Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@a_alexandra_a jasne rozumiem! Sú to nervy ale verím že bude tmavnut ☺️✊🏼
@a_alexandra_a
@domulibalazova
@malarybka3
Dievčatá zo srdca vám gratulujem a prajem veľa šťastia nech to dobre dopadne 😇🙏 prišla som z prace a čítam s veľkou radosťou tieto správy, fakt čarovný mesiac 😁
@domulibalazova ďakujem aj ja si občas poviem ze ano prežila som toho dosť a ze som asi bojovníčka, ale tu na MK je oveľa viac bojovníčiek ktoré to zvládajú bravúrne hoc urcite ich príbehy sú veľmi bolestivé a želám im nech sa končia šťastne❤
@patulka2 viem ako sa cítiš, u nás je ti tiež na figu. Môj muž začal baviť nedostupného ci urazeneho lebo som minule spomenula medzi rečou ze sa "musíme" posnažím. Akože sa mu nepáči slovo ze musíme ze na silu, ale pritom ja vôbec na silu nemôžem, ja proste keď nechcem ci nemám chuť tak na to netlacim.
Ty vole q sledujem teplotu a riešim ci bude ovu ci nie sledujem sa jak trubka, pchať do seba tie prášky čaje a snažím sa žiť zdravo a on baví nedostupného. No taka som z toho vykolajena neviem prečo sa tak správa doteraz mu nič nebolo vkuse mal chuť
Chlapi to tak asi necítia ci neberú vážne. Áno máme dvoch chlapcov a on je spokojný s tým co ma ale chce ešte jedno no neberie do úvahy ze ja som už po jednej gyn operacii q predca tento rok 35.
Tiež sa spolieham ze je tu jar okolo domčeka mame kopec roboty tak ze sa odreagujeme obaja a všetko sa zlepsi
Tolko pozitivnych testov na jednej kope 🥰 drzim palce novym tehulkam, davate nadej aj dalsim, nech sa k vam este co najviac snaziliek prida 💪🤰🍀🍀🍀
@laauraa ahoj. podla BT ovulacia neprebehla. mozno sa jej zvysila hladina LH hormonu a telo si myslelo, ze bude ovulovat, ale nakolko to BT nepotvrdila, ovulacia este nenastala. nech testuje a meria dalej.
@malarybka3 blahoželám ❤ a držím palce aby to tentokrát dobre dopadlo 🍀
@domulibalazova ja zmením až keď do prace nastúpim v septembri. A pod komentom sa vyjadrím k dnešnému dňu 😊
@luci601 držím ti palce pekne ideš hore, netestujes? Ale neboj sa prežívajú, len to tak nedajú poznať. Moj sa priznal, že často na to myslí, prečo sa nám nedarí a tak. Je taky zadumany z toho. Takze vidím, že aj jeho to troska trápi prečo to nejde.
@ilovepizza aj ja som sa bavila na tom, že mne ani ten duchujuci test neduchoval 😃 ale neboj, nestracaj nadej 🍀
@a_alexandra_a som zvedavá ďalšie dni 😊🍀
@janka87111m no mne raz povedal, že nech do toho netlacim a ja sa ho opýtam a ty vieš vypnúť že keď sexujeme a urobíš sa, že si v hlave nepovieš, kiezby sa to teraz "zamiesilo"? Priznal sa, že nie raz si na to pri tom spomenul. Tak vidíš.. odvtedy to nepovedal, dali sme reč a už to neriešime. Akoze môj podstúpil ten spermiogram, úplne bez problémov kazde ráno nám zaraba vitaminky (gumidžús 😃), občas sa opýta ako teplota alebo ci som dostala ale to je všetko. Už sme z toho celkom v kľude. A inak na tvojom mieste... máš síce 35 co je úplne v pohode, mas 2 chalanov q vieš, že chcete....ja by som to úplne u teba vypustila z hlavy. Máš predsa už dvoch q budeš určite kľudnejšia ak to riešiť nebudeš. Ja viem že sa to ľahko hovorí q píše, ale skus 😊
Ahojte dievčatá, ja sa vám ozývam až teraz večer nakoľko som cely deň nemala kedy. Takze som dnes 6dpo, teplotne som troska klesla ale stále sa držím hore. Akosi mi ta teplota robi take cikcaky hore-dole, hore-dole. Tak som zvedavá, dnes má spodok pobolieval ale môže byť aj z tolkeho chodenia.
