icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
27. mar 2022

@janka87111m Mne zistila hneď pomocou ultrazvuku lebo mám jednoznačné perlové vaječníky, gyn pred tým nič také nevidel a ja som už mala dosť bolesti tak som skúsila zmeniť lekárku a bum, ďalší príznak je nepravidelný cyklus u mňa, krátka ms (až do tohto mesiacu som mala len 3dni), samozrejme čaká ma endokrinologia a diabetologia, tod zistenia pcos sa snažím jesť ultra čisto, viaceré ženy cítili zlepšenie vďaka úprave stravy 😊

Bože tiež máš dobre starosti s tým, v Car koľko platíš za folikometriu? Táto moja nová gyn je ochotná, veď viac menej sa všetko u nej platí, ale je z tých akčných a ochotných lekárov 😊

Koľko sa snažíte ? Verím že tvoj jeden vajcovod je šikulka bojovník a príde to čo najskôr 🍀 inak s tými teplotami to skúšam aj ja a potvrdilo ovu na 19dc

sparkling
27. mar 2022

@domulibalazova no neplatim nič, všetko ide cez poisťovňu, ale ja tam riešim aj ivf, tak preto zrejme. Maximalne som platila odber krvi 2 eura raz a rozsireny spermiogram. Ale su velmi ochotni, zlati, starostlivi a nikdy mi nikto nepovedal, ze ma nevysetri. Co sa zial o mojom ambulantnom gynekologovi nedalo povedat

ilovepizza
27. mar 2022

@domulibalazova aj mne to vyznacilo ovu 19 dc, takze sme rovnako na tom.. ☺️ aku dlhu mavas lf?

adka3321
27. mar 2022

potrebujem poradit. dnes som 21DC a cakala som kedy bude ovulacia, vcera vecer sme sa lubili a ked sme skoncili, frajer hovori, ze aha kopu krvi. kukam jak puk, este mu hovorim, ze asi nejaka cievka mi praskla alebo co, ale dnes sa mi zda, akoby sa mi ms spustila, lebo stale ked idem na wc tak utieram krv. este sa mi toto nikdy nestalo, moze byt tak skoro ms, ked som este nemala ovu? 🤔 pred tyzdnom sme mali covid, este sa doliecujeme, moze to byt tym sposobene? teraz neviem ci si zaznacit ms do kalendara alebo este vyckat

ilovepizza
27. mar 2022

@adka3321 este by som asi pockala. mohlo by to byt aj ovulacne krvacanie. alebo tehotensky test si neskusila? kolegyna takto krvacala v strede cyklu, tak isla na pohotovost a tam zistili, ze je tehotna. jeden menzes pritom mala uplne normalny..

adka3321
27. mar 2022

@ilovepizza tehotna urcite nebudem, to by bol velky zazrak. a ovulacne krvacanie som nikdy v zivote nemala 🤷🤷 ved vydrzim co bude dalej, len som z toho dost zmatena

mirus11
27. mar 2022

Žienky tie ktoré ste mali covid,ako dlho vám vykazovali testy pozitivitu?šli ste do práce po 5dnoch do práce,po karanténe 5dnovej pokiaľ ste mali ešte stále pozitívny antigen?Či ako ste to riešili?

katkaholiova
27. mar 2022

@mirus11 podla mna pockat kym bude antigen negativny.
ja som v zdravotnictve nas predtym testuju aj pcr.ale podla mna urcite antigen nech je negativny

mirus11
27. mar 2022

@katkaholiova ďakujem Katka

ilovepizza
27. mar 2022

@mirus11 ja som bola doma este po starom, cize 10 dnova karantena, ale lekarka ma nechala do konca tyzdna, takze po 14 dnoch som isla do prace a ag bol negat. teraz by som sa riadila tym, ako sa citim a teda isla by som az 3 dni po odzneni vsetkych priznakov a nosila by som respirator

ilovepizza
27. mar 2022

@adka3321 aj ja som mala ovu krvacanie len raz zatial, ale nebolo uplne vyrazne. ja by som si spravila test na tvojom mieste a pripadne aj zavolala gynek

domulibalazova
27. mar 2022

@sparkling Verím, že táto moja nová gyn nás dobre nasmeruje a ak nie, budeme sa musieť s priateľom porozprávať čo dákej 😊 veľmi Vám dariť palce, vy ste už nejaké vyšetrenia podstúpili ?

@ilovepizza tak ideme spolu do toho 💪, LF mávam 12-13 dní, tak rozmýšľam či zajtra nasadiť dufik 🤭 ty mávaš ako dlho ?

