icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
15. jún 2014

@lienka3031 nieeee ovulacny 🙂 pisala som ze po ovu mi uplne zbledol a teraz zase slabe čiarky na nom 😀

rybkaa
autor
15. jún 2014

@krasolienka123 pekne sa ti drzi teplota 🙂 no povedala by som, ze ovulku si mala o den neskor ako ti vyznacil graf. Testnem asi len v stredu rano, to budem 10 dpo, dovtedy skusim len ovulacne testiky, na tych sa ciarka pekne drzi a nenuti ma teda tak skoro nezmyselne tetstovat - ma to u mna skvely placebo efekt 🙂 a ty kedy ches testnut?

rybkaa
autor
15. jún 2014

Dnes takto http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/rybkaa
Na ovu teste rovnaka ciarka ako vcera vecer.
Baby zajtra musim ist k zubarovi, odlomilo sa mi zo zuba na grilazovej trubicke - pomsta za moju pazravost 😀 No...ak by som teda naaaahodou bola tehu, mozem injekciu ze? Lebo som citala ze aj hej aj nie a som z toho mesuge 🙂 podla mna mozem, mate skusenost?

afra
Autor odpoveď zmazal
janderka
15. jún 2014

@afra my mavame tiez taketo prekvapenia rano, len s tym rozdielom, ze maluje samu seba 😀 S fixami, s make upom, po tvari, bruchu, nohach, rukach. Nezabudne ani na chodidla a pupok 😀 Nastastie mame vodou umyvatelne fixy 🙂

senta_sofia
15. jún 2014

ze nieco na cvicenie 😀 som sa pobavila

ennynka
15. jún 2014

@rybkaa ano,dobre sa ti mari,som to ja 🙂 a tu je vitazny graf skoro po dvoch rokoch: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ennynka/graf...

adamnela
15. jún 2014

Ahojte koceny...
Nakolko viem, ze ten 12 DC ovulka urcite nebola a troska som sa s grafom pohrala a pridala som na vcerajsok water hlien, myslim, ze nieco take som aj zahliadla a neviem mozno to boli zmiesane aj spermose zo dna predtym (neni som si ista) ale dnesna teplota mi potvrdila, ze ovulka sa estre len chysta http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela Co myslite, asi som dobre urobila, ci?

@ennynka gratulujem a grafik pekny 🙂
@afra no to si teda mala poriadny sok rano. Nechcela by som 😒 😒 Ale co uz, teraz treba len vsetko pekne vycistit 😠
@rybkaa graf parada, ovu testy tak isto parada, nech su take ciarocky coskoro aj na tehu teste. Ale mam tusaka, ze tentoraz to tam uz bude, uvidis 🙂

ennynka
15. jún 2014

@adamnela dakujem 🙂

zuzulienocka77
15. jún 2014

@adamnela no ovulka by mohla byt dnes alebo zajtra nieee? 😉

adamnela
15. jún 2014

@zuzulienocka77 mohla by byt veru, mohla 🙂 Este sa chystam mm poriadne znasilnit 😀 😀 😀

zuzulienocka77
15. jún 2014

@adamnela uzite si to 😉

krasolienka123
15. jún 2014

@rybkaa Ahojky ja budem testovat taktiez v stredu rano, kdeze v stvrtok by som mala mat previerky fyzickej zdatnosti.

jaja9891
15. jún 2014

@rybkaa rybicka moja zlata,silno ti drzim palceky,ked chces testovat tehu z ovu testami skusaj z prveho moca,ja mam taketo ovu testiky pred menstruaciou bezne ak robim okolo obedu,ked spravim rano su snehobiele... niekde som citala,ze ovutest pred ms tiez ukazuje akoby mala prist ovu... ale jasne,ze kazda sme ina 😀 ale mas krasny graf a citim to v kostiach,ze tento mesiac vam to vyjde 😉
no a ovu bola podla mna vcera v noci,lebo strasne bolesti a nevolnost a dnes uz to necitim,hoci teplota este dole
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja ale podla predoslych grafov zajtra by mala stupnut... no a sexik sice bol,ale predchadzala ho hadka,tak sme sa udobrovali 😀 ako vravis,ja som tiez mojmu musela vsetko vysvetlit,ale aj tak si to nevie zapamätat a pochopit 😀 dnes sme boli na omsi a tak mi prislu luto,vsetky mamicky s kocikmi sa vybrali von s detickami,alebo s bruskami... skoro som sa tam rozplakala... no co uz este to poistime dnes,zajtra... ktovie,ked je mm doma 🙂 mam pocit,ze minuly mesiac to mohlo vyjst ten prvy den zvysenych teplot,lebo predtym by museli dlhsie vydrzta spermijky do ovu... ktovie... z mm vcera vyletelo,ze ho stve ten minuly mesiac,hlavne,ze sa tvrail ako hrdina ☹ ja sa s nim stale rozpravam,ale väcsinou vediem monolog sama so sebou,obcas ho uz dotlacim vysypat co ho trapi,vcera mal uz slzy na krajicku,je toho na neho vela a ja na neho este tlacim,ale uz som to nemohla v sebe udrzat,musela som mu povedat,nech sa netvari ako hrdina,ale nech prejavi to co citi,lebo skodi sam sebe a nasmu vztahu... tak velmi by som mu chcela dat vytuzene dietatko,je to uzasny clovek,ani si ho nezasluzim :(
@adamnela noo pekne,vyzera,ze ovu je za dverami,tak inofolic ucinkuje 🙂 uz len ponahanat manzela 😉
@ennynka blahozelam k tehu 🙂 potesujuca sprava,takze to vyslo prirodzene aj s endo?
@afra z tvojho synceka bude umelec,darmo 😀
@senta_sofia chyba tam metla,tu teraz najcastejsie pouzivam,spolu s lopatou a furikom 😀

