Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@malarybka3 Náhodou pekné Tatry 🙂
@domulibalazova ďakujem, ale neviem nemyslím si ze by to mohlo vyjsť . A aj ty máš pekný graf 😉 držím palce ✊🍀.
@domulibalazova áno viem… zle som napísala?🙂
@modro_zelena Nie nie, všetko dobre, tým som chcela vyjadriť, že s tebou súhlasím 🙂
@malarybka3 Ďakujem, uvidíme čo z toho 🙂
ahojte, ja si idem svojou cestou 😃.. 3 dni okolo 36,7..
@malarybka3 nehadz flintu do zita, ved mas pekny graf
@adka3321 tak to naozaj vychadza na ovu krvacanie. super, ze sa ti ju podarilo aj napriek kovidu zachytit. ja som sa v tem mesiac uplne vykaslala na meranie, ale tak ja som mala dlhsie zvysene teploty
@ilovepizza máš pravdu v poslednom čase som dosť negatívna a často mám výkyvy nálad a plačem 🙈. Úplne mi hrabe .. Už aj muž mi hovorí aby som myslela pozitívne. Aleee dnes som mala krásny sen o dievčatku 🥰. Pekný sen to bol 😊.
@ilovepizza Ahojky, presne aj ja 3 dni tá istá teplota, 36,7x :D
Ahojte žienky, tak po dlhšom čase sa vám ozývam aj ja.
Hovorila som, že nemeriam ale v tichosti som merala a tentokrát dolu. Pre porovnanie som si vždy zmerala najskôr v ustach, potom dole a zapísala obe hodnoty. Poviem vám, nevidím v tom zatiaľ žiadny rozdiel, iba to, že dole je o 0.2 vyššia. Inak krivka je skoro rovnaká.. iné som chcela.
Dnes kontrola u Dr (u tej pôvodnej co som chodila aj predtym). Poviem vám, milo ma prekvapila. Pozrela ma, pcos mam úplne minimálne, považuje to skôr za žiadne. Folikul na pravej strane 20mm, takze cca o 2 dní môžem čakať ovulaciu.
Pozerala mi aj grafy, vidí, že ovulácia prebieha zakazdym a dlhsi cyklus aj to, že je občas dlhší nevadí, vaječníky mam priechodné a všetko v poriadku.
Zobrala mi krv na hormonalny profil pred ovulaciou a este niečo, povedala nejakú skratku a v stredu o tyuden, keď bude mat výsledky manzel z utorka, mam prísť, zoberie zasa ten profil po ovulacii.
Takže o 2 dni hor sa na snaženie, už do štvrtku večera pripadne piatka rana počkáme, od vcera sa to aspoň nakopi a potom musí muž našetriť pre jeho lekara. Snáď nám to už tentokrát vyjde.
A vám všetkým, čo ste po ovu, držím silno palce. Ja budem zasa o pár dní za vami pozadu ❤🍀
@domulibalazova graf vyzera pekne 🙂 sny su velmi zaujimave. Aj pocity ja som zrazu jeden mesiac mala nejake citenie stale som si drzala brucho a rozpravala sa s nim :D ako na hlavu :D a veru tiez som raz mala taky divny sen a do toho divnu bolest. Hovorim si ak toto bolo uhniezdenie o dva dni testujem :D a tak aj bolo. ;) a s pozitivnym testom sa mi snivalo aj na covid :D tiez mi to sedelo😂 to tak na odlahcenie. Drzim palce. Inak mala som aj iny hlien po ovulacii viac vodnaty a bolo ho dost. Drzim palce
@domulibalazova ahoj! Graf máš krásny, riadne vysoko si ☺️🙌🏼 Držím veľmi palce nech sa to konečne podarí 🥰
Vyzerá že sme mali ovu rovnako na 19dc Haha ☺️
Dobre ránko.. tak ja som dnes celkom aj vystrelila... žeby predsa už to prasklo? Ach, teraz neviem co urobit. Asi sa budeme musieť poistiť. Na druhej strane, čo ak to zajtra klesne a ovu by ešte nebola? Nechcem to zbytocne premrhat 😔
Vytok mam ale nie ako bielok a ani noc vodnatý...skôr taky priesvitný, čo dr včera povedala ze ovulacny 🤷♀️ a bolesť? Co je viem není to také ..
