icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janka87111m
22. mar 2022

@malarybka3 ja mam z lekárne klasické ecko co mi ponúkla lekárnička, tie také gélové ci gumové...užívam ho keď si spomeniem naň 😁

ilovepizza
22. mar 2022

@domulibalazova mne obycajne ovu testy neukazali nikdy pozitivitu. jedine, ktore mne ukazali boli digitalne. takze s tym by som si hlavu nelamala naozaj. pokial mas dvojfazovy graf, mas hormony v poriadku

@malarybka3 E vitamin ma byt na co?

@mirus11 je toho velmi vela teraz. tak drzim palce, aby si mala bezproblemovy priebeh

adka3321
22. mar 2022

@mirus11 vitaj v klube, ja dnes 16dc a v grafe mam 5 teplot zaznacenych :( uz 4 dni covid a teploty nieco vyse 37stupnov, takze tento mesiac ani nebudem vediet kedy bola ovu (dufam, ze neskor budem vidiet podla teplot aspon ze prebehla). a drzim palce, nech mas lahky priebeh. ja uz len mierna nadcha a kasel

domulibalazova
23. mar 2022

@mirus11 Zdravím Ťa Mirka, prajem skóre zotavenie a držím palce, mne covid veľmi ovplyvnil graf, tak ak teraz nemeriaš, tak sa aspoň nebudeš stresovať

domulibalazova
23. mar 2022

@ilovepizza Budem ich naďalej skúšať, ale mám hlavne testy z AliExpress tak určite to niesu úplne topky 😀 Na hormóny sa pozrieme s mojou doky o dva tri mesiace rak uvidíme 🙂 ovulka zrejme ešte nakoniec nebola, dnes padla teplota 🙈 Tebe ako sa darí ?

ilovepizza
23. mar 2022

@domulibalazova ja nic este 🤷🏼‍♀️..ale podla hlienu verim, ze zajtra uz pride. dufam..
to ked ti nevychadzaju testy z aliexpresu, tak tym by som sa uz vobec netrapila 😃

domulibalazova
23. mar 2022

@ilovepizza Super u teba sa to už pekne črtá 🥰❤️

Tie testy niesu zlé, dovtedy vychádzali, sem tam si kúpim aj v drogérii, uvidíme, budem to naďalej sledovať, skúsim sledovať sj hlien 😊

katkaholiova
23. mar 2022

posunuta ovu,takze sanca ziadna 4dni predtym styk.🙄

malarybka3
23. mar 2022

@ilovepizza ahoj, no ani popravde neviem, tiež som bola prekvapená prečo práve E, prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, čiže tak. Odporučil to aj môjmu mužovi. 😃😃😃 asi aby sme boli viac v klude , teda aspoň naše bunky 😀😀

malarybka3
23. mar 2022

Ale keď to teraz takto študujem zbežne, prispieva k obnove tkanív a spomaľuje proces starnutia buniek. On mi spomínal, že to je aj dobre na spermie. No neviem. Možno skúsim 🙂.

baru2
23. mar 2022

@katkaholiova 4 dni pred ovu nic nie je stratene ;) ja som mala tiez tak 3-4 dni povedala som si ze to je premrhany mesiac a akurat sa zadarilo ;) drzim palce

katkaholiova
23. mar 2022

@baru2 pamatam si ta ale kedze sa nepodarilo ani tesne predtym ani ten den uz dlho tak toto je stratene

rosalie1411
23. mar 2022

@baru2 inak sranda, ze čakáte chlapca.. Čítala som, že ak je styk par dni pred ovu, je väčšia šanca na dievčatko.. Ale asi to neplatí 😀

baru2
23. mar 2022

@katkaholiova

Ved aj my sme tak mali v den ovu pred aj po a nic. Obcas motyka vystreli ;)
@rosalie1411

