Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva zajtra sem postnem teplotu. Aj keď nemá ešte moc výpovednú hodnotu. Ale myslím si, že už taky ten 10dpo už by mohlo mať a už by sa mohlo niečo rysovat aj na teste. Ak by som mala byt tehu...ale bola som kludna, mala som to na háku troska ale dnes večer som zostala taka akasi nervózna, netrpezliva a tak..
@amelie22 6+4 je už siedmy týždeň. Prvé číslo znamená počet celých ukončených týždňov, čiže ty budeš u lekára 5+4 (šiesty týždeň) tak to už niečo asi uvidite.
@atikab @modro_zelena Haha ďakujem :D to bude asi jeden z najdlhších týždňov v mojom živote :D
@iamkate no to ver, že ani ja nie, maximálne som bola okolo 36.7..
@adka3321 Ahoj Adi, bud skus test ale skôr by som sa priklonila k tej ms. Tiež sa mi už párkrát stalo, ze som bola dole a potom 2 vyššie teploty až potom som dostala ms ale na druhej strašne si aj tak celkom vysoko. Aké mávaš teploty v čase ms ?
@patulka2 Paťka, len tak ďalej 🙂
@domulibalazova včera som tu zahliadla, že si dostala ms aj s ešte jednou? To ma mrzí babule 😔 ale držím palce v tom ďalšom, aby bol víťazný 😊
Dievčatá ako rýchlo rastie folikul? Ja som bola včera na folikulometrii 10DC a folikul už 18mm.. Som bola prekvapená ze už taký veľký zvyknem mávat ovu až na 14DC
@iamkate je to individuálne. Môže ti prasknúť aj keď ma 18 ale aj 24. Dr mi povedal, že toto je také ideálne rozmedzie dobre vyvinutého folikulu. Teoreticky ak mávaš ovu na 14dc, môže ti nárast na 22. Mne dr hovoril 1mm denne je taky ľahko ratatelny priemer. Ale samozrejme môže ti prasknúť aj teraz aj o 6 dni. Takze nastáva ti čas snaženia sa 😊
@amelie22 pozerala som staršie správy. Druhý deň mám teplotu 36,9. Čiže neverím tomu, že keď máš teplotu pod 36,9 je to problém. A tiež prestávam merať.. 😉 je to stresujúce aj to meranie aj testovanie. Včera som si robila inú značku testu a už bola celkom pekná ciarka. Čiže aj s tým prestávam. Držme si palce ✊✊✊.
@patulka2 silno držím palce aby to tento mesiac vyšlo ✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀.
@janka87111m je to v poriadku pretože merias vp veľmi skorom čase, ja som mávala teploty tiež 35.90.. môže to byť ovplyvnené aj krátkym spankom. Ale každá žena má inú teplotu telesnú. Niektoré majú predovulacne ako ja poovulacne.
@patulka2 ďakujem hneď som pokojnejsia, robím na dvojsmenky ta som si nechala čas podla rannej..asi bude pravda aj malo spánku keďže občas ešte chodím v noci k synovi. Som zvedavá ci bude ovulacia začala som.brat aj inofolik na odporúčanie gyn
@janka87111m Prerušovaný a alebo krátky spánok m majú na to vplyv 🙂 Držím Ti palce, ja som prešla z Inofolic Premium na Inofolic Combi premium
@marinecka95 Tak vitaj v klube, nevzdávaj sa 🤰 ja nasadím zajtra fytosóju, vyskúšame či to niečo urobí...aspoň keby ovulka bola skôr
@domulibalazova nevzdávam 💪 bojujem ďalej … kým absolvujeme samotné IVF budú možno 1-2 cykly prirodzene takže bojujem bojujem ❤️
Rozmýšľam akurát či ešte pokračovať s meraním BT.
A k fytosóji .. mne taaaaaaaak rozhádzala cyklus že až. Ale to ešte nemusí byť tvoj prípad 🙂
@marinecka95 Tak to má byť, musíme bojovať stále 🙂 Ak Ťa BT stresuje nemeraj, mne meranie pomáha k pochopeniu fungovania môjho tela po ženskej stránke...vyskúšam, uvdíme, moja nová gyn, hovorila, že o 3 mesiace by sme sa na to vrhli s clostíkom, takže toto je taká prírodnejšia verzia...
@domulibalazova nejako ma to nestresuje ale teraz ma teda sklamal 😄 graf nádherný a dnes 1DC 😄
A clostil tiež nie je zázrak, mne teda nepomohol k tehotenstvu ani raz 🙆♀️ Prvý krát som brala 2x 1 tbl a ani na 20 DC žiadny dominantný folikul. Potom som ho brala 3x1tbl a na 11DC bol folikul 18-22mm - to bolo cykly s IUI a aj tak nevyšiel ani jeden cyklus. Takže je to opäť individuálne ako telo na to zareaguje. Držím palce
@marinecka95 Uvidíme ako to bude, bodaj by to bol u mňa ten lepší prípad, ale pri pcos to tiež nebude jednoduché, ďakujem rovnako aj ja Vám

@modro_zelena Budem ukončený piaty týždeň + 4 dni, čiže 6+4? Ešte v tom mám guláš... U nás skôr ani neberú, aj tak majú úplne plno, žiaden termín na celý marec voľný, mám prísť ako urgentný prípad. A to hcg kde si dávaš robiť?