Dnešná kontrola u Dr.. no.. nepotrebuje podrobnejší spermiogram od manžela, že ten sa robí iba ak niečo vyskakuje. No a moje výsledky z hormonálneho profilu? Excelentne.. pcos žiadne, ešte veľmi veľa vajíčok a všetko prostre super. Ona hovorí, že nechape, prečo sa nám už toľko nedari keď sme ukážkový pár, aspoň podľa hodnôt co nám vyšlo. Povedali, že jediné čo mi môže poradit, je vypnúť, nemyslieť na to a nestresovat sa.
Pýtala som sa aj na nejaké lieky pred ovulaciou, hovorí, že netreba pretože vieme, že ovulácia prebieha. Pýtam sa na lieky po ovulacii..ze netreba lebo nikdy som nemala problém s udrzanim plodu alebo krvácaním mimo ms a podobne. Jedine co sme sa bavili a dala mi, je vysetrenie na endokrinológii, či by tam nebol ešte nejaký problém ale teda hovorí, nemal by byt, ona nevidí žiadny problém, že by si sme deti mohli plodit každý rok.
Vyšla som odtiaľ s pozitivom a najmä som sa riadne tvárila nad manzelom, že ja som ešte viac v poriadku ako ty (doberacky).. takze uz sa musím spoliehat asi len na správnu konšteláciu hviezd 😀😊 koniec hlasenia
@patulka2 Ahoj! Testovať budem asi až v nedeľu vtedy necakam ms a hlavne nemám doma testy 😂 takze asi až v piatok kúpim uvidíme podľa teplôt.
A chápem ta aj to že nechápete prečo vám to nejde. Super že máte výsledky v poriadku že ste zdravi a naozaj už len veriť a dúfať že sa to podarí! My sme rovnako s manželom absolvovali tiež všetko ukážkové doktorka nechape prečo sa nedarí. Povedala tiež že sa na to nesustredit a len sa snažiť a užívať si to. Ale niekedy ťažko nemyslieť na to a nerozmyslat prečo nie je zatiaľ aj nám dopriate.
Ale verím že čoskoro sa to podarí ☺️A tebe tiež! Jednoducho musí byt dobrý koniec aj pre nás ☺️ Len je to ťažké každý mesiac začínať odznova a pozitívne sa naladiť!
@patulka2 Patka ja som ti dávnejšie chcela práve tu endokrinológiu odporucit - ako prvú. Gynekolog ten prd o tom vie, už aj trochu zvýšené hodnoty pri štítnej zlaze mozu byt veľký problém pri otehotneni. Ani nemusis vedieť, že nejaké problémy tam sú. Už keď ste toľko vysetreni podstúpili, určite určite si daj urobit odber u endokrinologa. Ja od začiatku tehotenstva beriem lieky na stitnu a nikdy mi nič nebolo. Tiež hormonálny profil excelentný.
Dievčatá, začala som špiniť, takže nič z toho. Ďakujem za podporu a ostatným prajem všetko dobré!
@a_alexandra_a pokial sa ti nespusti riadna MS, tak spinenie moze byt aj uhniezdenie.. dnes si kolko 11 dpo? mavas takuto kratsiu LF?
@ilovepizza Ďakujem, za povzbudenie, ale spúšťa sa mi normálna ms, žiaľ ☹ LF mávam tak 11-12 dní vždy
@patulka2 jasne chápem aj savam tomu voľný priebeh, netlacim no su to už 2 roky co sa snažíme( ako nemali sme sex každý dryhy deň ani som nasledovala ovu, riadila som sa len podľa hlienu a chuti na milovanie) no teraz už meriam teplotu a tak to vyzerá všelijako. Minulý mesiac skorá ovu 9dc dnes som 16dc ovu nikde hlien tiež už krémový, tuším ze to bude anovulak a to ma kus znepokojuje. Ale už sa teším na leto budem behať po záhrade polievať kvety a nebudem nato myslieť. Ako už nie raz som si povedala ze mam mojich chlapcov môžem byť spokojná. Ale z kútika duše sa vždy vynorí ta túžba dat ešte život dieťatku a som znova v tom😅
@ilovepizza ahoj tak zase až toľko si neklesla, uvidis ďalšie dni či dôjde hore alebo dole ☺️
@a_alexandra_a Škoda tej ms, sanca další cyklus 🍀✊🏼 Bodaj by tehuliek pribúdalo!
