icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
6. nov 2014

@micikatka ja by som sa skor priklonila k tomu 24dc... ale tak vies ako to je, tazko povedat...

micikatka
6. nov 2014

@paskolinka no ved prave :( dokelu, ak bola ovu dva dni neskor tak to sme sa uz nesnazili :( len v den pozitiv ovu testu

paskolinka
6. nov 2014

@micikatka tak vies, ono 2 dni pred ovu vobec nie je zle. ked sa to ma stat, tak sa to stane 😉

redlola
6. nov 2014

@micikatka ak ti vychadza 3 dni po sebe pozitivny ovu test, asi by som brala do uvahy grafy z fertilityfriendu. v zasade je to jedno, ked aj bola ovu na 24 dc, a vy ste boli spolu na 22dc, envidim problem v otehotneni. inak z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze je lepsie to az takto dopodrobna neriesit, tiez som si robila ovu testy a pocitala dni a presne casovala kedy byt s manzelom. nakoniec to vyslo tak, ze sice som merala teplotu, robila ovu testy, ale tiez sme boli spolu v den pozitivneho testu, no ovu nastala o 2 dni neskor, ale to sa nam fakt, ze nechcelo. a vidis, cakame dievcatko 🙂 drzim palce, nech vsetko dobre vyjde ;)

micikatka
6. nov 2014

@paskolinka
@redlola dakujem vam pekne baby.

micikatka
6. nov 2014

@redlola inak mas krasny tp. drzim palce, nech je vsetko v najlepsom poriadku.

paskolinka
6. nov 2014

@micikatka inak ten graf mas pekny, nezabudni nam ho tu z casu na cas prihodit, nech vidime, ako to pokracuje 😉

micikatka
6. nov 2014

@paskolinka dakujem. budem sa snazit ho sem davat, ak vam to nebude prekazat.

paskolinka
6. nov 2014

@micikatka a preco by nam to prekazalo? vsak my tu nie sme nejaka uzavreta skupinka. kazdy novy graf dobry 😀 aspon mozeme teoretizovat a tesit sa, ked sa nahodou zadari 😅

micikatka
6. nov 2014

@paskolinka zlata si. len mi to pride ze sa tu vačšinou poznate dlhsie, tak vam nechcem vstupovat do temy 🙂 len občas potrebujem radu, tak sem zbehnem.

paskolinka
6. nov 2014

@micikatka to vies, kazda sa v nejakej faze "privtierkla" a poniektore uz riesia ine starosti, tak ani nechodia... tak sa to obmiena a je to tak ok. takze hocikedy sa ozvi, ked budes mat chut a hlavne teraz uz mas povinnost nas informovat, ako tento cyklus dopadol, lebo sme zvedave 😀

paskolinka
6. nov 2014

joj baby tak som sa vytocila pre taku blbost 😀 . ja som vcera fakt napiekla tie lokse a kedze dievka @mawiya nedosla, nieco ostalo a zobrala som si do roboty. a to kolegyne v kuchynke mi ponad plece do taniera zizali, ze aky talen vo mne objavili, a ze mozem odteraz varit pre celu firmu a ako by oni nikdy vecer po praci nestali za sporakom a nebabrali sa s varenim, ani cez vikend nieto este cez pracovny den... no mala som chut si to zobrat a ist si to v klude zjest k pocitacu 😠 taka kravina a ako mi to pokazilo naladu. asi som divna, ale fakt nemam rada, ked mi niekto cumi do jedla a komentuje takymto sposobom 😀

mawiya
6. nov 2014

@micikatka jaaaaaaaaaaj ale to neni o tom, čo sa poznáme dlhšie alebo kratšie, ale či chceme mimi. a chceme. všetky. tak len pekne prispievaj a mne sa ten na FF páči viacej 😀 a vitaj medzi nami cica 😉

paskolinka
6. nov 2014

a teraz k veci. tu je moj graf. musela som si to prekreslit, lebo vodorovnu ciaru mi kreslilo cez tu bodku na 13DC, co sa mi zda strasne vysoko 😉

mawiya
6. nov 2014

@paskolinka moje zlatinko, ja som sa opýtala večer detí (o pol siedmej) že čo chcú na večeru. a ten menší že rezeň, tak som teda otázku položila inak. Čo chcete na večeru natrieť na chlebík? a odpoveď bola - rezeň. tak som vyklepala mäso, obalila, uvarila zemáky a o pol osmej sme si dali rezeň s krumpláma a uhorkovým šalátom. a to sa im ani nelenilo letieť do obchodu colu kúpiť. 😀

