Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lenusa20 a ktorý deň si práve?
@michaelka_ ovulka vyzerá, že bola.. Tak už len čakať. Aj keď tam mate len jeden styk viac dni pred ovulaciu, ale vždy je šanca. Nenastala žiadna zmena u manžela?
@lenusa20 ahoj, podľa mňa nevadí menej hodín spánku. Mne to nezvysovalo teplotu. Jedine, čo mi ju zvýšilo, bol alkohol alebo potom tehotenstvo. Ani progesteron mi s teplotou neurobil neviem aké zmeny. Tak už len počkať co sa z toho vykľuje 😊
@modro_zelena 14 dpo. Ako ja sa bežne v noci preberiem ale spím ďalej... Už som niektoré mesiace aj sama na sebe testovala meranie v rôzne hodiny atď, kde čo... Nemerám prvý krát..ani prvý cyklus.. už poznám aj tehu graf atď...len teraz mi je to také rozhodujúce... A robila som si aj tehu test dr max lebo iný nemali, no tie testy furt čosi sa tvária že ukazujú. Musím merať ďalej a uvidím...
@rybkaa aktuálne 11dpo a môj graf a pozitívne testy
@zojeva ja mám dĺžku max 26-28 dní.. záleží od toho kedy ovu. Test son robila a čosi sa tam akože zdalo..ale dr. Max toto bežne robí takže čakám ďalej. Ak zajtra neklesne dole tak kúpim iný test a potom uvidím... S tým či už niečo test ukáže alebo nie, to je čisto individuálne...mne stále tehu ukazalo na 14-15 dpo strašne slabunko... Podľa testu. Ale už aj viac biochem som mala... Takže žiadne nádeje si zatiaľ nedávam.
@lenusa20 máš vyšetrenu hematologiu, endokrinológiu a reprodukčnú imunológiu? Ak sa ti Potraty opakujú, určite by som ti tieto vyšetrenia odporúčala..
Dobre ránko, 10dpo, teplota 36.67, zapísaná 65 zaokruhlena. Test, no,... biely s malilinkym náznakom keď ho rozoberiem a na svetle 🙈🙄😀
Inak, chcem sa opýtať, meriam 7.30 , dnes som merala aj o 5.20 lebo som si myslela, že už nebudem spat. Mala som len 36.30. Ak by som aj pripočítala 0.20 o dve hodiny tak by to bolo len 36.50 ale ja som mala az 36.37..tak neviem. Bola som o tej 5 hore len chvíľku, nepila som ani nič.
@patulka2 Držím palčeky, verím že budeš mať pre nás potešujúcu správu 😍
@rosalie1411 hematku..beriem lieky..

@lenusa20 ja keby som mala mat zakazdym 6 hodín poctivého spánku, tak mám prázdny graf :D meraj kedy merias bežne, ta rovnaká hodina (+- polhodka) je dôležitá. Ja to mám niekedy tak že akože aj “spim” tých 6 hodín, ale veľakrát sa stane ze o tretej ráno sa zobudím a to už len tak driemem…podľa niektorých čo vyučujú metódy STM stačia aj tri hodiny, 6 je samozrejme lepšie ale vraj stačia aj 3