Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@amelie22 ja mam 27 muž 30... ale na umelé by som nešla, mame v rodine zenu, čo je na porodnici a sama povedala, že by nešla do toho ak už jedno mame že koľko zien im leží na gynekológii že aké majú brucha nafuknute z toho všetkého co berú, problém s vajecnikmi a podobne. Moja teta nemohli mať dlho wz po 16tich sa podarilo a tiež chcela umelé ale nakoniec si povedala ze nie a podarilo sa keď najmenej čakala...
@rosalie1411 veru, je to všetko o psychike.. keď sme chceli prve, som si pozrela aha túto mam plodné, 4 dní sme išli vkuse a potom som aj zabudla na to ze sme sa snažili.. teraz? Nedbam testovať od 1dpo (srandujem 🤣) ale ozaj, do ovu som bola v kľude, mala na háku a teraz? Včera som mala zlý deň, dnes už som bola zmierena ze príde ms ale zato som bola zlá.... inak myslí na mňa s tou lejdyvitou, budem ju asi brat keď dostanem. Do konca týždňa sa ozvem, že už mám ms, alebo ak sem zahlásil 1dc, ozvi sa ak by som pozabudla 😊
@patulka2 ja to iste 🤦🏻♀️ A ja som myslela že to ta cysta veď mala 5cm reku, že asi tisne, ale už tam nie je a to iste a presne od ovulácie ja som myslela že ma to boli vždy kvôli ms že už príde a tento mesiac som urobila ovu test a bol pozitívny a presne od vtedy ma boli to podbruško keď pôjdem na kontrolu kvôli cyste sa aj ja opýtam, a nech mi urobí asi hormonálny profil lebo ja mám aj bolesti hlavy posledné dva dni ms a akné ako pubertiacka 😀
@zojeva inak túto bolest hlavy aj ja, včera strasnuuu a mávam často. Aj mne by mala pozrieť cysty po clostylbegyte... ale kázala mi prísť na 10-12dc ale sak ja mávam ovu o tyzden neskôr.. tak neviem ci pôjdem ako povedala alebo ako budem mat mat ovu 🤷♀️ ale teda ta bolest tu mam zakazdym skoro...pcos už nemám resp úplne minimum, cysty tiež nemám, ktovie 🤷♀️
@patulka2 Paťka juuj ideš hore 🙂
@domulibalazova
@amelie22 ďakujem dievčatá, ale včera bol test negatívny. Nejako od toho vypínam. Podľa mňa už to je len taky posledný zachvev výstupu teplôt a spadnem dole.
@zojeva jaaaj áno pozerala som to, fo bolo 7.3. A to bolo 8dpo, vpravo a deň pred ci deň po už neviem, zasa vľavo ale menej. To prave boli 2 silné pichnutia. Ale tak už by bol naznak na teste nie?
Inak, keď som čakala malého, testovala som až deň po vynechanej ms q mala som slabulinke. To mohlo byt tak 14 ci 15dpo
@patulka2 ja som si robila tiež test v deň ms ovulaciu som mala 14dc takze to bolo 14DPO a tiež som nemala koľajnice ale slabšie čiarky. Ja by som ešte pockala každej žene pei každom tehotenstve stúpa hladina HCG inak, takze ak sa uhniezdenie stalo 8DPO ešte nemusí test ukázať nič ja by som testovala až 14DPO vtedy by už mal byt náznak
@zojeva tak vieš, dnes môžeš mať ,80 a zajtra môžeš padnúť na ,30 napr... škoda, že sa posledne dni veľmi skoro budím a mam tie teploty trocha skreslené. Bud musím pridať alebo zapíšem tu skorsiu. Aj mna pobolieva tento cyklus, mala som aj také akoby som chcela dostať pár dní dozadu, potom aj to pichanie. Ak nebudem tehu musím sa na to ohlásiť.
Dievčatá, ešte sa chcem opýtať, tie co sledujete krcok. Aký by mal byť pred ms a aký počas tehu?
Ja ho mam nizsie, mäkký ale príde mi akoby otvorený 🤷♀️
@patulka2 v tejto veci nemám skúsenost. Oblieva ma studený pot už len pri predstave že by som si to mala nahmatavat 😃🤭Ale možno ti pomôže táto diskusia kde to presne riesia: https://www.modrykonik.sk
@patulka2 ešte raz link, ten prvý neprešiel….
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/ako-vyzera-krcok-maternice-na-zaciatku-tehotenstva-2/
@modro_zelena ahaaaaa diky, zrozumitelne 😀 nooo ja to tiež nerobím ale dnes som skúsila 🤷♀️😀
@patulka2 Ja som sa snažila sledovať kŕčok počas 2 cyklov a mala som z toho riadny guláš :D
@patulka2 Juj Pati ani sa Ti nečudujem s tým testovaním :D Držím palce nech to vydržíš 🙂

@patulka2 jasne, chápem. Však treba mať info a už sa rozhodnite s partnerom ako to chcete. Je možné, že nemá ani on problém, ale veľa ľudí si myslí, že keď už 1 ma, druhé by nemal byt problém. Len v tele sa stále niečo mení... Ale možno vám bude stačiť prestať na to myslieť a venovať sa iným činnostiam. Psychika robí určite tiež veľa. 😊🍀