icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sunny_g
20. mar 2022

Test z 18.3.

modro_zelena
20. mar 2022

@sunny_g k tvojmu grafu nie je veľmi čo radiť, proste je cely rozhádzaný a ovplyvnený covidom. Na základe teploty asi spätne nezistis kedy bola ovu ale keďže máš pozitívny tehu test tak rataj, že tak cca 10 dni spätne mohla byt ovu. Skús spraviť digitálny, ten by ti mal ukazat + 1-2. A inak držím palce, test je pozitívny 😊

sunny_g
20. mar 2022

@modro_zelena Ďakujem. No reálne je možné, že keď tak niekedy okolo 4 alebo 5.3., lebo vtedy sme s manželom boli naostro...
Inak digi som si akurát spravila a negat. Tak počkám, možno ešte ozaj to chce pár dní.

ereska
20. mar 2022

@sunny_g digi je az 20kovy na ten je asi skoro ale myslim si ze ano vtedy vam to mohlo vyjst podla intenzity testu

sunny_g
20. mar 2022

@ereska ďakujem, tak ešte počkám 🙂
Pred oboma deťmi som mala cyklus 26 dní, to už by mi meškal, ale teraz počkám aj 30 dní radšej ;)

janka87111m
20. mar 2022

Ahojte pridavam svoj graf. Pred pár dňami som tu riešila ci je v poriadku. Vyzerá ze ovu prebehla aj sa držia teploty hore no meriam v ústach pod jazykom tak niesu presne podla mna, ďalší cyklus už budem dole. Test zatiaľ negatívny...bolesti v podbrušku mam už pár dní aj prsia mam dosť bolestivé ale nespája si to s tehu.

ilovepizza
20. mar 2022

@domulibalazova my sme vlastne rovnako mali ms tento mesiac. u mna to vyzera, ze ovu bola vcera. ty ako?

modro_zelena
20. mar 2022

@janka87111m ahoj, pomerne skoro si mala ovu. Mávaš teda aj kratšie cykly?

tufik07
20. mar 2022

Ahojte.. neviete ako to je keď chcem prejsť do iného CAR? Či je potrebné im to oznámiť a zobrať papiere alebo môžem prejsť aj bez papierov ?

janka87111m
20. mar 2022

@modro_zelena hodila som si do apky cykly za celý rok a mam to tam všelijako...najdlhšie 30 som mala koly kovidu. Mňa napadlo ci nebola 13dc lebo stúpla teplota ešte viac ale hlien som v tom čase mala už dosť krémový. A veľké bolesti v podbrušku som mala 8dc ani sadnúť som nemohla. Už viac krát som si všimla ze tesne po MS na 6-7 deň som mala natahovaci hlien. Ak bola naozaj 13dc tak z toho nič lebo v tom čase sme nemali čas na seba

domulibalazova
20. mar 2022

@sunny_g Covid s všeobecne veľmi ovplyvnia graf s zle sa v ňom orientuje, tak zatiaľ skúšaj testy či budú silnieť a v termíne meškajúcej MS skús digi, držím palce 🥰

@janka87111m Juj tíško závidím tak skorú ovulku, ja sa vždy na tu moju načakám 😂, dole to budeš mať presnejšie, uvidíš 😊

@ilovepizza Juj tak uvidíš či teploty potvrdia, že bola ovulka, ja ju mávam až neskôr, uvidíme či užívanie fytosoje bude mať účinok a bude trochu skôr 😊

domulibalazova
20. mar 2022

@iamkate Dúfam, že už je Ti lepšie 😊

@katkaholiova Kati tuším ešte nebola…

@luci601 Ďakujem Luci, tiež držím palce nech už je tu, nech sa môžte snažiť o 106 😊

