Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@malarybka3 Juuj držím palce ❣️
@patulka2 Frekvenciu milovania máte peknú tak ak by bola v tom čase ovulka tak držím palce 🍀
@modro_zelena Ďakujeme za želanie uzdravenia 😊, súhlasím ten čas teraz úplne inak plynie keď som začala dôkladne merať 😊
Určite ak sa nezadarí, pôjdem do toho profilu na svoje náklady, ja som síce mladšia, ale priateľ má 35, čo nieje veľa ale zasa o rok to môže byť zasa o trošičku ťažšie 🤭
@adka3321 joooj moja neviem... bola som odsledovana, najmä piatok a v sobotu minulý týždeň som mala neskutočne mokro...mam aj teraz vytok, resp odvtedy ale číry a lepkavy...vtedy som mala vyslovene vodnatý ze som musela chodiť s intimkou inak mokroty...neviem co si mam myslieť. V tom čase sme boli na lyžovačke, aj zmena, či sa teplota aj od toho neodvija..jauz je viem no je to hrozbe táto nevedomosť
@patulka2 to ti verim, len podla mna mas dost nizke tie teploty aj na 3 a 4 den od "ovu". ci aj ta aplikacia nie je zmatena... aj mne tento mesiac vyznacilo na 18dc ovu ale teploty nizke predovulacne a na 25dc uz vyskocili vysoko, moje klasicke poovulacne, tak mi to aj appka sama od seba prehodila a viac verim tomu druhemu kde mam vysoke teploty 36,9.
@adka3321 ja neverím ničomu, myslim si, že je to anovulak a čakám ms..dnes som tuším 30dc a ms chodi tak na 31, 32 ako kedy tak už by sa jej aj mohlo racit... len zas akurát to pichnutie OVI vyjde na tu lyzovacku 🥴 budem musieť dr volať ci sa to dá nejako posunut, keďže aj ja mam dlhší cyklus, či dám lieky neskôr q aj neskor pichne
@adka3321 vôbec neviem ako sa brava 🤷♀️ iba mi príde logické, keď ma žena dlhší cyklus, neskôr sa tvorí folikul, tak teoreticky by mohol ísť aj toto neskôr. A ovitrelle tuším na 12dc povedal..no uvidím, každopádne ms ešte nemám, všetko iba dedukujem. Topiaci sa aj slamky chytí, určite to každa pozná
@patulka2 ja to uplne chapem. keď som mala ja brat clostyl, tak som riesila kedy bude ms, ci si stihnem ist po recept (skor mi nechcel predpisat, ze najprv musi na sone skontrolovat, ci tam nie je cysta, tak po zacati ms som k nemu utekala na kontrolu), tak aby mi to nevyslo zrovna na dni kedy nerobi, atd. takze naozaj viem, ako sa citis a premyslas
@patulka2 ahoj, ja tiez mavam dlhsi cyklus (resp. neskorsie ovu- okolo 18-20 dna) a brala som clostyl normalne klasicky myslim od tretieho dna cyklu 5 dni - a s nim prisla ovu skor ako bezne, akurat je dolezite sledovat kedy uz bude folikul dost velky aby sa v spravnom case dal ovitrelle (tam to uz nie je pausalne, ako s clostilom napr u mna to bolo na 14dc a s letrozolom dokonca uz na 13dc)
@patulka2 ja by som pockala normálne na menzes a začala užívať ten deň cyklu ktorý ti povedal dr. a potom šla tak na desiaty-jedenásty deň cyklu na prvú folikulometriu kde sa uvidí ako sa to vývija a podľa toho sa uvidi co ďalej. aspoň ja som to takto mala-užívanie začalo vždy rovnaký deň cyklu a potom ovitrelle určil dr. už podľa ultrazvuku
Dievčatá ja dnes takto. Test negatívny samozrejme, že som nevydržala 🙈. No cítim sa taká ako keby som mala vnútornú horúčku. Teplota tam dole je 37,03. No merala som si aj po pazuchou, či náhodou nemám normálne teplotu a tá vyšla 36,5. Myslíte, že môže na mňa niečo liesť ? A preto dnes vyšla nad 37? Bojím sa robiť si falošné nádeje 😔.
@malarybka3 test este nemusi ukazat, vyzera to nadejne. Drzim palce nech na teba nelezie choroba ale tehotenstvo ✊
@malarybka3 Drzim palce, graf vyzera nadejne. 🤭Mne ukazalo dusika maleho az na 13 DPO....skus naozaj netestovat a pockat aspon do terminu ms. 💪
@tmavovlaska93 @sindyem, ďakujem dievčatá 😊. No jo tiež som si to dnes povedala ze počkám do MS 😊 a teraz cez deň mi je už fajn, čiže by som mala byť ok 😉. Dokonca som si robila aj antigen 😀😀😀 keďže všetci v okolí majú omikron, ale aj ten je negatívny. Takže už len čakať 😊
@sindyem Ako sa máte ? Som rada že nás sem prídeš podporiť 🍀❣️
@malarybka3 Ja dúfam že aj na tehu teste budem mať také koľajnice ako na covid teste 😀
Ahojte, tak tej mojej mrche sa nechce akosi prist, dnes teda hlasim prvy den meskania, teplota sa drzi, tie vysoke tri ratam, ze bolo skrz chorobu, dnes 12DPO samozrejme som nevydrzala a testovala 🙈🙈 samozrejme test biely ako sneh, krce v bruchu prestali a vytok mam ako pri ovulke uz 3ti den uplne vodovy
@domulibalazova presne toto som si povedala aj ja, ze kiez by som na tehu teste mala take kolajnice ako na tomto domacom antigene. mne na T ukazalo ciarku este skor ako na C, proste hned, ako isla ta vodicka hore🙈😃
@domulibalazova Ja Vas tu chodim pozerat kazdu chvilku, cakam tisko, ktorej z Vas sa konecne podari 💪❤️❤️❤️ drzim vsetkym palce, babule.
A my sa mame dobre, dakujem za opytanie 🤗...akurat nevolnosti ma trapia uz asi dva tyzdne. A celodenne..takze je pre mna teraz narocne normalne fungovat, ale pre nase fazulatko vsetko vydrzim. 🙏 V piatok som bola na kontrole a mam uz aj prvu fotecku a potvrdenu akciu srdiecka 😍🤗 malinke vyzera zatial ako mala želvička a bola to laska na prvy pohlad. Podla sona sme v osmom tyzdni 😊 tak sa len modlim aby bolo vsetko aj nadalej v poriadku.

@majuska1996 mrzí ma to, musí to byť ťažké. Moja sestra so svagrinou si tiež týmto prešli. Neviem otom aby šli na nejaké vyšetrenia. No ako sa to stalo obe v priebehu 4 mesiacov otehotneli znovu. Sestra má malú princeznú a švagrinka je v 7 mesiaci a čaká chlapčeka. Každopádne sa nevzdávaj a hlavu hore. Hlavne sa neboj skúsiť to znovu, verím že sa to podarí ✊. Posielam veľa síl.