Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ale začína ma bolieť brucho, tak možno z toho ešte niečo bude :D
@domulibalazova @amelie22 akože mňa brucho boli, aj vcera aj predvcerom ... ja ovu mávam tak 17dc ale teda keď mali pichnut ovi tal reku tak počítam budúci utorok, streda ... akože jedného fakt picne z tohto...ale ja dúfam, že tam nejaký foli bude a ovu bude až po kontrole 🙏
@patulka2 mna inak dnes tiez prekvapila teplota. 36,74. to mavam po ovu a ak to vydrzi hore, bola ovu 11 dc, co u mna byva 14-17 dc. tiez sme mysleli, ze cez vikend sa viac posnazime. clovek mieni… 🤷🏼♀️🙈
@domulibalazova ahoj ja mám ten istý problém po covide. Mám nejaké divné vysoké teploty pred ovu. Čo som doteraz nemala, čiže som strašne zvedavá či ju vlastne budem mať 🤷♀️
@domulibalazova skúsime určite len som sa chcela uistiť či to vajko ešte na tie potvorky počká 🤭
@domulibalazova a teraz som si prečítala, že si mala nejaké bolesti v podbrusku. Kde presne?? Lebo ja ich mám tiež, boli ma cca také 4cm pod pupkom a tiež nemám šajnu čo to je. Cela som taká divná po tej korone, sama na sebe cítim, že mám oslabenu imunitu a k tomu všetkému mi býva zle po jedle.
@ilovepizza ale cítim ze ma bude bolieť hrdlo a spusti sa mi kasel, taky tlak v krku a na hrudi...možno na mňa len niečo lezie a preto ta teplota 🤷♀️
@rosalie1411 Ďakujem si zlatá, určite si to pozriem, vyskúšame, ale najlepšie by bolo keby som už nič skúšať nemusela a ostala tehulo :D
@patulka2 Veľmi Ti prajem aby to aj tak bolo 🙂
@amelie22 Stáva sa aj to, že to tie Ovu testy nezachytia, v tomto viac verím teplote a pravidelnému milovaniu 🙂
@ilovepizza Presne tak ako píšeš človek mieni a život mení
@malarybka3 Hihi založíme tu skupinu pocovidových snažiliek, dúfajme že sa čoskoro dočkáme ovulky 🙂 Vieš čo mňa to bolí viac ako keby na pravom vaječníku, ale včera ma už bolelo celé podbruško...ja som to riešila ešte pred covidom, z gyn. stránky, aj z urologickej som zdravá, ani sono brucha nič neodhalilo...mne po covide napríklad prestalo vadiť jesť mäso...Post covid býva dlho, pracujem s ľudmi čo si ňou prešli...dlho sa budeme ešte dávať dokopy, ale byť tebou skúsim gastro vyšetrenie, netreba nič podceniť, drž sa
Dámy vidím, že @patulka2 už jedno bejbynko má, ak sa môžem spýtať ostatné ste ako na tom ? My sa snažíme o prvé 😇
@domulibalazova ja asi ešte chvíľu počkám, idem na wellnes cez víkend 😀😀 ale keď to neprejde,skúsim odbehnuť lekárov. Ja nemám žiadne detičky, snažíme sa o prvé nejaký 8 mesiac 🙂. A v podstate ešte som veľmi neriešila ani gynekológa, bola som na preventívnej a všetko bolo ok. S manželom sme sa dohodli, že dáme tomu rok a potom sa asi rovno objednané do car na vyšetrenia, keďže neverím, žeby sa tomu nejako môj gynekológ venoval (samozrejme najprv pôjdem ešte za ním).
