ine... takze dufam,ze do vianoc nieco nasporime,aby sme mohli to minimum na prestahovanie dokoncit... ja len dufam,ze tam uz pojdeme byvat ako rodinka s detickami :(
@jaja9891 dakujem za opytanie...Adam sa ma zatial dobre, chodi uz normalne od pondelka do skoly. Dufam, ze sa to uz nebude opakovat...A tak, tak, do noveho domceka treba ist urcite aspon s jednym babatkom, ci uz narodenym alebo v brusku 🙂
@paskolinka no zatial sa drzim, uvidim dokedy.....
@zarzisia no veru, nejaka tehulka by sa nam veru uz zisla...Dlho tu mame ticho...
@jaja9891 no aj tak sa kazdy den bojim, ze sa to zopakuje...ale dufam, ze to naozaj prejde....
No mozno som, mozno nie....uvidime 🙂 Nie netestujem radsej,sama teplota ukaze o par dni ci sa podarilo alebo to vyjde nabuduce....Nechcem hladat nejakych duchov, ani byt predcasne sklamana, tak si radsej pekne pockam.. 🙂
@jaja9891 my sme mali 1.Ivf s ET dvomi embryjkami - do 6tt, kryotransfer 1 embryjko, do konca 5tt. Okrem toho 2x biochemické tehu a potom sa nám malý podaril prirodzene 🙂 teda, merala som bazalku,robila testy, brala veľké dávky Ecka a lieky na stitnu.
Moc ti držím päste, vyjde to!
@chmurkaxy fuuuha tak si si toho prezila,mali ste aj nejaky zisteny problem???ja prirodzene vraj kvoli endometrioze iba ak zazrakom otehotniem... a ecko ti kto poradil a kvoli comu?ja uzivam 200 IU denne ecka....aj dalsie vitaminy...snad pomozu.... a dakujem za podporu,si zlata 😉
@jaja9891 pred IVFkom sa zdalo,že problém má len môj manžel, má skoro nulovú hladinu testosteronu, takže čakať u nás na zázrak neodporucali. Napriek tomu nám nepomohli ani tri inseminacie. Keď sa nám podaril malý, žili sme akurat v USA, priznávam,že sme uz rozdiskutovavali náhradnú matku, boli v zozname na adopciu u nás na SVK, aj riešili zahraničnú adopciu. Do toho //, pri ktorých sa môj muž zo začiatku ani netesil, lebo to bral tak že zase sa nám stane to isté. Rozdiel.bol ale V tom,že mi endokrinologicka dala aspoň minimálnu dávku liekov,aj keď som mala len hraničné výsledky. prvýkrát som sa neplánovane dostala na sono až v 8tt,kedy mi pako s menovkou Dr.Richard Knecht urobil dehydrovanej a skolabovanej to sono cez brucho a povedal,že hcg síce mám,ale žiadne dieťa v bruchu nie. Že sa s tým ešte nestretol,len o tom čítal. Celú noc som plakala a má druhý deň išla na vaginalne sono a bum, tam náš Pipistek aj so srdiečkom 🙂
Len po malom sme uz mali 5x biochemické zase. Myslela som si že problém bol.teda v tej stitke, teraz tam mam aj.nejaké cysty už, no podozrievam aj naše Rh faktory,ja som negatív,muž pozitív. A neviem,či sa po cisárskom,keď je malý negatív ako ja,tiež niečo pichá,lebo mne teda Rhegu nepichli.
O Ecku som čítala tu na koni,tak preto. Ale aj mamina mi hovorila,že v minulosti,keď niekto nevedel otehotnieť, pchali doňho Ecko.
Kolky deň cyklu si?
@chmurkaxy no dnes som 5 dc,zatial to zvladam,idem na predoperacne a strasne si ma potesila s tou sliznicou 😀 dodala mi nadej,no mala som cysty a zase su spat a aj zrasty...skusali sme pol roka a nic kedze mam vraj po operacii a endo malo vajicok velmi ☹ tak uz necakame...preto sa bojim ci budu dobre vajka...
no vy ste si uzili,mate moj obdiv fakt....to co bol za debilny doktor toto??? By ho mali vyhodit...drzim silno palce nech sa surodenec podari 😉
@jaja9891 silno držím palce. určite sa to podarí a o 9 mesiacov budeš šťastná mamina ;)
@jaja9891 tak predsa si sa na to dala...si odvazna a drzim palce...a ten kto ta odradzal tak na toho sa vykasli...je to tvoj zivot a tvoje dietatko to bude.....drzim palceky nech vam to dobre dopadne....
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 jaj dievky moje kedy príde prvá sviňa červená? ☹ ☹
@jaja9891
@chmurkaxy ja som tiež negatív a mm pozitív a obe deti su pozitív. Ak sa negativnej matke narodí pozitívne dieťa, tak pichaju Rhegu. Ak sa narodí negatívne dieťatko, nepicha sa nič, keďže sa v tele nevytvárajú protilatky. Takže ja som dostala po oboch porodoch.
@mawiya dockas sa uvidis..Ja som dostala po 6 týždňoch..ale u Teba to podľa mňa príde skôr..
@mawiya neboj pride skor ako vianocny stromcek dorazi na namestie 😉
baby prepacte ze vam sem zase skacem ale chcem vas poprosit o nazor. ktory graf mam brat do uvahy? dakujem