:D no na to som sa vlastne spoliehala tiez 😂😂😂 bola som si 100% ista ze bude dievca :D po synovi som naozaj moc moc tuzila po dievcatku. No co narobime :D ja som to vedela ze to takto dopadne :D ale tesim sa ze pride medzi nas babatko, uz sa ho neviem dockat, som na neho zvedava :D

modro_zelena
23. mar 2022

@domulibalazova ahoj. Ostalo mi do 30 kusov ovulacnych testov, ktoré už nevyuzijem. Je mi to ľúto vyhodit, ak by si chcela pošlem ti to poštou. Nechcem za to nič.
Je to značka woman secret, údajne sú kvalitne. Ak by si mala záujem, tak daj kľudne vedieť 🙂

janka87111m
23. mar 2022

Ahoj ja hlásim 1dc a to už na 22den....ovu som mala 9dc a lutealnu fázu 13 dni 🙄🤔. Myslite ze to stačí takáto dĺžka lf?

tmavovlaska93
23. mar 2022

@janka87111m lutealnu fazu mas dostatocnu

domulibalazova
24. mar 2022

@baru2 Blahoželám, nech ste naďalej s drobčekom zdraví a plní síl 🤰🏼🍀🥰

@ilovepizza Partačka ako si na tom ? Ja dnes ešte nižšie 😀

@modro_zelena Ahojky, jasne budem veľmi rada 🤗💖, tie sú parádne, počkala by si, ku koncu cyklu? Ja som vecčný optimista asi, že verím že tento mesiac to už vyjde 🙈

ilovepizza
24. mar 2022

@domulibalazova no ty mas teda tiez riadne sialeny ten graf 🙈 ja som sa “vysplhala” na teplotu. na ktorej som uz bola, ale teda nic svetoborne .. ovu este nebola. 🤷🏼‍♀️

a_alexandra_a
24. mar 2022

Ahojte. Nemáte skúsenosť, že by vám alchemilka takto rozhadzala cyklus?

opi14
24. mar 2022

@a_alexandra_a alchemilku pijem už dlhodobo, vždy do ovulácie. Meriam si BT len dva mesiace, ale zatiaľ som mala fajn grafy, pred ovulacne a po ovulacne teploty. Osobne si nemyslím, že by za to mohla tato bylinka 🤷‍♀️

a_alexandra_a
24. mar 2022

@opi14 Tiež som prekvapená, pila som alchemilku tento mesiac prvý krát, od konca menštruácie a evidentne stále nebola ovulácia a teploty šialene skáču ☹

modro_zelena
24. mar 2022

@domulibalazova jasne počkám, nemám v pláne s nimi nič robiť :D uvidíš o pár dní. Kiežby si ich nepotrebovala ❤️

ilovepizza
24. mar 2022

@a_alexandra_a moze byt aj anovulacny cyklus a teda alchemika za to nemoze.. ja som sa s tym tiez este nestretla.

natalia123456789
25. mar 2022

Ahojte, dnešný ranný tehotenský test negatívny..meriam teplotu len 1. krát a 1. mesiac, ale čo som sa tu nejako dočítala bolo, že ak má prísť menštruácia, teplota by mala klesnúť, ja som 11 DPO, teplota neklesá a tehotenský test negatívny :( Čo si o tom prosím myslíte? Som v tom nováčik. Velká v´daka! 🙂

ereska
25. mar 2022

@natalia123456789 zalezi aku mas lf to je dlzka fazy od ovulacie po menstruaciu moze klesnut az v den menstruacie niekedy mi ani neklesla a prisla ms

ilovepizza
25. mar 2022

@natalia123456789 11 dpo este nemusi byt nic na teste a mohlo to vyjst. na druhej strane, niekedy ten graf vyzera naozaj nadejne do posledneho dna a potom prudko klesne teplota. tym, ze merias prvykrat, asi este nevies, aku dlhu mavas LF, cize ak ju mavas 15 dni, tak ten pokles este moze prist. ale drzim palce, aby neprisiel ☺️

ilovepizza
25. mar 2022

@domulibalazova ako dnes? ja som vysla hore konecne, tak uz sa tam len udrzat ☺️

natalia123456789
25. mar 2022

@ilovepizza ďakujem pekne 🙂 cykly mávam priemer 30 dní posledné mesiace, tak nič mi neostáva len čakať a neopúšťať sa 😅

ilovepizza
25. mar 2022

@natalia123456789 vies co, ja som vzdy ako hodinky mala 31 dnove cykly a ako som zacala merat tak zrazu 30, potom 32, 28… takze haluz no 😃ale Lf vzdy rovnaku 15 dni