Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
📣 hlásim 1dc 🩸 dostala som narodeninový darček hneď ráno sama od seba. Vyzeralo to už všelijako, duch a teste, obcasne hnedé spinenie od piatka do nedele až sa to dnes spustilo. Škoda, ja som mohla mat dnes krásny darček, manzelovi by som to povedala na jeho 30tku a narodilo by sa to na svokrove narodeniny. Ale človek mieni, pán Boh mení a my s tým nič neurobíme. Uvidíme ako mi vyjde ovu, mala by vyjsť 4 ci 5 dní pred muzovym spermiogramom. Tak ideme ešte tento mesiac bojovať 💪😊
@patulka2 tak som dúfala že nepríde asi aj viac ako ty 😩 nevadí treba ísť ďalej ❤️❤️
Baby keď mi 21DC vyšiel pozitívny ovu test viem že do 12-24 hodín nastáva ovulacia tulenie 21DC a 23DC môžem urobiť zajtra test 30DC či skoro ? Akože mám skôr príznaky ms a bol by zázrak keby som tehotná alw tak spýtam sa či mate skúsenosť
@katkaholiova Ahoj, podla mna neprebehla a este to len pride. Vies porovnat s predoslymi grafmi?
@katkaholiova sice... teraz neviem, aplikacia mi pride neprehladna, ani teploty poriadne nevidno, na prve pozretie nevyzeraju byt teploty vyrazne vyssie. Zajtrajsia teplota ti napovie viac.
@katkaholiova podľa mna neprebehla, ale sú tu fundovanejsie žienky 😊
@katkaholiova mne napriklad vždy stúpa takto pomaly takže možné to je 🙂
@patulka2 tak to netuším toto je prvý cyklus kedy som odsledovala ovulaciu ale podľa mna tak 14 dni aspoň podľa ms kalendára teraz som vlastne asi 9DPO ak teda bola ovulacia 21DC ale vtedy mi len vysiel pozitívny ovu test takze ovu mohla byt aj 22Dc alebo aj 23DC a keďže dnes som 30DC tak môžem byt 9DPO 8DPO alebo 7DPO a brucho a kríze ma bolia ani keby za minútu mám dostať ms 🙈
@zojeva no tak potom to môže byť aj uhniezdenie. Kedy plánuješ skúsiť test?
Ale inak... ak si skúšala iba ovu test...mne vyšiel dosť tmavý a ovu bola až za vyše týždňa...co sa týka vytoku ten nemáš? Resp vtedy si si neodsledovala? Lebo to ze bol ten ovutest pozitívny, neznamená, že ovulácia prebehla.
Dievčatá býva po ovitrelle zle? Ja som 8dpo a strašne zle mi je od rána tak zvláštne brucho boli a pocit na odpadnutie.. Nejak mam pocit ze to je z toho... Vam bolo niečo?
Tak baby - pokračujeme v boji po vyše troch rokoch snaženia, dvoch insemináciách… dnes na konzultacii v centre pred IVF. Už tento cyklus začínam so stimulaciou, vklad v apríli. Teda ak všetko pôjde tak ako má 🙏
Vybavili ma množstvom injekcií, absolvovala som “školenie” čo a ako pichnúť takže nastavená som pozitívne a verím v pozitívny výsledok // 🥰
Na BT teplotu kašlem, ale budem vás tu potichúčky sledovať 🥰

@tufik07 držím palce🙂 ja mám piatok tiež odber krvi, ale po KETe