icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

modro_zelena
6. feb 2022

@lenusa20 ja keby som mala mat zakazdym 6 hodín poctivého spánku, tak mám prázdny graf :D meraj kedy merias bežne, ta rovnaká hodina (+- polhodka) je dôležitá. Ja to mám niekedy tak že akože aj “spim” tých 6 hodín, ale veľakrát sa stane ze o tretej ráno sa zobudím a to už len tak driemem…podľa niektorých čo vyučujú metódy STM stačia aj tri hodiny, 6 je samozrejme lepšie ale vraj stačia aj 3

modro_zelena
6. feb 2022

@lenusa20 a ktorý deň si práve?

rosalie1411
6. feb 2022

@michaelka_ ovulka vyzerá, že bola.. Tak už len čakať. Aj keď tam mate len jeden styk viac dni pred ovulaciu, ale vždy je šanca. Nenastala žiadna zmena u manžela?

rosalie1411
6. feb 2022

@lenusa20 ahoj, podľa mňa nevadí menej hodín spánku. Mne to nezvysovalo teplotu. Jedine, čo mi ju zvýšilo, bol alkohol alebo potom tehotenstvo. Ani progesteron mi s teplotou neurobil neviem aké zmeny. Tak už len počkať co sa z toho vykľuje 😊

lenusa20
6. feb 2022

@modro_zelena 14 dpo. Ako ja sa bežne v noci preberiem ale spím ďalej... Už som niektoré mesiace aj sama na sebe testovala meranie v rôzne hodiny atď, kde čo... Nemerám prvý krát..ani prvý cyklus.. už poznám aj tehu graf atď...len teraz mi je to také rozhodujúce... A robila som si aj tehu test dr max lebo iný nemali, no tie testy furt čosi sa tvária že ukazujú. Musím merať ďalej a uvidím...

lenusa20
6. feb 2022

Pridám vám aj graf... Riešim to či príde ms či nie..nejak sa zatiaľ necítim...

zojeva
6. feb 2022

@lenusa20 vlastne toto je ten môj graf keď som bola tehotná. 36,5 a na druhý deň ráno po alkohole 36,9 som si vravela, že kvôli alkoholu, ale teda bolo to asi deň pred tým ten pokles pri uhniezdneni. Sleduj stále teploty teraz si, krorý DC?

lenusa20
6. feb 2022

@zojeva tak ako ukazuje graf, 26dc. Ja mám stále krásne teploty po ovu, až deň pred MS prichádza u mna rapídny pokles, alebo ráno pokles a do pár hodín MS.. ukážka môjho tehu grafu zo septembra, žiaľ o bábo sme opäť prišli.

zojeva
6. feb 2022

@lenusa20 teplota sa drží stále dosť vysoko, bežne mávaš aký dlhy cyklus ? A test si teda robila ? Lebo podľa mna by už niečo ukázať mohol

patulka2
6. feb 2022

@zojeva ahoj môžem sa opýtať, pri tvojom tehu grafe tiež vidím pokles na 9dpo ako mam aj ja dnes.. kedy si si prosím, robila test q bol silný ci slabý?

tisicka123
6. feb 2022

@rybkaa aktuálne 11dpo a môj graf a pozitívne testy

lenusa20
6. feb 2022

@zojeva ja mám dĺžku max 26-28 dní.. záleží od toho kedy ovu. Test son robila a čosi sa tam akože zdalo..ale dr. Max toto bežne robí takže čakám ďalej. Ak zajtra neklesne dole tak kúpim iný test a potom uvidím... S tým či už niečo test ukáže alebo nie, to je čisto individuálne...mne stále tehu ukazalo na 14-15 dpo strašne slabunko... Podľa testu. Ale už aj viac biochem som mala... Takže žiadne nádeje si zatiaľ nedávam.

zojeva
6. feb 2022

@patulka2 je tu dávnejšie, ja som si robila test tuším 28dc najprv ovulacny lebo som nemala tehotenský ten bol veeelmi silný tak som bežala kúpiť tehotenský a bol aj ten pozitívny a čiarky boli silne poobede som testovala.

