icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
5. feb 2022

@patulka2 tak som čakala na tvoj graf,ja skoro rovnako,ale akosi ma pobolieva brucho ako keď by mala každú chvíľu prísť ms.tak cak či sa jej uraci

baru2
5. feb 2022

@patulka2 :D pekne ze som za priklad 😁😅 ja som mala slabulinky, ale za side aj o to kedy sa uhniezdi a podobne 🙂 takze u teba s ami zdala viditelna dost

baru2
5. feb 2022

@patulka2 a veru graf ti pekne ostal v rovine tieto dni 🙂 inak ak by vcera to bol naznak viarky dnes by uz bola silnejsia trosicku urcite. Ja som este aj 8dpo poobede robila a bolo ju lepsie vidiet. :D a 9 dpo este lepsie 😁😊

patulka2
5. feb 2022

@mirus11 ideeees dieeevca, to dáme, pevne verím a držím palce strašne moc 🍀🙏❤
@baru2 ja sa cítim ako keď mam dostať, trocha aj prsia q bolest dole úplne že mám dostať sme boli sa prejsť az som musela zastaviť, aj kríze... no a vtedy vybehol ten vytok. Dala som si nakoniec kremovy ale bolo to také žlté hnusne ako sopeľ.. tak som zvedavá. Pri malom som mala uhniezdeniebhnede s krvou na 13dpo. Dnes som si nerobila a už vydržím nerobiť. Skúsim zajtra podľa teploty.

baru2
5. feb 2022

@patulka2 ti zavidim ze vydrzis to ja som taka truba :D no a ja som nemavala zlty vytok ani nic ale stale priesvitny a vela niekedy som mala pocit ako by som sa pocikala. A nic. Hroza.

patulka2
5. feb 2022

@baru2 nevydržím ved včera som zrobila 2 🤷‍♀️🤣 ja som trúba este väčšia, ja to chcem vystihnut od úplného minima 🤣

kaculda2
5. feb 2022

Ahojte poviete mi kedy som mala podľa grafu ovu? Už si meriam asi 4 mesiace a stále nejak nechápem..

malarybka3
5. feb 2022

@patulka2 zajtra sa nam pochváľ 😊😊😊😊😊 som zvedavá a zároveň držím palce ✊😉

rosalie1411
5. feb 2022

@kaculda2 mohla byť na 20 DC, ale s istotou sa to nedá povedať, lebo si nasadila progesteron a ten môže ovulku zablokovať. To ti Dr. Nasadil od toho dňa? Ak áno, tak asi videl folikul na prasknutie, tak potom by som brala 20dc.

baru2
5. feb 2022

@patulka2 ved jasne 🙂 :D ja to uplne chapem... ved ja som od 8dpo robila testy kazdy den hadam aj do 15dpo :D a obcas aj dva za den 😂🤣

tmavovlaska93
5. feb 2022

@patulka2 tiez som od 7dpo vyvolavala duchov a od 10dpo silnel 😊 drzim palceee ✊🍀

mirus11
6. feb 2022

@patulka2 no u mňa sa to pomaly blíži k ms,ale u teba som velmi zvedavá,ako ideš hore.potom hod aj testik.

patulka2
6. feb 2022

Ahojte, 9dpo, teplota 36.61, včerajšia bola 36.67. Test biely a ja mam z toho pocit, že to bude klesať 😔

baru2
6. feb 2022

@patulka2 :/ ach toto ma mrzi.... podla grafu by som este neurcovala tam jemny pokles je n8c.skoda toho testu. :/ bola som si ista

patulka2
6. feb 2022

@baru2 ale tak ešte to nemusí byť stratené, je to len 9dpo, uvidíme podla teploty. Mam dostať no neviem presne kedy ale keď si dáme lutealnu 13 dní tak asi štvrtok, no nech stredu. To odchádzame akurát na lyzovacku.

mirus11
6. feb 2022

@patulka2 tak ideme vážne skoro ako cez kopirák s tými teplotami,aj ja mám pocit,že každú chvíľu dostanem,ale už by som to aj prijala.

patulka2
6. feb 2022

@mirus11 ja veru nie. Cítim, že sa niečo deje. Prsia ma pichaju a kríze spodok ani nehovorím. Dnes to také nie je ale vcera a predvčerom dosť. Cítim, že by to mohlo vyjsť. Dnes aj manžel za mnou prišiel, že no co ako teplota ukaz? A povedal, že ten pokles mu príde minimálny.

