icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adka3321
23. feb 2022

@lenusa20 ja viem, ze tie trojuholniky znacia iny cas merania. ale ci si meria v iny cas alebo len v iny cas zapisuje?? 🤷🤷

patulka2
23. feb 2022

@adka3321 ahojky, mna zacina brucho bolieť, keby nemám intimku, mam mokré gatky ale stále čakám na ten správny hlien, moc neutieram. A teplota sa drží dole, ovu ešte nebola. A tyako?

lenusa20
23. feb 2022

@adka3321 jaaaj to bola správa pre @sunny_g ... Ono tak že buď neskôr zapisuje alebo meria v iných časoch. Tam jak sa zapisuje sa ten čas dá nastaviť na reálny čas kedy sa meralo. Ja meriam o 5:35 ale pokial sa vytrepem z postele.. oblečiem, ranna hygiena atď je aj 6 2 proste až mám čas tak zapnem net a appku a poznačím, ale čas treba prestaviť na čas merania 😉

lenusa20
23. feb 2022

@adka3321 @sunny_g no ak len zapisuje v iných časoch a takto to skáče, asi hormóny.... Aj keď treba ešte zvážiť zmenu v meraní a ísť merať dole a fakt pár minút.

adka3321
23. feb 2022

@patulka2 mne dnes teplota vyskocila na 36,9 aj hlien uz mam skor lepkavy, takze ovu uz asi prebehla (konecne), uvidim nasledujuce dni.
@lenusa20 hmmm ja si meriam dole a ked teplomer zapiska 10x tak ho vytahujem, vtedy uz nemeria. ale zalezi asi aj od teplomeru, kazdy je asi iny

patulka2
23. feb 2022

@adka3321 ja to vidím tak na piatok alebo v sobotu...keď som mala v pondelok 16mm.. keď som bola u Dr minule, mala som 17,6 a povedal mi snazte sa tak o 8 dní ale tak jasne ze môže presknut aj skôr...vidím to tak na ten víkend, neveim to odhadnúť

amelie22
24. feb 2022

Ahojte, čo myslíte baby, vyzerá graf zatiaľ potenciálne nádejne? Či to je ešte asi veľmi skoro posudzovať, že?

domulibalazova
24. feb 2022

@marinecka95 Super držím palce nech sa drží teplota 😍

@sunny_g Ahojky držím palce aby sa Ti to dalo doporiadku, ešte tie teploty skáču hore dole, skús sa informovať u lekára, či ti niečo nedoporučí 🙂

@lenusa20 Súhlasím s tým meraním, aj ja meriam zopár minút, nedávam ho hneď von po zapípnutí 🙂

@amelie22 Zatiaľ vyzerá dobre, akú máš LF ?

amelie22
24. feb 2022

@domulibalazova minulý mesiac 12 dní, cyklus cca 25 dní, takže ešte stále zostáva veeela dní 🙈

modro_zelena
24. feb 2022

@amelie22 vyzerá dobre!🙂 ovu bola. Len niektoré teploty máš merané alebo zapisovane v iných časoch… to si možno oprav🙂 o take dva dni by som skúsila testik🙂 držím palce.

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
24. feb 2022

@domulibalazova dakujem, dnes teplota nad 37 tak neviem 😊 čo nás čaká … takú poovulačnú teplotu som nikdy nemala

katkaholiova
24. feb 2022

nejak divne sa citim v podbrusku ani nie ako pred ms ale inak.no neviem mam s toho blby pocit.uvidime

domulibalazova
24. feb 2022

@amelie22 Počkaj aspoň zo 2-3 dni a skús test ak si nedočkavá 🙂

domulibalazova
24. feb 2022

@marinecka95 To sú skvelé správy, juuj držím palčeky

marinecka95
24. feb 2022

@domulibalazova včera večer som začala špiniť, myslela som že nič z toho už opäť .. a dnes teplota vystrelila ešte vyššie .. ešte je skoro na závery ale v kútiku duše dúfam, že to vyjde 🙏

domulibalazova
24. feb 2022

@marinecka95 Verím, že to vyjde

sticker
domulibalazova
24. feb 2022

U mňa takto, škoda že sme to nestihli ,,poistiť”

marinecka95
24. feb 2022

@domulibalazova ďakujem, ty sa už tiež šplháš vyššie? 🙂

marinecka95
24. feb 2022

@domulibalazova ak ste mali styk pár dní pred ovu tak nič nie je stratené 🥰

domulibalazova
24. feb 2022

@marinecka95 Ďakujem, áno konečne som vyskočila hore, áno milovali sme sa večer, na ďalší deň bola ovulka poďla aplikácie, ale Ovu test som mala už negatívny, uvidíme 🙂

amelie22
24. feb 2022

@modro_zelena áno mám meranú jednu teplotu skôr, pretože zvyčajne stávam medzi 6-6:30 ale v stredu vstavam do práce 4:45-5:00, takže inak sa to nedá...
@marinecka95 no u teba to vyzerá teda parádne 🙂 Držím palčeky 🙂
@domulibalazova vyskúšam... v sobotu :D

sunny_g
24. feb 2022

@adka3321 Aďka, práveže ovuláciu mávam, aj ovulacny test je v daných dňoch pozitívny.
11m po pôrode

sunny_g
24. feb 2022

@lenusa20 zapisujem ihneď po meraní, časy zápisov sedia. Lekára potrebujem vymeniť, takže to nebudem riešiť s aktuálnym. Mám bazálny teplomer a meriam pod jazykom presne tak isto každý deň

modro_zelena
24. feb 2022

@amelie22 jj chapem, ze nie vzdy sa da merat v rovnakom case...ale vtedy sa uplatnuje to pravidlo +0,1/hod. to neviem ci vies.

modro_zelena
24. feb 2022

@domulibalazova s dalsimi teplotami ti appka ovulku pravdepodobne presunie na neskor...mne sa to tak tiez stalo. Podla mna si ju mala az 26DC, ale keby aj, stale je tam sanca 🙂

adka3321
24. feb 2022

@sunny_g to ze je ovulacny test pozitivny, este neznamena, ze ovulacia aj prebehla. podla tych tvojich teplot ovulacia nebola, ani aplikacia ti to nevyznacila, lebo mas tie teploty velmi rozhadzane.

domulibalazova
24. feb 2022

@modro_zelena Tak to potom z toho nič nebude, ale testy boli už biele, celý tento cyklus je o ničom :/

modro_zelena
24. feb 2022

@domulibalazova tak ale test ta upozorni na ovu, ktora len pride v najblizsich 72 hod., nezachytava vrchol ovu, vtedy uz byva vacsinou negativny...
Nevesaj hlavu, spermijky daco vydrzia a dva dni pred ovu je ideal🙂 ja som nemala ani hlien a dokonca polovica spermii zo mna isla von

amelie22
24. feb 2022

@modro_zelena To som vôbec nevedela, tak zase som sa niečo naučila 🙂 Super ďakujem, tak si to tam skúsim upraviť 🙂