@patulka2 Pati , keď mávaš tiež neskôr ovulku, išla by som tiež neskôr, nech sa zbytočne nestresuješ 😊

janka87111m
20. mar 2022

@domulibalazova mávam cykly tak cca 24- 29 len ci fakt bola 9dc lebo aj 13dc išla znovu vyššie ako predchádzajúce dni. Hoc už mi hlien nesedí na 13dc

ilovepizza
20. mar 2022

@domulibalazova ten tvoj pokles vyzera, ze by aj dnes mohla byt

modro_zelena
20. mar 2022

@janka87111m …13dc ee…. To by teplotne nesedelo. Podľa mna tak ako to appka vyznacila to je správne, a hlavne hlien je dôležitejší ak si si to takto odsledovala tak na 99% si mala ovu 9dc… už len treba počkať nejaké dva tri dni a zopakovat testik 🙂 inak ovulacne testy nepoužívaš?

janka87111m
20. mar 2022

@modro_zelena používala som asi pred 5r keď sme sa snažili o dieťatko...pekne mi ukazovali pozitivitu
Ale nedarilo sa dlhú dobu asi napriek tomu ze som na to tlačila. Zadarilo sa síce po operacii keď mi odstránili vajecnik s cystou ktorý robil sarapatu a plus clostyl a dufik tak sa podarilo. Teraz viac ako 2 r a nedarí sa,no a nechcem znova na to tlačiť...budem sa riadiť teplotou ak sa bude držať hore skúsim testik

domulibalazova
21. mar 2022

@ilovepizza Potvorka jedna ešte nebola 😅 dnes som ešte nižšie, myslím že medzi 17-19dc bude 🙂

@janka87111m Naše telo nás vie prekvapiť však, ale myslím, že bola dobre označená 😊

katkaholiova
21. mar 2022

@domulibalazova ahoj.podla dvoch grafov prebehla prehodila som aj do tohto grafu len tu my to ukazuje o den neskor takze cca tento piatok sobotu ocakavam ms.mne skor ide len o to kedy ocakavat ms kedze uz tomu nedavam nadej a tento mesiac sme boli spolu minimalne

luci601
21. mar 2022

@domulibalazova dakujem! Tebe tiež držím palce nech čím skôr príde ☺️ Graf klesá pekne dole tak snáď už čo nevidieť to príde!

domulibalazova
22. mar 2022

@katkaholiova Super teším sa že bola 😊🍀

domulibalazova
22. mar 2022

Dievčatá 💐, tak teplota už ide hore, ak bude hore aj na tretí deň nasadím dufík 😊

ilovepizza
22. mar 2022

@domulibalazova super, mne nakoniec vcera klesla teplota a dnes este viac, takze u mna ovu este nebola. snad aspon pride 🙏

iamkate
22. mar 2022

@domulibalazova držím palce 😊✊

domulibalazova
22. mar 2022

@ilovepizza Ešte sa neradujem ani ja, až nasledujúce teploty ukážu, či bola ozaj ovulácia, tak držím palce nech čím skôr príde aj Tebe 🍀

domulibalazova
22. mar 2022

@iamkate Ďakujem, ďalšie dni ukážu či už bola ovulka 😊

janka87111m
22. mar 2022

Ahojte môj prvý graf po 5r 😉 padám a padám 🙂 trochu som bola sklamaná ale nevadí som rada ze bola ovu

domulibalazova
22. mar 2022

@janka87111m Nový cyklus, nová šanca 🍀🌟

domulibalazova
22. mar 2022

Baby inak mám otázku,zo začiatku snaženia som s tým nemala problém ale posledné dva tri mesiace sa neviem dopracovať k pozitívnemu ovulačnému testu, aj keď dodržím všetko, ovulácia podľa grafov prebieha, stretli ste sa s tým, riešili ste niektorá nízke hladiny LH ?

malarybka3
22. mar 2022

Ahojte dievčatá, dnes som bola na kontrolu u lekára. Všetko je ti tip ako má, takže sa môžeme snažiť ďalej. Ako som predpokladala už mám po ovu. Chcem sa ale opýtať odporučil mi vitamín E. Beriete ho niektorá?? Ak áno tak čistý vitamín? alebo sa nachádza niekde v zložení vitamínov, ktoré beriete?? Aké by ste mi odporučili?? Ďakujem 😊

mirus11
22. mar 2022

Žienky moje,tak ja akoby som vedela,že nemám tento cyklus merať BT,aj na mňa prišiel rad s Covidom