@domulibalazova máš krásny graf, silno držím palce ✊✊✊✊.
@patulka2 ja by som už asi nečakala, už je to dosť vysoká teplota 😉
@patulka2 Paťka ahojky, aj ja by som to dnes poistila na Tvojom mieste 🍀
@baru2 Ďakujem, ten sen to je asi tým čo sa deje, ja mávam pocit a verím tomu, že to príde v každom nasledujúcom cykle, ale teraz už moje nadšenie a chuť opadá čoraz viac 🙈 už sa nebránim ani zmene prace s ďalším zmenám v živote, ktoré by som nerobila keby som tehu
@luci601 Ahojky, jej super tak ďalšia parťáčka ❤️ ďakujem, držím palčeky 🍀
@malarybka3 Ďakujem za podporu 😊, stále si nad čiarou, nič ešte nieje stratené
@luci601
@malarybka3
@domulibalazova tak my sme to teda šupli a poistili sa. Ak sa teplota udrží, zajtra to potvrdíme, ak by klesla, pôjdeme až objem 😊 teším sa, že mám istotu ovulácie, len aby som nebola potom sklamaná, že bola, trafili sme sa q nič z toho.
Ahojte, pripájam sa aj ja tento mesiac s mojou znovu skorou ovulkou? 🤔 zatiaľ tomu nasvedčuje len hlien a ten môže byť aj pár dni pred ze? Bolesti žiadne uvidím zajtra. Ale aj tak ma trocha trápi ci je všetko ôk keď mám tak krátke cykly lebo už sa mi to raz stalo a museli mi vyoperovat vajecnik koly cystadenomu 😓 hádam si len zbytočne robím starosti ale už sa teším na prehliadku aby som bola spokojnejsia.
Ešte otázočka už po 2x sa mi stalo po styku tesne po MS som mala ovu hlien ale aj s trochou krvi, nestalo sa to niektorej z vás?
@janka87111m ja skoro vždy mám cca 7 ci 8 DC taky hlien, že ako ovu. Aj vaječný bielok aj vodnatý... neviem prečo...a teraz keď mám ovu, vôbec taky nemam 🤷♀️ stopy krvi môžu byť ešte zbytokove po ms.
@patulka2 asi koly tomu aby prežili spermie a počkali si na vajíčko. Aj som kdesi čítala ze v deň ovu ci hneď po nej môže byť už hlien neplodny ci krémový. Aspoň ja to takto chápem
@domulibalazova ty ides riadne hore. ja si pokracujem v pomalej túre.. uz som “vyskocila” na 36,77 🙈😃 ale mozno u mna bude platit, ze pomaly dalej zajdes 🤣
@janka87111m ja sa celkom držím tohto. Aj keď vaječný bielok nemám, číry natahovaci som mala, skontrolujem, či mám už vodnatý. Ale podbrusko ma už pobolieva a dokonca som si umrela malinko stopy krvi. Nemyslím, že by to bolo zo sexu. Takze už evidentne prebieha. Len prečo mi ta teplota už dnes stúpla? Tým pádom, mi bude ukazovať ovulaciu na včerajšok
@patulka2 ďakujem za pomôcku aj som niečo podobné hľadala ze ako kedy je približne hlien.
Ja sa veľmi ešte nevyznám v tých teplotách som len začiatočník 😉

Ahojte, tak ja si kreslím Tatry 😀😀 som 8 DPO. Ale už som taká vyrovnaná, že z toho mesiaca asi nič nebude. Mala som a mám docela silný PMS. Keď to mám porovnať s minulým mesiacom kedy som si našla // čiarky, tak je to úplne iné, čiže tak 😊.