Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domulibalazova dakuujem❤️❤️
@amelie22 jeeej blahozelam❤️❤️Teraz si pozeram spetne spravy ze ti vysiel digi tehu test pozitivny🤗🤗❤️Ja ho mam tiez v zalohe este…skusim ho urobit rano a tiez rozmyslam kedy to povedat muzovi☺️
@domulibalazova veď to to :D budem čakať ☺️
Ja by som chcela testovať na 14DPO a to už by bola istota ale či to vydržím neviem 😄
@nelka9 blahoželám ❤️ Snáď sa tu všetky tento cyklus budeme tešiť ☺️
@sindyem hovorí sa, že ak máš takéto nevolnosti, malo by to byť dievčatko 🙂 Ja som vracala ´až´ 1x aj to preto, lebo som si dala nalačno vitamíny. Si pamätám do dnes ako manžel stál medzi dverami s pohárom vody v ruke a hovorí, ukáž, teba som ešte nikdy nevidel vracať :D akože haha... ale doteraz sa na tom smejeme. Dúfam, že ti to čoskoro prejde a začneš si užívať už čoskoro vystupujúce bruško 🙂
@marinecka95 Tak to ta obdivujem, ja už by som testovala, toto by som nevydržala.
@malarybka3 Ja som dnes síce 2dpo, ale ms by mi mala prísť tiež na narodeniny. Tak nám držím palce aby sme dostali ten najkrajší darčekm keď už nebol na vianoce, aspoň na tie narodeniny 🙂
@nelka9 toto je krásny testík, držím palce aby silnel 🙂
@michaelka_ To vôbec nevadí, že takto skáče, podstata je, aký bude o pár dní 🙂 držím palce.
@patulka2 no sama sebe sa čudujem že ešte ma nepotiahlo robiť test 😊
Ale myslím, že dlho to už nevydržím 😜
@domulibalazova ja sa držím hore takže pohodka... Netestujem... Čakám ďalej a ďalej...
@lenusa20 Si pekne hore 🙂 Aj ja sa držím, tak snáď to dotiahneme k dvom čiarkam 🙂
@marinecka95 Paráda

@domulibalazova držím palce ✊🍀🍀🍀🍀
@malarybka3 Wau, vidím 😍 rysuje sa pekná tučná čiarka 🙂 ja som dnes 9dpo, niečo tam je, urobila som si dva testy, ale ešte sa neradujem...držím moc moc aj ja Tebe, vlastne držím každej jednej z nás

@malarybka3 ahoj. tazko povedat, skus spravit o dva dni ci bude silniet. ale na 9 dpo by to mohla byt ciarka ☺️
@malarybka3 Dnes si chcem aj ja kúpiť mamma test, snáď ho u nás majú, ja mám zatiaľ testy z Aliexpress, keďže ich používam na tony za tie mesiace
@marinecka95 podľa mňa by ti test ukázal aj poobede, už by som nevydržala, toto vyzerá nádejne 😊
@domulibalazova @malarybka3 niečo vidiiiiim, držím mooc palce ❤🍀
@patulka2 Ďakujeme za podporu Pati, nevydržím určite dnes urobím ešte zo dva testy, hihi to si krásne napísala, tak vyhliadame dve čiarky, vitaj v parte, ide Ti pekne hore 😍
@marinecka95 to mame akoze cakat do piatka? :D
@domulibalazova nieco sa tam crta 😍
@malarybka3 skus urctie o 2 dni, velmi drzim palce
fiha zeny, to potom by bol februar aky uspesny ked tak kukam posledne prispevky 🙂
@bla111 Veru mohol by byť, samé zlé správy z každej strany (svet, polika) tak by to padlo vhod 😇 Ďakujeme
Dievčatá ďakujem 😊😊😊 ako sa poznám skúsim aj zajtra 😀😀😀 ale bol by to naozaj krásny darček 😊🤞.
@domulibalazova nech nám tie testy len silnejú ✊✊✊✊.
a @patulka držím palce verím, že tento mesiac by mohol byť náš 🍀.
@domulibalazova drzim palce 🙂
@patulka2 no uvidíme 🙂 ale ráno asi otestujem
Baby tie ktoré máte // držím palce nech je zajtra silnejší a mne držte palce 😀 testovať budem zajtra keď vidim vaše testy 😜
@domulibalazova Krásny grafííík!
@malarybka3 Ja si mysím, že je tam čiarka. Aj ja som takú mala na začiatku, 9DPO. Skús aj zajtra, druhý deň som mala lepšiu. @patulka2 vyzerá to u teba dobre ;)
Ja som dnes opäť klesla pod 37 aj keď som tam ešte pripočítala 0,5 keďže som vstávala skôr. Aj keď som merala krátko, ale aj tak ma to neteší. A na teste je vidno v pohode dobrá čiarka, ale dokonca mám pocit, že je mierne slabšia ako včera. Tak mám dnes veľmi zmiešané pocity :/
@bla111 nooooo 😄 mala som to tak v pláne ale ked vidim tieto príspevky s || tak ma to láka a budem testovať zajtra určite 😜

@amelie22 som 12 DPO…tak duufam ze mi test zosilnie tak o 2dni🙏🏻🙏🏻☺️