@janka87111m Ak je túžba po dieťati tak je asi jedno či nemá žena ani jedno alebo ma dve doma ☺️ Aj keď jasne že si môžeš povedať že už máš krásne dve zdrave deti ale túžba je silnejšia. Pevne verím že sa ti ešte splní ☺️
@luci601 ďakujem krásne za tieto slová potešili ma 😘 veru ze túžba je silná a mam b sebe taky vnútorný pocit ze ono sa ti ešte podarí 😇
Ľudia sú rôzny niekto nechce deti, niekto 1,2,3 a viac každého duša tuší po niečom inom. 😊 ale stretla som sa s rôznymi názormi. Ved už máš dve načo ti ďalšie a pod. Dokonca lekárke na endokrinológii vravím ze chceme ešte dieťatko ze sa nedari( mala som zvýšený prolaktin pred rokmi tak som chcela nech mi vyšetrí aj teraz) a ona ze koľko mam deti ja ze dve a mi vraví no tak ak sa nepodarí tak sa nič nedeje a pozerá na mňa 🙄 ostala som kus prekvapená q si myslím, ved to moja vec koľko chcem deti ze? Inak lekárka dobrá len asi tak to cítila mi povedat😅
@janka87111m Som rada, na to sme tu 🥰 ja nechápem tieto dotazy od ľudí vôbec. Po prvé predné je to tvoja vec nie ich, a po druhé vôbec nevedia čím si daná žena prešla tak sa to vôbec nehodí. Kľudne aj 10 nech ma niekto keď ich chce a dokáže sa postarať.
Takze sa isto nevzdávaj a chod si za svojim ☺️🙏🏼
@luci601 jasne pevné verím, že sa to každej jednej podarí a držím palce všetkým, lebo všetky si to zasluzime😊🍀
@modro_zelena vieees co, asi v septembri som mala prehliadku u obvodnej a dala som si aj na štítnu..a hovorila ze jednu hodnotu mam malinko zvýšenú ale to je vraj taka hodnota,ktorá sa stále mení a není to ta podstatná. No keď som riešila objednanie sa, že volne až na marec...ale asi to teraz už isto poriesim...
@ilovepizza hihi tiež pozerám az teraz, že akosi ticho 😀aku máš lf? Ešte sa celkom pekne držíš, nič nie je stratené 😊
@a_alexandra_a tak ak mávaš takú lf, tak potom asi ms, no uvidíš, držím palce..
@janka87111m Jani, dúfam, že si sa nenahnevala. Nemyslela som to tak ako to možno vyznelo. Mne sa paci, ze sa nevzdavas a ideš si za tým. Iba som myslela menej sa stresovať a rozmýšľať na tým 😊 ale to hovorí každá každej. Napr jedna z rodiny mala 2 deticky, veeeľmi chcela ďalšie, robila pre to maximum, no po druhom im to vôbec nešlo. Tak s tým uplne vypla, zmierila sa s tým a nakoniec jej pánboh doprial ešte dve deticky. Takže už má 4 😊 moja krstná tak tiez a vtedy mala vekovo tuším 36 ci 37.. mne moja mama tiež hovorí, dievča nestresuj sa, vypni a ono to prave vtedy príde ..a to mam len jedno. Ešte raz mi prepáč, ak si si myslela, žeby som ta odhovarala alebo niečo podobné to isto nieee. Iba som napisala skus vypnúť 😊 a to by sme mala asi každá jedna. Ja plánujem ďalší cyklus ak nedajbože tento nevydá.
@ilovepizza držím silno palce ✊, mne tiež klesla a aha, nakoniec boli //. A to som si už poplakala, že z toho mesiaca nič.