ennynka
15. jún 2014

@jaja9891 dakujem.ano prirodzene ale nemam endo(aspon o nej neviem ale som v tej skupine ak si ma pamätas odtial)

jaja9891
15. jún 2014

@ennynka jaaaj,hej hej,to ma poplietlo 🙂 lebo som ta tam videla,tak super,ze sa vam zadarilo po takej dobe,drzte sa 🙂

bubulina1983
15. jún 2014

@senta_sofia - ahojky, no koukam ze mi tu pises a ja nic 🙂 to je teda bordel, no je to pekne na prd jak nas blbe rozdelili, musim se porad prepinat a vy tu tedy holky valite vubec vas nestiham cist, od te doby co se slovenko odstehovalo s tema grafy bt se tam nic nedeje 😀
No jinak devcata, ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/bubulina1983, na testu PRD ani prduch. V pondeli jsme zahajili dlouhy protokol na nase 1.IVF, pichli mi zastavovaci injekci na vypnuti podvesku mozkoveho - uvedeni do umeloho prechodu, odebrana krev na prenosne nemoci, UTZ kvuli cyste, v pondeli 23.6. kontrola opet UTZ kvuli cyste, odber krve zda injekce zabrala + neco jestli nejsem tehotna a pokud bude vse OK zahájim stimulaci na foliky, tak asi tak za me...porad strasne moc doufam ze by to jeste mohlo vyjit jsem dnes 28.DC, ale neverim...diky ze na me myslis 😉

senta_sofia
15. jún 2014

@bubulina1983 si sa dlho neozvala, vies 😉) ale graf mas jak lusk, uz len plusko v casti test chyba...

jaja9891
15. jún 2014

Zienky otazocka,kolko dni moze byt pozit. ovu test?a kedy nastane ovulka???ja mam dnes testovaciu silnejsiu ako kontrolnu a vcera boli obe rovnake... aj ked podla bolesti by som vravela,ze ovu bola...hmm,???? 😀

senta_sofia
15. jún 2014

@jaja9891 mali by sme popracovat na zenskej verzii prirodnej posilnovne 😀 vysavac, mop, metla, handra, kefa na zachod, hubka na riad, vareska, zehlicka, atd.

ennynka
15. jún 2014

@jaja9891 dakujeme 😉

zuzulienocka77
15. jún 2014

@jaja9891 udobrovaci je najlepsi 😉. Je dobre, ze ste si povedali, co ste mali na srdci. Je to tazke pre teba aj pre mm. Mozno ti nechcel pridavat dalsie starosti, lebo vie, ze sa velmi trapis, tak to dusil v sebe. Nie je to dobre, ale na jednej strane ho chapem, ale samozrejme aj teba. Musite si byt oporou, aby ste si nepokazili vztah, to by ste urcite nechceli. 😉
Tak este dnes skuste pre istotu, ked mas ten ovu test silno pozitivny. Mate vela starosti so stavbou, tak si skuste trosku vyrazit, prist na ine myslienky, ak sa da.

lubka1983
15. jún 2014

Aby ste sa nakazili tehu virusom 🙂

mawiya
15. jún 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 čaute babenky. sťahujeme sa vo veľkom a tak som sem len nakukla. ovu bola. ešte mi ju nevyznačilo a za čerta neviem, prečo som dnes klesla. podľa hlienu, krčka, bolestí a šického bola vo štvrtok max. piatok. ale dnes som veľmi klesla, čo by mal byť 3 DPO. možno aj preto, že som na hovbelu spala, v novom byte, naťahujem sa s nábytkom, gaučom a tak. ktorá ste tehu? ha?????? pekne zajtra pokukám, čo ste popísali a dúfam, že bude aspoň 8 tehuliek 🙂 cmučky

vejula
15. jún 2014

@ennynka gratulujeeeeeem. Prave som na teba myslela 🙂 ako sa ti dari

adamnela
15. jún 2014

@lubka1983 jej super,gratulujem 🙂 Ty si zo snaziliek po MA, ze? Ja som tiez v tej skupinke, sem-tam precitam, ale tiez je tam taka partia,ze sa nejako neviem poriadne zapojit...A ako sa Ti dari? Uz si bola u dr.?
@mawiya Ty koki Ty co mas tento cyklus zac? Skaces ako na EKG, nechapem, preo Ti to zasa islo dole 😒
@jaja9891 no necham sa prekvapit, co to urobi...uz sa na neho chystam vecer...uz sme zacali aj rano, ale kedze deti sa uz zacinali budit, tak sme sa nedostali k tomu, aby som mohla otehotniet 😀 😀 Takze t bola tak rozvicka na vecer 😉 A super, ze ste si s mm povedali co ste mali na srdiecko, aj ked naozaj s chlapmi je to niekedy proste tazke..Ani moj nejako neprejavuje, ked ho nieco trapi a dusi to v sebe..Ale nie je to tak vzdy...Tak nech sa ti nasi chlapi konecne pre nas poriadne otvoria a potom sa aj my otvorime poriadne pre nich 😉

lubka1983
15. jún 2014

@adamnela ano som tam v tej skupine.lu dok idem 30juna

ennynka
15. jún 2014

@vejula dakujem 😉

adamnela
15. jún 2014

@lubka1983 tak drzim hlavne palce, nech je vsetko v poriadku 🙂