Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adka3321 jaaaj to bola správa pre @sunny_g ... Ono tak že buď neskôr zapisuje alebo meria v iných časoch. Tam jak sa zapisuje sa ten čas dá nastaviť na reálny čas kedy sa meralo. Ja meriam o 5:35 ale pokial sa vytrepem z postele.. oblečiem, ranna hygiena atď je aj 6 2 proste až mám čas tak zapnem net a appku a poznačím, ale čas treba prestaviť na čas merania 😉
@marinecka95 Super držím palce nech sa drží teplota 😍
@sunny_g Ahojky držím palce aby sa Ti to dalo doporiadku, ešte tie teploty skáču hore dole, skús sa informovať u lekára, či ti niečo nedoporučí 🙂
@lenusa20 Súhlasím s tým meraním, aj ja meriam zopár minút, nedávam ho hneď von po zapípnutí 🙂
@amelie22 Zatiaľ vyzerá dobre, akú máš LF ?
@domulibalazova minulý mesiac 12 dní, cyklus cca 25 dní, takže ešte stále zostáva veeela dní 🙈
@amelie22 vyzerá dobre!🙂 ovu bola. Len niektoré teploty máš merané alebo zapisovane v iných časoch… to si možno oprav🙂 o take dva dni by som skúsila testik🙂 držím palce.
@domulibalazova dakujem, dnes teplota nad 37 tak neviem 😊 čo nás čaká … takú poovulačnú teplotu som nikdy nemala
@amelie22 Počkaj aspoň zo 2-3 dni a skús test ak si nedočkavá 🙂
@marinecka95 To sú skvelé správy, juuj držím palčeky
@domulibalazova včera večer som začala špiniť, myslela som že nič z toho už opäť .. a dnes teplota vystrelila ešte vyššie .. ešte je skoro na závery ale v kútiku duše dúfam, že to vyjde 🙏
@marinecka95 Verím, že to vyjde

@domulibalazova ďakujem, ty sa už tiež šplháš vyššie? 🙂
@domulibalazova ak ste mali styk pár dní pred ovu tak nič nie je stratené 🥰
@marinecka95 Ďakujem, áno konečne som vyskočila hore, áno milovali sme sa večer, na ďalší deň bola ovulka poďla aplikácie, ale Ovu test som mala už negatívny, uvidíme 🙂
@modro_zelena áno mám meranú jednu teplotu skôr, pretože zvyčajne stávam medzi 6-6:30 ale v stredu vstavam do práce 4:45-5:00, takže inak sa to nedá...
@marinecka95 no u teba to vyzerá teda parádne 🙂 Držím palčeky 🙂
@domulibalazova vyskúšam... v sobotu :D
@amelie22 jj chapem, ze nie vzdy sa da merat v rovnakom case...ale vtedy sa uplatnuje to pravidlo +0,1/hod. to neviem ci vies.
@domulibalazova s dalsimi teplotami ti appka ovulku pravdepodobne presunie na neskor...mne sa to tak tiez stalo. Podla mna si ju mala az 26DC, ale keby aj, stale je tam sanca 🙂
@modro_zelena Tak to potom z toho nič nebude, ale testy boli už biele, celý tento cyklus je o ničom :/
@domulibalazova tak ale test ta upozorni na ovu, ktora len pride v najblizsich 72 hod., nezachytava vrchol ovu, vtedy uz byva vacsinou negativny...
Nevesaj hlavu, spermijky daco vydrzia a dva dni pred ovu je ideal🙂 ja som nemala ani hlien a dokonca polovica spermii zo mna isla von
@modro_zelena To som vôbec nevedela, tak zase som sa niečo naučila 🙂 Super ďakujem, tak si to tam skúsim upraviť 🙂

@lenusa20 ja viem, ze tie trojuholniky znacia iny cas merania. ale ci si meria v iny cas alebo len v iny cas zapisuje?? 🤷🤷