Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 Krasne Ti ide teplota Pati, tak tfuj tfuj nech to vyjde 🍀, to je super, že ste obaja doma a máte veľa spoločných chvíľ a priestoru 🙂 tiež to budeme pozerať ako to bude pre nás najvýhodnejšie, ale až keď ten moment príde
U mňa dnes teplota 36,86 včera som na teste nevidela nič, takže očakávam MS
@malarybka3 Ahojky nepiješ viac vody? Neboj bude to v poriadku 🙂
@malarybka3 ahoj, ja som testovala každý deň odkedy som si našla prvu čiarku a poviem ti, že stúpalo mi to veľmi pomaly. Prvé dni boli skoro ako keby stále rovnaké, len trošku silnejsie, ale jeden deň bol určite aj slabší, to som sem tuším aj vylakana písala. Až dnes, po týždni od prvého pozitivneho testu som mala naozaj pekné silnejšie dve čiarky. Takže výdrž a nezufaj!
@domulibalazova držím palce 🍀 každá si to zasluzi. Tu je už zrejmé, že ms dostaneš. Ale aspoň sa naň postupne pripravis, keď vidíš, že to ide postupne dole, nie ako keď si hore a zrazu pád. Ten mňa vždy viac bolel. Aspoň u mna to tak bolo, keď som zacala takto klesať som to brala ľahšie ako tie pády.
Ako sa hovorí, nový cyklus nová nádej ❤
@patulka2 Tak ako píšeš, tak ja pekne dole a ty pekne hore 💪💛
Dva už pociťujem bolesti krížov a podbruško, iné než mávam obvykle pri mojom pcos tak už nech príde, lebo gyn spomínala, že ak nepríde mám prísť na injekciu
Pati a tebe robili aj hormonálny profil ?
@amelie22 ďakujem za podporu, dúfam, že to tak bude 🍀. Len ma to dnes kus prekvapilo a potom už ma človek blbé myšlienky 🤦♀️. Verím, že to bude v poriadku.
@domulibalazova no nemám ten pocit, zeby som pila viac 😔.
Dneska som to aj povedala manželovi, sa mi rozplakal od šťastia 😊😊😊. Hádam je malá žubrienka v poriadku ❤.
@zuzanaa2010 ahoj. no podla grafu ovu nebola, mozno este pride neskor.
@marinecka95 hm.. zvlastne, ze testy biele. aku dlhu mavas LF?
@marinecka95 a neskúsiš ten digi supercitlivy test? Už bolo dosť veľa takých žien, ktorým test ukázal tehu až dakedy po 2 mesiacoch. Možno sa to hcg v tvojom prípade ešte nestihlo dostať do mocu, ale za to v krvi by výsledok už možno bol. Ja by som asi nevydržala a išla na krv, alebo si kúpila krvný tehu test.
@modro_zelena mne napríklad povedala lekárnička v lekárni že ten Digi nie je vôbec citlivejší, vraj je to až 25ka... Tak neviem... Ale tiež mi ukázal dosť skoro.
@amelie22 až 25? To nedáva zmysel, lebo citlivejší by mal byt vtedy keď dokáže zachytiť už malinkate množstvo hcg….ja keď som hľadala v lekárňach 25tkove tak mi nevedeli nikde poradit, všade len 10tkove mali. Ale nebudem sa hádať. Každopádne veľa ženám test z mocu neukáže tehu a pritom tehu sú.
@marinecka95 ak ti test neukazuje,treba len čakať.
@modro_zelena ja sa nehadam ani netvrdím že to je tak 😁 len hovorím že mi povedala pani v lekárni. Mne sa to tiež moc nezdá, pretoze 10tkovy pepino mi ledva ukázal slabulinku čiarku a tento digi clearblue aj spolu s mamatestom vyšiel jasné pozitívny.... Takže neviem.
@amelie22 Clear Blue digi je 10tkový 😊 je to písané až v letáku a čo ma Dr Max Digi test ten je 25ťkový 🙂 a myslím že povodne bol aj Clear Blue 25
@ilovepizza v bežnom cykle 10 dní, s progesteronom som sa vyšplhala najviac na 13-14 🙆♀️ Nechápem
@modro_zelena ja neviem, nechápem fakt čo sa to deje.
Mám doma aj clearblue len neviem či má zmysel ho robiť 🤷♀️
@mirus11 asi tak, len čakať 🤷♀️
@modro_zelena krvný test kúpim bežne v lekárni? Či len objednať?
Ak sa do pondelka ms nespustí, pojdem na krv ráno v pondelok .
@marinecka95 možno vo väčších lekárňach ako Benu…neviem, nepýtala som si. Ale na nete určite.
@modro_zelena dnes teplota takto - 36,85, stále sa držím hore ale myslím, že príde MS. Aj dnes test negatívny.
@amelie22 Ahojky, zabudni už na teplomer, testy, užívaj si, oddychuj, ako si napísala niektoré veci neovplyvníme ak by mali prísť ale verím, že teba sa to netýka 🤰🏼💐
@zojeva Wau a ktorý DC si teraz prosím Ťa?
@marinecka95 Ak to nevyšlo bojujeme v ďalším cykle 💫💪

6dpo a ja dúfam, že budúci pondelok dostanem ten najkrajší darček k narodeninám 🙏🍀 snáď to už konečne vyjde. Dokonca, ako som mala teraz 2 dominantné folikuly, som to mužovi vysvetlila a on ze super, tak ja idem rovno na dvojičky 😃 a teraz ma v hlave len to, že dvojičky, dvojičky 🙈🤣 ale možno je to dobre dat si vysoké ciele a očakávania. Bude rad ak by vôbec bolo len jedno 😊 samozrejme sme srandovali (teda dúfam 😃)
Moja teplota bola o 6.40 36,74 ale nakoľko to bolo skoro o hodinu skôr, tak som pripísala plus 0.1 ale aj tak na takú hodinu vysoká teplota premna. Som zvedavá dalsie dní.
@domulibalazova a ty si ako na tom teplotne ? Aj si skúsila test ? U nás ta materska pekne vyšla manželovi, preto si obaja užívame doma a dokončujeme exterier 😊