icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
9. nov 2014

@zarzisia zajtra testujes 😉

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
9. nov 2014

Ahojte babenky, nestiham vas citat, vzdy len jednym ockom nakuknem, co mate nove a hned zas utekam po svojom, nejako sa to na mna vali, same problemy od posledneho kyretu, proste cele zle. Ale idem si k vam aspon po radu. Co by som si mohla dat na zoslabenie krvacania, pomoze citron, ci ascorutin? V stredu som dostala prvu mrchu, tesila som sa, ze konecne, dokonca taka pohodickova. Ale vcera sa riadne potvora zosilnila no a dnes, na 5. den, este je len rano, ale uz je to masaker, neviem sa pohnut z wc 😖

jaja9891
9. nov 2014

@zarzisia juuj pekny graf,ja by som uz testovala 😀 no uvidis ci padne poriadne ci len trosku...

butterfly333
9. nov 2014

@zarzisia Ahoj na 9DPO si mala pokles teploty to by malo znamenať zahniezdenie. Aj ja som mala po ovu 37,1 teraz tak 36,9-37,0 tak dúfam že sa to udrží.

whiteflower87
9. nov 2014

Ahojte, mozem sa pridat? Rada by som sa poradila s vami. Teraz druhy mesiac si meriam BT a po prvom mi vyslo 27dni cyklus, a 12 dnova luteralna faza. Dnes som 30 DC a 14DPO. Celu luteralnu fazu teplota rastla a dnes vysla az na 37,19(meriam v ustach)
Dnes som skusila test a po 3 minutach nic a po pol hodiny slaba ciarocka, aj manzel ju vidi. Ale teraz som na pochybach lebo som si robila rapiclear a vela ludi na nho nadava. Moze byt ze sa to podario? Vecer ked budem pri pc, mozem pridat aj graf lebo teraz som iba na telefone. Vdaka za rady.

zuzik1927
9. nov 2014

12DPO ...

senta_sofia
9. nov 2014

@zuzik1927 netestovala si? krasne si stupla posledne dni 😉

senta_sofia
9. nov 2014

@zarzisia wooow cicus, ale ty tiez ides 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zarzisia
9. nov 2014

@zuzik1927 drzim palce, nech to vyjde 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@zarzisia a kedy by mala ms prísť? Dnes si koľko DC? DPO máš 12?

zuzik1927
9. nov 2014

@senta_sofia este som netestovala zatial, este snad vydrzim apson do utorka, teda ak milostiva nepride 🙂

paskolinka
9. nov 2014

@zarzisia ja tie tvoje logické pochody akosi neviem pochopiť ale nevadí, podľa mňa si v tom a hotovo 😀

zuzik1927
9. nov 2014

@zarzisia dakujem, aj ked sa drzim zatial pri zemi 🙂 pozerala som tvoj graf a myslim ze je viac ako dobry...ta teplota skocila velmi dobre...test ako? 🙂

paskolinka
9. nov 2014

@sjuzan77 citrón vraj pomáha ale nemám to odskusane... Dúfam že sa ti to rychlo unormalni, fakt nic tak nespravi náladu ako silné kramy .... 😒 a čo mala? Polepšilo sa to s ňou? Boli ste u psychológa?

paskolinka
9. nov 2014

@whiteflower87 vyzerá to sľubne, skús iný test zajtra ráno, príp. aj viac rôznych skús.

sjuzan77
9. nov 2014

@paskolinka no musela som rano skusit ten ascorutin, chceli sme ist k svokrovcom, ale nebola som schopna vyjst z domu, trocha sa to skludnilo, asi tou tabletkou. Co uz, nemam asi dost tych problemov 😠
s neli sme zatial u psychologa neboli, pomalinky, krok po kroku sa to zlepsuje, uz nie je tak caste pocikavanie, zachvaty sa zmiernuju, aj nocne place ustavaju. Ale chce to vela casu a trpezlivosti, castokrat nestiham ani domacnost, lebo si vyzaduje moju pritomnost. Vcera sice mala riadny zachvat, ale utesuje ma to, ze bol po tyzdni a pred tym mala 4x denne. Snad bude uz dobre, ale keby nieco, psycholog je v zalohe.

whiteflower87
9. nov 2014

@paskolinka dakujem za odpoved 🙂

Pridavam aj svoj graf lebo som z toho zmätena. Len dodam ze 21 a 29 DC som vstavala rano o stvrtej, dve a pol hodiny skor ako obvykle, teda asi preto tie trosku nizsie teploty? ci?
Co si myslite? alebo som mala zly graf v septembri? a MS este dojde len mam dlhsiu luteralnu fazu? Ja som kdesi citala ze by mala byt rovnako dlha... Moze byt ze mi 14DPO neukaze test iba takmer ziadnu ciarku? Ak mate nejake rady urcite ich uvitam. pridam aj tabulku minuleho mesiaca kde bola luteralna 12 dni.

zarzisia
9. nov 2014

@butterfly333 ma prist zajtra

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zarzisia
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
9. nov 2014

@zarzisia no veď mi hovor, ja som tiež z tých čo na pekne grafy dávno prestali veriť. Ale ked ty už natahujes lutealku a teplota išla este hore, tak to je trošku iné. Ale veď nakoniec našimi úvahami to nezmeníme, bud to tam je alebo nie, uvidí sa v najbližších dňoch 😉 na tom teste sa črtá čosi ale je to slabunke, no veď sa ukáže... Nakoniec ani neviem, či palce treba držať veľmi alebo menej veľmi, ked hovoríš, že si plánovala nastúpiť do práce? Ale potešila by si sa, či...?

paskolinka
9. nov 2014

@whiteflower87 lutealka by mala byť rovnaka, aj ked jeden, možno dva dni sa to môže líšiť, predsa tie grafy nie su take presne a aj rôzne okolnosti spravia svoje (choroba, stres, lieky...). Tiež máš len dva grafy, tak ťažko robiť závery hneď z toho prvého... Ale u teba to vyzera podľa mna velice nádejne 😉

paskolinka
9. nov 2014

@whiteflower87 a ano ked vstavas o toľko skôr, je veľmi pravdepodobne, že teplota je nižšie kvôli tomu.

whiteflower87
9. nov 2014

@paskolinka dakujem. Tu je fotka co sa mi dnes rano podarilo odfotit. Ale uz mam pocit ze si namyslam. Tak ja neviem ci tam nieco je. Ako fakt zena to je take stvorenie, co niekedy vidi aj to co nie je. 🙂

senta_sofia
9. nov 2014

@whiteflower87 ale ty tam mas nieco naozaj

paskolinka
9. nov 2014

@whiteflower87 tiež to tam vidím 🙂

whiteflower87
10. nov 2014

@senta_sofia
@paskolinka
dakujem, tu je dnesny graf a dnesny test. zda sa mi ze je stale slaby. myslela som ze to uz by malo byt normalne vidno ak by sa podarilo. no ja neviem. Tej teplote ale nerozumiem.