Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domulibalazova teraz som 21DC mám nepravidelný cyklus väčšinou 32 dňový
@amelie22 aj mne teplota klesala a prestala som merať 🙂 neboj je to v pohode. Hlavne sa setri a oddychuj. Ja dokonca už ani netestujem, keby sa niečo malo pokaziť tak hcg aj tak ešte na testoch bude vykázané. Nedajbože by bol o kulilincek slabší a viem ze by som to už riešila :D takze ja som všetko odložila, aj teplomer aj testy.
@amelie22
Urcite uz nemeraj BT v tehotenstve, nema to nijaku vypovednu hodnotu.
Prve tehu som merala dalej, chcela som sa uistit ze je vsetko ok kym pojdem na prvu prehliadku. Teplota sa drzala stale na cca 37,2 a ani rano v den spontanneho potratu neklesla, takze tak.
@tmavovlaska93 to ma mrzí. Zároveň ti ale ďakujem, lebo je to cenná informácia možno pre viaceré z nás. Pre mňa určite.
@amelie22 ahoj ja som tiez pocas tehu merala sporadicky a teplota pomaly klesala..najnizsia bola 36,85 a to uz som mala stresy lebo zevraj teplota pod 36,9 znamena vadu vo vyvoji embryjka...a u mna sa to bohuzial potvrdilo :( prestalo sa vyvyjat a bit srdiecko. :(
Radsej sa setri a oddychuj kolko sa da. Krasne tehulkovanie 😍
@marinecka95 Ahojky, doobeda ešte nič a teraz sa mi trošku spustila…
Hlásim 1DC 🩸
@domulibalazova och, tak bojujeme ďalej 🙏
Ja myslím, že zajtra budem taktiež hlásiť 1DC a taktiež si myslím, že teplota tiež klesne …
@modro_zelena V nejakej starej diskusii som tu našla, že babenka tiež merala v tehotenstve, že jej spadla zo dňa na deň z 37,3 na 36,7, tak nejak a nič to neznamenalo, akurát z toho mala stres a lekár ju sprdol, že stále meria. Takže už nemerať :D :D
Ahojte. Myslíte si, že ak mám v 7dpo husty zlty vytok tak je to strata zlteho telieska alebo uhniezdenie alebo co?? Mam ho pri každom utreti aj pred aj po toalete. Niekedy viac, niekedy menej, podbrusko celý deň trocha cítim.
@amelie22 tak v tehotenstve si telo ženy prechádza rôznymi procesmi a záťažovým skúškami, takze teplota naozaj môže blbnut. Mne tiež klesala, veď tiež som tu písala a ste ma “sprdli” že mám prestat merať :D a inak odvtedy co nemeriam aj dobre spim, už to podvedome neriešim.
@modro_zelena A na sono si už bola? Ja som z tohto hlavne v strese, že ešte týždeň a dačo mám čakať na prvú návštevu lekára...
@domulibalazova ja som na tom rovnako. doobeda nic a teraz na vecer zacinam, takze 1 dc aj ja..
@amelie22 joj, bola som, lebo sak mamičky poplašené v tej skupine so spoločným termínom že čím skôr tým lepšie, bola som na sono 5+1, už by som tak skoro nesla. Bolo vidno len nejakú “dutinku” takze aspoň mi potvrdila, že to je vnutromaternicove.
Pôjdem teraz v utorok tak už to bude musieť byt niečo vidno lebo hcg mám hodnota z piatka cca 40tis. Ak to bude všetko ok, tak budem mat pekný darček k MDŽ 🙂
Nebuď v strese, aj tak keby si išla skoro, tak budeš v strese zase kvôli tomu, ak by nič nebolo vidno. Hcg si môžeš dať odsledovať aj sama, ja si dávam robiť odbery hcg za nejakých 10 eur každý tretí deň a je to ok.
@amelie22
Ked ty pôjdeš na sono o ten týždeň, v koľkom tt budeš?
@zojeva A tehotenský test si neskúšala? Ak by si bola cca 11dpo niečo by tam mohlo byť, bolo to tu viac krát, že baby odhalili tehu vďaka opätovnému tmavnutiu ovu testu 😊
@ilovepizza Vitaj v klube u mňa zatiaľ minimum, ja to tam vždy mám 1. a 3.tí deň len trošičku, krvácanie mám iba druhý deň MS
@domulibalazova skúšala a negatívny, síce poobede o 16:00 ale aj tak si myslím, že aspin duch by bol ja si skôr myslím, že ta ovulacia bude
@kakatulik nevadí 😀😀 keď to hovorila tak neisto a ešte som deň nato išla na punkciu cysty možno aj to niečo spôsobilo 🤷🏻♀️ Nemeriam mám 1.5 ročného syna ku ktorému vstávam a bolo by to kontraproduktívne podľa mna a nesnažíme sa o babo len ako by som povedala nedávame si pozor a zatiaľ to nechávame tak na voľný štýl 😅

@domulibalazova myslím, že naozaj budeme musieť bojovať ďalej. Ty ako? MS už máš?