Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@modro_zelena Ďakujem ale radšej s tým nepočítam
@domulibalazova no to je perfektne, deň pred ovu je ideál 🥰 držím palce
@amelie22 ďakujem
Ahojte dievčatá, chcela by som sa poradiť. Ako v podstate neni to až tak podstatné ale chcela by som dobre odrátať DPO. Najprv sa ovu vyznačila na 15dpo, na ten deň to aj sedí, bolelo ma aj bruško. 16 DPO som nemerala (tu bodku si nevšímajte len som skúšala vyznačenie ovu plnou čiarou 🙈). A teraz sa mi prehodila na18 dpo. Ktorý deň by ste rátali vy??? Ďakujem 🤦♀️😀.
@malarybka3 ťažko povedať lebo práve 16dc je dôležitá…pokial ju tam máš “len tak” tak ju radšej vymaž úplne. Podľa hlienu sa prikláňam k 15DC, kremovy je už poovulacny.
@modro_zelena
@malarybka3
Dámy aj ja si myslím, že bola 15-16dc 🙂
ahojte viete mi poradit musela som odinstalovat aplikaciu fertility friend a ked som ju nainstalovala naspat nemam svoje udaje co tam boli
@katkaholiova nemáš ich aj v inej appke aby si si ich prepisala? No ak si nemala zálohu (neviem ci sa na FF dá) potom sa k nim už asi nedostaneš. Iba ak ich máš ešte niekde zaznačene
@patulka2 no bohuzial tento mesiac nemam ostane mam aj v inej apke len tento nie.co uz tak s toho nic tak ju odinstalujem a nebude 😉
diki za radu
@katkaholiova mne tiež FF nejak celé zblblo, posledne dva dni si všímam, že vypadáva. Ak ti chyba len posledný mesiac tak to je ten lepší pripad… môžeš si to prepísať podľa printscreenu
@katkaholiova tento istý problém mám aj ja,že FF nemám,lebo sai t nedalo opäť prihlásiť,a skúšala som všetko možné aj nemožné,tak som ju nakoniec vymazala a hotovo.mam aj inú appku,tak tá musí stačiť.
@modro_zelena
@domulibalazova
Ďakujem dievčatá 😉😉😉
@modro_zelena
@mirus11 dakujem.potom mam len slovensku verziu kalendar.ale uz zbytocne zapisovat
@katkaholiova @mirus11 Včera to blblo a väčšinu dňa nešlo, ale potom to opäť naskočilo a všetky údaje som mala...
@stevkabelanova Ten jeden pokles čo tam teraz máš by sa podľa mňa ešte dal, ale muselo by to začať zase stúpať. Ale to je len môj názor a zase moc skúseností ešte nemám.
@modro_zelena @domulibalazova Nevydržala som a skúsila som už dnes spraviť test... úplne úplne keď som prižmúrila obe oči sa mi tam niečo zdalo, cca po 7 minútach trošku viac (jasné, že viem že do 5 min sa to má odčítať) ale na fotke to asi nie je vidieť vôbec. Jasné, je iba 9DPO, ešte je skoro. Ale teploty sa mi aj tak moc nezdajú stále 36,85...
@amelie22 ďakujem ano viem ze teploty musia byť hore ani ja sa v tom ešte veľmi nevyznám preto sa pytam snáď zajtra bude vyssia🙏
@amelie22 mne este ani dnes nenaskocilo ked som dnesnu teplotu chcela zapisat nedalo sa
@katkaholiova hmm tak to nechápem :/
@amelie22 co uz som bez aplikacie 🙄
@katkaholiova skus sa prihlásiť cez počítač, isto budeš mat dáta uložené.. Ja som ju tiež tak raz pre inštaloval, ale cez počítač sa mi údaje pekne natiahli.
@rosalie1411 bohuzial pocitac mam doma tak pomaly ze sa ani nepouziva
@katkaholiova Joj to ma mrzí, že si prišla o údaje, mňa napadlo, ešte tu v skupine pohľadať Tvoje grafy a prepísať ...ja pre toto píšem do dvoch aplikácií
@domulibalazova nevadi asi to ma dovod preco to zmizlo.😉
@sunny_g ovu test ukazuje, ze je zvysena hladina LH hormonu, ale nezaruci, ze ovulacia prebehne. preto sa meria aj BT, kde vzostup teploty (ked je 3 po sebe nasledujuce dni, prip. 4 teplota vyssia ako predchadzajucich 6 teplot ) potvrdi, ze ovulacia prebehla. skus si nieco nastudovat o bazalnej teplote a uvidis, ze tvoj graf ovu nepotvrdzuje, pretoze ti tie teploty velmi skacu. to ze klesne teplota neznamena, ze ovu prebieha. graf by mal byt dvojfazovy - pred ovu nizsie teploty a po ovu vyssie teploty
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

@amelie22 aha, no vidis, za malicko 🙂
tak potom vzdy si len pripocitaj 0,1 za kazdu skorsiu hodinu... pripadne 0,05 za pol hodinu 🙂