paskolinka
6. nov 2014

@mawiya no dobreho mas toho mensieho 😀 neda sa len tak 😀 ja uz som tiez parkrat robila na veceru rezen, ked bol mm hladny. ale teraz im dobre varia v praci, tak sa naje poriadne tam a doma uz najcastejsie len ten chlebik jeme s kadecim. ale aj ten musim raz za tri dni upiect, lebo som si vymyslela, ze budem zdravsie jest, tak u nas len spaldovy chlieb s klobasou 😀 no a na rano musi byt kolacik, tak to tak 2x za tyzden nieco upeciem 😉

butterfly333
6. nov 2014

@paskolinka ahoj ako ma dobry graf to nevadí že jej tam teplota skáče? To nevadí nemala by po ovu stúpať?

paskolinka
6. nov 2014

@butterfly333 tak ta teplota zas nemoze stupat kazdy den, niekedy klesne trochu, niekedy stupne, to je ok.

butterfly333
6. nov 2014

@paskolinka ja len preto sa pýtam lebo si meriam prvý krát tento mesiac tak sa v tom nevyznám. Nejde mi sem dať graf tak len to objasnim. V sobotu som mala ovu tak sme sa snažili a od nedele do stredy teplota 37,1 do vtedy bola 36,6 no od nedele je 37,1 a dnes 36,9 no nespala som v kuse 5-6 h no asi 1,5 h pred meraním som musela vstať ku psikovi robil zlobu tak neviem či preto mohla ta BT trochu klesnúť? Ďakujem

paskolinka
6. nov 2014

@butterfly333 tym sa vobec netrap, ze teplota klesla. ci to bolo tym, ze si nespala v kuse alebo nie, stale si "nad ciarou". celkovo s tym budenim sa pred meranim tu nemame jasno, pretoze niekomu to teplotu zvysuje, niekomu znizuje, niekomu to nerobi dokopy nic... a ak si pozries "pregnancy" grafy na fertilityfriend, tak vacsina z nich je neskutocne uskakanych 😉

butterfly333
6. nov 2014

@paskolinka lebo som sa obávala či to nieje zlé. Menzes mám dosť 17.11 no dúfam že nedorazi. Tak som sa zlakla že mi trochu klesla. Nevieš keď by sa dal pozrieť graf takej baby ktorá je tehu že ako to má asi vyzerať?

paskolinka
6. nov 2014

@butterfly333 kazdemu to inak vyzera 😉 ale hovorim, kukni na fertilityfriend, tam je galeria grafov a tam sa mozes prehrabavat kolko chces. ale naozaj to je tak, ze co graf, to original 😉

senta_sofia
6. nov 2014

@micikatka ty si truhlik, sak kolkokrat som ta tu zamerne oznacila, nech napises, co a ako 😉)

senta_sofia
6. nov 2014

@mawiya mamiiiiii, nedojdes jeden rezen na chlebik natriet aj mne?😀

micikatka
6. nov 2014

@senta_sofia zlata si 🙂 ze truhlik. ked si ma oznacila, pekne slusne som odpisala 🙂))))

jaja9891
6. nov 2014

@chmurkaxy
@mawiya
@veroni1988
@katkatonkova
ahojte moje zlate,dakujem vam vsetkym,ste uzasne,normalne ste ma dojali,uz placem nad vsetkym moznym,a to este neberiem utros 🙂 snad to zvladnem a hlavne nech to vyjde...dnes som bola na internom a dr. bola strasne zlata,ze som sa dobre rozhodla,ze netreba cakat na zazrak,lebo moze byt neskoro a ja dufam,ze este nie je... ale uz by som sa mala setrit,lebo mi davaju doma zabrat... este raz dakujem a drzte sa mi 🙂

katkatonkova
6. nov 2014

@jaja9891 ked ta vasi naseru tak dojdi ku mne do grobu...aj buchty parene ti urobim.....dnes ich tiez robim.....hlavne sa musis setrit...to je najdolezitejsie....

jaja9891
6. nov 2014

@katkatonkova 🙂 no pozeram na kazdeho,kazdemu chcem pomoct,ale na mna nik,neviem sediet a pozerat kolko prace je doma a okolo...no dnes som uz vycerpana,uz asi zacinaju hormony robit svoje,tak dufam,ze od zajtra oddychujem a v pondelok kontrola v car....mnaaam,buchty mam rada,ja som dnes robila pirohy 🙂

ivietka
6. nov 2014

@adamnela ahoj,jasnee stupla 🙂 baby mali ste pravdu 🙂 och to planovanie deti nie je len tak ako tu citam vase prispevky :(

mawiya
6. nov 2014

@adamnela micka sa ti teplomer zaseknul????? 😀