zojeva
6. feb 2022

@lenusa20 nájdej zomiera vždy posledné 😊 a ver viem, že robiť si nádeje a sklamať sa je ťažké, ale treba veriť 😊 keď sa teplota dobre drží a test niečo ukazuje treba si povedať, že je to tam a veriť a keď nebude tak vyjde nabudúce a zase veriť 😊✊🏻

zojeva
6. feb 2022

@patulka2 ale veľmi by som čakala na zajtrajšiu teplotu lebo graf vyzerá sľubne tehotenský test si ale tuším písala že zatiaľ negatívny ?

rosalie1411
6. feb 2022

@lenusa20 máš vyšetrenu hematologiu, endokrinológiu a reprodukčnú imunológiu? Ak sa ti Potraty opakujú, určite by som ti tieto vyšetrenia odporúčala..

patulka2
7. feb 2022

Dobre ránko, 10dpo, teplota 36.67, zapísaná 65 zaokruhlena. Test, no,... biely s malilinkym náznakom keď ho rozoberiem a na svetle 🙈🙄😀
Inak, chcem sa opýtať, meriam 7.30 , dnes som merala aj o 5.20 lebo som si myslela, že už nebudem spat. Mala som len 36.30. Ak by som aj pripočítala 0.20 o dve hodiny tak by to bolo len 36.50 ale ja som mala az 36.37..tak neviem. Bola som o tej 5 hore len chvíľku, nepila som ani nič.

zabka1987
7. feb 2022

@patulka2 prečo zaokrúhľuješ teplotu ?

patulka2
7. feb 2022

@zabka1987 pozri si na IG túto stránku, raz to tu jedna baba poradila. Iba tento cyklus a v tejto appke mam zaokruhlenie. Inak je to skoro rovnaké, v inej.

patulka2
7. feb 2022
mirus11
7. feb 2022

@patulka2 pekná teplota,ja som dnes total pád dolu,takže už čakám nech príde rýchlos.u teba na teste sa mi veru niečo marí,aj na tom,čo nie je v negatíve.verim že ti to teraz vyšlo a všetko pôjde tým správnym smerom.

zojeva
7. feb 2022

@patulka2 ja by som teplotu nezaokruhlovala, teplotu, ktorú si merala skorej by som nebrala do úvahy. Teplota sa stále drží pekne. Na teste vidím náznak čiarky ✊🏻

zabka1987
7. feb 2022

@patulka2 teplota sa nemá zaokruhlovat , potom ti to môže úplne inak vyhodnotiť ako to v skutočnosti je . Pri bazalnej teplote je práve toto dôležité , presný údaj . A otehotnela som vďaka teplote nie raz , roky si ju sledujem . Vyše 8r ozaj . Zapisuj skutočný údaj

patulka2
7. feb 2022

@mirus11 cítim sa inak ale nechcem si zas nahovárať..
@zojeva iba som to skúsila, myslim ze teraz keď sa ráta dpo už je to jedno, podstata je v čase ovu aké sú hodnoty 😊

patulka2
7. feb 2022

@zabka1987 iba som to prvý cyklus skúsila a iba v tejto appke, v tej co som poslala mam skutočne hodnoty, moc sa to nelíši 😊 z 67 na 65 nehrá už pri dpo žiadnu rolu. Ako som napislaa vyššie, veľmi dôležité a presne hodnoty sú počas ovulácie.

zojeva
7. feb 2022

@patulka2 a ešte ja som robila test až 9 dni po uhniezdeni podľa grafu to je 15DPO a na teste bola čiarka a dosť silná ale nie úplne takze ja by som urovila test pozajtra a mal by silnieť 😊🙏🏻

zojeva
7. feb 2022

@patulka2 ja ti moc držím palce. A som veľmi zvedavá 😊

patulka2
7. feb 2022

@zojeva ďakujem si zlata ❤

domulibalazova
7. feb 2022

@patulka2 Držím palčeky, verím že budeš mať pre nás potešujúcu správu 😍

lenusa20
7. feb 2022

@rosalie1411 hematku..beriem lieky..