@domulibalazova my tiez mame jednu slecnu 2,5 rocnu
ja akurat pozeram toto video
https://www.youtube.com/watch?v=eha_iV-sbwga ide mi do placu, asi by som sa mala ist dat liecit 😂 jaa neviem, ale mna od porodu rozplace hadam vsetko a to uz je 2,5 roka dozadu 🙈🙈🙈😂😂😂
@domulibalazova asi budes mať pravdu s tými testami... Predvčerom bol taký že vcelku tmavý, ale ešte negai, včera ešte trošku tmavší, už sa blížil, asi mu veľa nechýbalo,.ale ešte neboli rovnako tmavé.pasoky. Tak som čakala že dnes už bude, doobeda som si ja krava nespravila a teraz poobede už bol bledý... A keďže teplota dnes stúpla o 0,30 tak asi tá ovu fakt už bola... Včera, v noci.alebo.kedy...
@amelie22 pokial vystupila o 0,3 teplota dnes, tak to naozaj moze znamenat, ze ovu bola vcera. uvidis najblizsie dni, ci ostane hore.
@domulibalazova tiez o prve babatko sa snazime, dva roky.
@domulibalazova ja mam doma 3 ročnú a o druhé sa snažíme už 1,5 roka 😑
@domulibalazova My sa tiež snažíme už viac ako rok a chodíme už aj do car na vyšetrenia. ☺️
@ilovepizza asi máš pravdu, dnes o ďalších 0,10 hore, aj keď čas merania bol skôr, veď trebalo vstávať a pozerať hokej 😁 takže zase.sme.sa netrafili do ovulky, ale snáď deň pred a deň po je lepšie ako nič 🙈
@domulibalazova
@ilovepizza
Ahojte, myslite, že už je po ovulácii? 🙆♀️
Teplota sa dvihla ale málo.
@domulibalazova nemám zatiaľ žiadne bejby, ale je na ceste po mesiaci snaženia. Vyšlo na prvý pokus povedala by som že len vďaka tejto skupine a poznaniu svojho tela, takze baby niekedy motyka vystreli, keď to naozaj nečakáte 🥰
@marinecka95 nebola, podľa teploty isto nie ale treba sledovať aj hlien. Poovulacne teploty musia byt vyššie ako pred ovu a to sa zatiaľ u teba nedeje. Ale buď pripravená, že možno každým dnom to vyskočí, takze snažte sa 🙂
@malarybka3 Držím palce aby to do toho roka vyšlo 🙂
@amelie22 Určite áno, veľa žien aj odborníkov to potvrdili, že testy niesu zlé, ale teplota je smerodatnejšia
@iamkate Tak máte doma už jedno šidielko, super, prajem aby to čoskoro prišlo a o dcérku ste sa ako dlho snažili?
@luci601 A môžem sa spýtať kedy ste vyhľadali aj odbornú pomoc? až po tom roku snaženia, či skôr ?
@amelie22 Podľa mňa ste to potom pekne vystihli, veď spermie tam nejaké isto čakali 🙂
@marinecka95 Podľa mňa to ešte len príde, takéto min skoky hore mám teraz aj ja 🙂
@modro_zelena Úžasné, tak by to malo byť, moc sa teším z ľudí čo túžia po bábätku a vyjde to bez nejakého trápenia, veľa veľa zdravia a síl prajem 😍
Ja dnes teplots 37.50 ani mi to graf nezapisal 🤣 len teraz v čase ovu alebo pred ovu budem mat takéto teploty a nebudem vedieť. Možno aj tie predtym vyššie boli už príznakom, že budem chorá.
@modro_zelena ja sa veľmi teším že ešte neprebehla 😜 o to mi šlo 😀
Dnes večer ideme nato 🥰
@domulibalazova ja sa tak tešíííím, že to počkalo 😉 snažiť sa budeme teraz o sto šesť 😄 manžel príde večer ❤️
@marinecka95 Super, teším sa s tebou, tak budete mať krásny večer 😍
@domulibalazova ty mas naozaj zvlastny ten graf 🤔by som aj povedala, ze ovu bola, ale presne kedy 🤷🏼♀️

@domulibalazova ak ti nechuti čaj z alchemilky, existuje aj tinktúra.. Pozri bio obchody. 😊