Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka nie nie, mala asom doma 1 a ten som minula na 10DPO aaaa uz nie. Mozno ak do pondelka nedorazi MS, co teda pochybujem. Bolesti ako na MS take slabunke a asi kazdy druhy den som mala asi od 5DPO a dnes je to teda silna bolest :/
@zarzisia tak uvidime. pisem si, v pondelok skontrolovat zarzisiu 😝
@rybkaa a ty ako u toho primára? Dúfam že dobre...
Ahojte koceny...
Dnes som sice nebola v robote, ale nestiham akosi. Umyla som na stavbe okna na poschodi, tak som rada, ze uz mam toho o nieco menej, lebo stahovanie sa pomaly, ale isto blizi...Uz sa neviem dockat naozaj...
@zarzisia no pocuj, podla mna mas vsetky tehu prve priznaky. Presne ako napisala @paskolinka ze grcanie+bolesti podbruska+vysoka teplota a praveze to nesnazenie sa 😉
Baby, chcem sa opytat, ja tam vidim jasny ovulacny vrchol, ale program neoznacil nic.... Prebehla podla Vas ovulacia?
http://www.fertilityfriend.com/home/51af4e/" st...
kokcy, idem opat s otazkou - ktore tehu testy/tehu test sa vam overili ako spolahlive? zajtra budem 10DPO a pocula som, ze mamatesty su nejake nove, nei take super ako tie stare, dalej som ciatala, ze pepino (asi aj moja skusenost) a rapiclear duchuju, digitalne su az na neskor, tak je neviem.... fakt neviem, chela by som zajtra testnut, len cim? cim?
@paskolinka hej veselo bolo, zopakoval mi čo aj dr. takže nič nové ale bol šťastný že sa to skoro podchytilo a šlo von 🙂
@rybkaa Ahoj ja som čítala že nie je dobré si merať BT digitálnim teplomerom. Tak ako to je?
@butterfly333 tak to si natrafila na 1 článok z 1000 že to nie je dobre. Akože prečo? Pohryzie ma? 😀 Digitálnym zmeriaš za pár sekúnd, ortuťovým musíš merať aspoň 5 minút. Dôležité je hlavne merať stále tým istým teplomerom, v rovnaký čas a na rovnakom mieste a je úplne jedno aký teplomer si vyberieš 🙂 Všetky tu meráme digi teplomermi a je to bez problemov
@rybkaa veď aj ja nim meriam no to som čítala taký článok na nete tiež mi to vyznelo ako blbosť tak len preto sa pýtam. Ďakujem
@butterfly333 digi teplomery su vo všeobecnosti menej presne, ale stačí to. A hlavne je to pohodlné 😉
@butterfly333 podstatne je merat tym istym, mas jedno, ktorym, lebo aj keby tam boli nejake odchylky, dolezita je krivka ako taka, takze nejake desatiny ti mozu byt v konecnom dosledku ukradnute, z hladiska presnosti ako takej
@paskolinka ahoj a ako pokračuješ a grafom môžeš ho ukázať? A ako si na tom?
@butterfly333 ja ho tu capim až v pondelok, teraz píšem len cez mobil. Teplota išla trochu dole ale stale je bezpečne nad čiarou. Ale 5dpo to este nie je zaujímavé 😉 a ty čo?
Baby kolko ma byt teplota ked pisete ze ma byt nad ciarou?
@paskolinka si 5DPO? Ja by som mala byť 7DPO a 22DC no zatiaľ bolesti ma prsia a to dva týždne pred ms no už nebolia a od pondelka do dnes som mala pálenie zahy trochu sa mi zdá že mi brucho nafuklo. Teplota pekne sa drží hore pred ovu 36,5-36,7 po ovu 37,1-36,9. Teraz 3dni mám 36,9 dúfam že to tak aj ostane som nad čiarou tak Dúfam že bude dobre. Zatiaľ som špinenie nemala neviem to asi nieje pravidlo tak som to čítala. A mrcha by mala prísť 17.11 dúfam že nepríde.
@butterfly333 vsak uvidime 😉 graf mas? mozes ukazat, pokukame. mne sa teplota zvykne drzat hore celu lutealku a pada to vacsinou az den pred ms, takze ja z grafu zacnem byt mudra az na konci 😉
@paskolinka mám graf no som cez mobil neviem ho stiahnuť. Ja dúfam že teplota vydrží že niečo z toho bude.
@ivietka podla toho kde mas ciaru 😀 ta ciara ti predeluje vyssie teploty od tych nizsich a je to velmi rozne, neda sa to povedat tak, ze musi to byt tolko alebo tolko. niekto ma ciaru na 36.3 a niekto na 36.7...
@butterfly333 drzim palce 😉
@paskolinka ďakujem a čo ty si ako na tom?
@butterfly333 uplne normalne 😀 nic ma neboli, prsia mi stale nenarastli, zaludok sa neburi... tak ale stale to moze prist, kedze som len 5dpo 😉
Ahojte koceny,ako sa mate a co nove?
Ja od dnes picham dve injekcie,ta druha ma vacsiu ihlu ☹ aj som si pri nej poplakala,ked som sa bala prepichnut kozu na bruchu 😅 no podbrusko obcas boli,obcas chyta prehanacka 😀 a slaba som ako caj,inak zvladam... foto mojich pouzitych veci,ktore musim nejako zlikvidovat,len neviem kam to odniest vyhodit,do lekarne??? Pekny vikend zlaticka...v pondelok kontrola caka 😅

@senta_sofia jaaaj, ono to progreduje 😉