Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zojeva no veru je, lebo sa proste trafis presne aj do tej ovulácie aj dní predtým a figa z toho. Ale ja už som sa vyplakala ako mi zacala skôr klesať, som vedela, že nič z toho nebude. Takže som úplne v pohode. Ešte jeden cyklus skúsime, aby sa narodilo do konca roka a potom to už nebudem riešiť.. Pôjdem do prace takže to necháme plavat 🙂 manzel pôjde na ten spermiogram, mne asi urobi hormonalny profil a uvidíme. Nebudem riešiť testy asi ani teplotu a vypnem od tohto všetkého 🙂
@patulka2 ja ta chápem, ja som toto mala pri prvom keď sme sa snažili, že nejdem riešiť potom ma chytali stavy, že idem riešite potom že nejdem nato myslieť ale mne sa to nedalo vzadu v hlave kdesi furt keď mala prísť ms či príde či nie a počítala som kedy ma prísť 🙈 teraz sa nesnažíme maly ma len rok a pól a ja som nastúpila do novej prace, ale nedávame si pozor už dosť dlho a nič a začínam mat obavu či keď reálne začneme chcieť a pracovať natom či nebude veľký problém 😌
@patulka2 a takto presvedčila ma ale kamarátka že po prvé sa deju zázraky a po druhé dieťatko keď ma prísť príde…na prve čakali 3 roky po pôrode asi rok chcela ísť darovať vajíčka a povedali jej že ona žiadne nemá a že je už menopauze a ma zdeformovanu maternicu že deti mat nebude už a čuduj sa svete minuly mesiac otehotnela, samozrejme je to začiatok a nevie ešte ako to dopadne, snáď dobre, ale chápeš že to je neskutočne niečo a toto ma tak utvrdzuje že všetko sa deje v správny čas
@zojeva my sme si presne v takom obdobi nedávali pozor a už sú tomu 2 roky, z toho rok to riešime. Aspoň sme prišli na pcos. Moj bude mat v lete 3 a ja pôjdem práce keď pojde do škôlky, takze september/október. Preto som chcela, že ak už máme mať, tak aspoň do konca roka. By bol malý v škôlke q prišlo by čoskoro ďalšie babatko. Ale teda asi nevyda, uvidíme. Ale príde to ked budeme najmenej čakať 🙂
@patulka2 ahoj, noo čo som pozerala baby v iných skupinách tak tie zelené pepino im často duchujú. Ak sa ti tam niečo marí, skús vyskúšať ešte iný test 😉😉😉.
@zojeva
@malarybka3 2x pepino ale o takomto čase naznak ale ten toptest tiež z dm tam nič 🤷♀️
@patulka2 ta hodina urobi dosť veľa kedy merias to mi ver ja som merala raz o hodinu neskôr napríklad a mi vysla teplota taká vysoká že až vôbec nie 0,1 vyššia ale o minimálne 0,5 vyššia, ja by som to nevzdávala kým nepríde ms tak nie je prečo zúfať…mna boli brucho tak akoby som mala dostať každú minútu a pritom ovulacia podľa ovulcneho bola 21DC možno až 23DC a teraz som 27DC takze by som mala mat ešte čas do ms, ale neviem to takto brucho ma boli tesne pred L
@patulka2 ako úprimne, muž ešte moc nechce bývame v malom byte a mame dosť čo robiť a s týmto našim čirkasom 😀 a po prvom zlom ale veľmi zlom pôrode kliestovom kde maly bojoval o život na jiske a aj ja tak som povedala že toto už zažiť nechcem. Časom ma to prešlo trochu a druha vec je nemladneme však bohužiaľ 😀 nevravím ja mám 28 a muž 33 rokov ale predsa len keď tak asi 30 by som chcela mat ,,odrodené,, 😀 chápeš ma hádam 😊 takze ja hlavne preto že nejako nedávame pozor ale ani nemeriam a nesnažíme sa tento mesiac som si výnimočne spravila ovu testy kvôli tomu že som bola na tej cyste tak či vôbec budem mat ovu
Ahojte..viete mi povedať za koľko dní ,,vyprchne,, ovitrille?

@patulka2 ty sa super držíš,ja dnes pád a už pomaly spinim.tak ms príde ešte skôr,ako som rátala.