icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
16. jan 2022

@nicole003 Tíško blahoželám ❤️

ilovepizza
16. jan 2022

@patulka2 to so sliznicou iba informacia. mna raz lekarka tiez vystresovala, ze mam “tenku” sliznicu a potom pri inom vysetreni mi iny lekar povedal, ze sa meni podla cyklu. to je vlastne vystelka, ktora po ms sa zacina tvorit, tvori sa cely cyklus a cez ms sa odlupuje

patulka2
16. jan 2022

@ilovepizza no lebo sme nanu dával dôraz, že je krásna. Ze sa utvorilo pekne prostredie. Ale tiež som citala, že po ovulacii rastie a keď je vysoko, bud je tehotenstvo alebo príde ms. Asi mi zostava len čakať.

nicole003
16. jan 2022

@zuzik5891 pan manzel nic nevidel tak rovno digitalnym. Prikladam aj graf. Takze za tie 3 roky mozem skonstatovat ze tinktury aj s inofolicom zabrali aj ked z lekarskeho hladiska som zdrava. Uz len dobojovat do konca. A kazdej jednej z vas drzim palce aby ste co najskor mohli oznamit vytuzenu dobru spravu o prirastku.

patulka2
16. jan 2022

@nicole003 gratulujem a držím palce ❤🍀

domulibalazova
16. jan 2022

@nicole003 Úžasné zo ❤️ gratulujem 🧸🤎

astrid_
16. jan 2022

@nicole003 blahoželáma držím palce nech všetko dobre dopadne🙏😍 ja som tiež 10dpo, nemeriam však poctivo, skúsim zajtra testnut

butterfly333
16. jan 2022

@nicole003 aký inofolic obyčajný si brala? Ja už asi rok beriem čistý inositol plus kopu vitamínov a teraz som začala brať inofolic comby premium keďže sa chystám na prvé ivf soft.

nicole003
16. jan 2022

@astrid_ budem na teba mysliet ☺️tiez mi tam chybaju merania aj miestami posunuty cas merania lebo som to uz flakala.

nicole003
16. jan 2022

@butterfly333 combi premium v tabletkach, ze vraj maju lepsie vstrebavanie. Ale brala som s prestavkami aby mi nahodou neskreslovali vysledky od gynekologa. Neviem ci to ma vplyv ale kamoska mi tak poradila.

6slniecko6
16. jan 2022

@kakatulik to som si aj ja myslela že som po ovulke, ma zarazilo keď to povedala že to bude folikul...síce je pravda že najprv si myslela že je to cysta...tak ja som z toho už blázon 🙈

6slniecko6
16. jan 2022

@zuzik5891 Fi ha 😁 tak to možno ešte mám nádej 🤣

butterfly333
16. jan 2022

@nicole003 ten beriem aj ja snáď to pomôže na vajíčka pred odberom lebo mám 42r amh 1,52.

iamkate
16. jan 2022

@nicole003 blahoželám ☺️

modro_zelena
16. jan 2022

@nicole003 blahoželám a želám čo najpohodovejšie tehotenstvo 🙂
Baby otázka. S tým zaokrúhľovaním teploty je to ako? Keď používam aplikáciu tak to neriešim, no predsa by ma zaujimalo že ako to reálne ma byt po správnosti. Čítala som že zaokrúhľovať sa ma na 0.05. Ale zaokrúhľuje za nahor alebo nadol? Ako by ste teda zaokrúhlili napr 36,04… alebo 36,87. A niekde som sa docitala ze zaokrúhľovať len na desatiny, ale tiež neviem či nahor alebo nadol.

zabka1987
16. jan 2022

@modro_zelena nič sa nezaokruhluje

blabla22
16. jan 2022

@modro_zelena ahoj áno, môže sa pre lepší prehľad zaokrúhľovať, tvoje príklady by boli 36,04=36.05 a 36.87=36.85 . Inak môžem odporučiť insta profil ownyourcycle - tam je veľa dobrých informácii o symptotermalnej metóde, vrátane zaokrúhľovania 🙂

domulibalazova
16. jan 2022

Dobrý večer dámy, zatiaľ takto, budeme čakať, snáď sa čím skôr dostavia výsledky Inofolicu 😊

modro_zelena
16. jan 2022

@blabla22 oooo ten profil je úžasný, veľmi si mi týmto pomohla🙂 ďakujem krásne, veľa veci mi už konečne dáva zmysel

domulibalazova
17. jan 2022

Ahojte dievčatá, tak my už čakáme či z toho niečo bude

amelie22
17. jan 2022

@papapa89 Snažiť sa 3x za deň, to si ma veľmi pobavila :D :D :D

amelie22
17. jan 2022

@modro_zelena tak možno vyskúšam aj ja tam dole... ja som sa zatial na to vyprdla a vobec nic som neriesila 🙂

patulka2
17. jan 2022

Konečne som to pochopila ako to má byť s tým hlienom a vytokom 🙏 Konečne som to krásne odsledovala a včera som mala úplne ako vaječné bielko a dnes vodnatý. Snáď predsa ta ovulka prebieha, uvidíme o 2, 3 dní.
@blabla22 ďakujem za tip, za tu IG stránku 👌

malarybka3
18. jan 2022

Ahojte dievcata, chcem sa opýtať na appku FertilityFriend, ja mám tu základnú aplikáciu. Preto sa chcem opýtať v čom je najväčší rozdiel medzi VIP a tym základom. Predtým som používala inu aplikáciu. A ešte jedna otázka mám to už brať tak, že ovulka asi prebehne dnes alebo už asi prebehla?? Ďakujem

patulka2
18. jan 2022

Ja dúfam, že ovulka prebehla pravdepodobne na17dc. Krásne som sa s vytokom odsledovala aj teplotne som sa dnes vyšvihla tak už len počkať deň, dva aby stúplo.
Co sa snaženie týka, my sme si dali záležať a išli sme inštinktom ako pri prvom dieťati, čiže casto 🙂
Keď v stredu dr nezaregistroval folikul, je možnosť, že dorastol ? Véd ak by tam nebol takto by som to na kvu nemala ci ?

bla111
18. jan 2022

@patulka2 vsetko je mozne. ja som presne pred rokom chodila na folikulometriu a 11DC som mala vlavo 12 mm a vpravo nic, len drobne. potom 16 DC na lavej strane zrazu nic a na pravej 16 mm.

amelie22
18. jan 2022

@modro_zelena tak ja som dnes vyskúšala meranie dole a teda... nič moc :D Prvý krát mi teplomer zapípal po fakt dlhom čase až keď som ho vytiahla a druhý krát keď som to skúsila tak nezapípal pre zmenu vôbec a vypol sa :D

patulka2
18. jan 2022

@bla111 takze za 5 dní ti vznikol 1 folikul 16mm no to je slušné. Kiezby sa to podarilo aj mne, tak sme sa snažili a som taka nabudena.

bla111
18. jan 2022

@patulka2 skor by som asi povedala, ze za 5 dni dorastol z drobneho na dominantny. drzim silno palce 🙂

patulka2
18. jan 2022

@bla111 poslala som to dr a napísal, že zdá sa, ze ovulácia prebehla v opozdenom termíne. Tak dúfam, že ja som tam mala úplne minipidi, že si ho nevšimol a stihol dorast ako tebe 🙏