mirus11
6. feb 2022

@patulka2 to je velmi pekne,že sa sa s manželom takto pekne podporujete.len ty aspom vieš kedy si mala ovu,len u mňa je to také,že som začala merat až neskoro až 25dc,že kedy príde ms,a akosi sail mi to všetko celé poposuvalo.ale ja už čakám ms,ale u teba verím,že to vyjde.

michaelka_
6. feb 2022

@patulka2 tiež som 9 DPO, pre porovnanie posielam môj graf.

patulka2
6. feb 2022

@michaelka_ máš taký cik cak, ja sa držím prekvapivo skoro rovnako vždy na 36.60 co tiež vždy mám cik caky. Drzim silno palce, ideme ďalej. Rozhodujúce budú tieto 3 dní. Kedy chceš skúsiť test?

lenusa20
6. feb 2022

Baby idem si po radu. Ja síce už meriam dlho, ale mám dilemu. Ak som išla spať zhruba o 1,5-2 hodiny neskôr a tým padom nesplňam min 6 hodin spánku, ak by som chcela teda merať v čase ako bežne merám... Ako sa potom merá.. môžem potom v kľude o tie aj dve hodiny ďalej spať, tým splniť aspoň 6 hodín spanku a tak merať??? Inokedy proste kašlem na meranie, ale teraz je to pre mňa dôležité mať vierohodný údaj. Poraďte pls😉

zojeva
6. feb 2022

@lenusa20 ja som takto merala po krátkom spánku dokonca aj alkohol večer bol zmerala som keď som sa zobudila ako bežne meriam a spala ďalej (teplotu som mala vysokú ) myslela som si, že kvôli alkoholu a tomu, že som malo spala nakoniec sa ukázalo, že vysoká teplota bola implementačná 🙈😅 takze neviem posúdiť úplne vierohodne, ale ja by som to spravila tak, že keď si merias cca o 7 ráno zmerala by som o 7 a spala ďalej ja som to tak robila aj víkend, že som merala tu istú hodinu a potom ešte pospala.

marinecka95
6. feb 2022

Ahojte baby, opäť sa k vám pripájam.
Dlhoooo som bazalku nemerala ale inak to asi nepôjde. Máme za sebou 2x neúspešné IUI, po menzese sme mali prísť na konzultáciu pred IVF no však dostali sme obaja covid 🤷‍♀️ Necháme to tento cyklus tak a budeme sa snažiť doma. Mám nízky progesteron tak ovu chcem sledovať preto, aby som si ho nasadila v správny čas. Všetkým vám držím palce nech sa vám splní ten najkrajší sen ❤️

mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
6. feb 2022

@patulka2 tak ja už zacinam pomaly špiniť,tak nech už len nech rýchlo príde ms.

ilovepizza
6. feb 2022

@mirus11 ja som tak isto, dnes uz cakam, ze sa spusti.. total ma boli brusko

ilovepizza
6. feb 2022

@lenusa20 urcite by som nespala o dve hodiny dlhsie, kedze rano rastie bt s kazdou dalsou hodinou. odmerala by som ako zojeva napisala, ze v klasickom case a potom spala dalej.

mirus11
6. feb 2022

@ilovepizza ale tak nevadí,mne sa to tento cyklus už poposuvalo o dosť veľa aj bez toho,tak nech už rýchlo príde ms.len mi je to divné,že teplota sa drží ešte dosť vysoko na to,aby prišla ms.ale ako hovorím,že tento cyklus je divný aj tak,takže ma už nič neprekvapí aj keď príde ms pri mojej vyššej BT.

baru2
6. feb 2022

@patulka2 ved jasne nikdy nie je nic stratene ;) budem na teba mysliet ;)

lenusa20
6. feb 2022

@zojeva ja meriam o 5:30..aj cez víkend mám nastavený budik i keď ja som tak nastavená alsa zobudiť na minútu aj bez budíka...proste zvyk kôli práci.. zmerám a spím ďalej. Väčšie množstvo alkoholu hlavne tesne pred spaním u mňa riadne zdvíha teplotu, tie väčšinou vynechávam. Situácia s posunom spánku sa mi stala dnes. Merala som bežne o tej pol6 a bola 37.. vyspaná som sa teda necítila.. spala som ďalej a o dva hoďky som sa zobudila a 37,2... Zapísala som ale 37 z bežného času merania. No nič iné mi neostáva len čakať ďalej. Uvidím aká bude teplota zajtra ráno.