@mirus11 Ahojky, treba si to preveriť v práci, ja som tiež išla až po negatívnom teste, babka mala teraz 3t dozadu covid, antigeny mala už negatívne, stále ale bola sem tam teplotová, tak som ju zobrala na pcr a bum, pozitívna 29cyklov, čiže ešte infekčná 😷

sparkling
28. mar 2022

@domulibalazova hej, my uz mame vysetrene vsetko. Aj hematologiu, imunologiu idem teraz na kontrolny odber, mam spravenu hysteroskopiu, genetiku, spermiogram s fragmentaciou, kúpele Lúčky…

sparkling
28. mar 2022

Dievčatá k tomu kovidu, karanténa končí na piaty deň, ale iba pokiaľ už nie sú príznaky.

ilovepizza
28. mar 2022

@domulibalazova ja mavam 15 dni…resp uvidim, lebo minuly mesiac po kovide to bolo dake divne.. kedze mas potvrdenu ovu, tak ho kludne nasad.

malarybka3
28. mar 2022

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať. Upravujete si teraz po zmene času bazálne teploty? O ten 0,1°C??? Ďakujem.

domulibalazova
28. mar 2022

@malarybka3 Ahojky, čítala som, že pridávajú baby +0,1 🙂 ja som už po ovu tak som nepridala 🙂

malarybka3
28. mar 2022

@domulibalazova ďakujem 😊

domulibalazova
28. mar 2022

@sparkling Wau, tak som zvedavá čo všetko by sme potom museli podstúpiť my, držte sa

sticker
domulibalazova
28. mar 2022

K dnešnému dňu vyzerá graf takto, v podstate posledné dve teploty by som mala mať upravené +0,1 kvôli zmene času, ale nerobila som to, veď je už po ovulke, tak to toľko nezaváži 😊

patulka2
28. mar 2022

@domulibalazova Domi držím moc palčeky ❤ ja idem zajtra k dr, budem 16dc, schválne som sla neskôr, keďže mam posunutu ovulku a ona mi kázala prísť 10-12 co by bolo strašne skoro. Tak som zvedavá, zajtra hodím infoše 🙂

ilovepizza
28. mar 2022

@malarybka3 ja som upravila vcera, dnes uz nie, tiez lebo som po ovu. ale ak, tak dnes max zajtra by som upravila, potom uz nie, lebo snad si telo zvykne za tri dni na posun casu 😃

malarybka3
28. mar 2022

@ilovepizza ja som včerajšiu aj dnešnú upravila, lebo mi nejako skáče graf (čo mi nezvykol), ale máš pravdu ďalšie už nechám tak 😀

domulibalazova
28. mar 2022

@patulka2 Paťka presne som si na teba myslela, už som Ťa chcela označiť 🙂 Moc ďakujem, rovnako aj ja tebe...
Ja od včera pozorujem dole také bublinkovanie, šteklenie, tak dúfam, že som si z tej fytosóje nevypracovala nejakú cystu :(

tanica21
Autor odpoveď zmazal
modro_zelena
28. mar 2022

@tanica21 ahoj, ano casový posun sa udáva ako jedna z okolnosti s vplyvom na BT. S kazdou dasou hodinou je to + 0,1 stupna, ale to je len podla teorie....
odsledovat idealne na sebe treba, ci to tak plati. U mna platilo, ze ked som merala o hodinu skor, naozaj bola teplota nizsia cca o toho 0,1 st.

modro_zelena
28. mar 2022

@tanica21 a jasne ze z toho nieco moze byt, ty si nastastie uz po ovu, takze ta jedna hodina uz u teba nerozhoduje... treba len par dni pockat a potom testik 🙂 drzim palec ale snazili ste sa pekne takze podla mna to vyzera dobre 🙂

tanica21
28. mar 2022

@modro_zelena ďakujem za odpoveď 😊 no mne v živote veľmi nevychádzajú veci podľa plánu tak uvidíme, ale bola by som veľmi rada keby sa to tentokrát podarilo 😊 Navyše asi 3 dni po ovu som prechladla, nič vážne, ale predsa tak som zvedavá 🥴

domulibalazova
29. mar 2022

@tanica21 Ahojky, vítam ťa medzi nami a držím palce nech čím skôr príde ten víťazný graf, presne ako písala @modro_zelena, čo hodina neskôr to +0,1 😊

domulibalazova
29. mar 2022

Dobré ránko moje spolubojovníčky, dnes 5dpo

Ako sa Vám darí ?