A dievčatá vôbec nepozerajte, či je pekný alebo neviem aký graf. Ja som mala, teraz najviac rozhadzaný, ešte som taký nikdy nemala a zatiaľ sa držíme, a dúfam, že to tak aj zostane 😊. To isté platí o nejakých príznakoch, totálne sa mi odlišovali.
@patulka verím, že ste v poriadku. Teraz to obaja viete a nemusíte aspoň na toto myslieť. Lebo mňa za každým cyklom napadlo, či náhodou nemáme nejaký problém, a ty vieš, že nemáte 😊, takže velmiiiiiii držím palce, aby sa vám splnil tento zázrak čo najskôr 🍀🍀🍀.
A ešte raz chcem aj ostatným dievčatám poďakovať za gratulácie, veľmi si to vážim. Ja fakt verím, že to tento raz dopadne dobre 😇. Netestujem sa, nemeram už bazalnu, idem v utorok na kontrolu a bude to dobré 🤞. Predtým som robila opak, a presne som vedela, že niečo nie je v poriadku a vôbec to nepomáha, takže asi tak.
Verím, že každej jednej z nás, čo tu sme sa podarí mať to krásne malé klbko šťastia ❤.
Koniec hlásenia 😀😀😀.
@patulka2 nie vôbec ani mi nenapadlo niečo také 😉 vobec som sa neurazila a absolútne sa nehnevám ved nemám ani za co 😊 ja som rada ze si môžem s niekym pokecat ci podeliť sa o moje starosti lebo vôbec nemám s kým a tu sú ženy s podobnými osudmi a som šťastná za akúkoľvek odpoveď ci reakciu na moje príspevky 😇
@patulka2 Paťka ahojky, tak v septebri ťa možno čaká zmena, ale dovtedy sa môže veľa vecí stať 🙂 Pati veľmi sa teším z tvojich výsledkoch, trošku sobecky povedavé, vidíš to aj ty si na koni, ako sa u nás ovorí, keďže všetko dopadlo na 1tku 🙂 Verím, že ste sa tomu obaja potešili, že zdravotne v tom problém nie je, ešte budem držať palce pri návšteve endokrinológa 🙂 príde to verím, že už je to na ceste aj k Vám 🙂 a to s tým teplomerom nemalo chybu, môj ho nazýva pipinkovský teplomer :D
@a_alexandra_a Drž sa Saši, neboj novým cyklom prichádza nová šanca
@malarybka3 Presne ako píšeš každá máme iný graf a asi to príde vtedy keď to ozaj nečakáme....Ja som volala mojej gyn, dohodli sme sa na 22.5:´. odbery, sono, ale do toho sa mi niečo udialo v piatok, vysvetlím nižšie...
@luci601 Luci a LF mávaš ako dlhú sedí to, že už má prísť menzes ?
Babule, vo štvrtok som sa dohodla s mojou gyn na termíne 22.4., s tým, že keby niečo, hneď prísť, alebo ísť na pohotovosť, užívanie duphastonu sme nechali 2x1
Včera mierne špinenie, ľakla som sa, išli sme na pohotovosť, na sone ešte nič nevidno, na ľavom vaječníku cysta a pravý vaječník nebol dobre vidno...krv v poriadku hcg tuším okolo 165 čo sedí tabuľkovo na 14dpo...v pondelok, opäť nemocnica krv a sono, tak uvidíme...našťastie zatiaľ nešpiním...
@luci601 toto su naozaj najhorsie grafy, ze do posledneho dna super a potom pad. aj ja som si takymi presla :/ a vtedy som prichod MS aj najhorsie znasala. mne dnes este viac klesla teplota, takze zajtra 1DC, ale to som uz cakala.. budeme bojovat spolu v dalsom mesiaci. 💪
@domulibalazova spinenie pri tehu v case MS je normalne. asi sa male zavrtava. drzim palce, nech je vsetko v poriadku ❤️
@domulibalazova
@ilovepizza Baby LF mávam práveže 13,14 dni takze dnes 11dpo takze preto som aj v šoku že taky pokles. Lebo mne klesne vždy úplne tesne pred ms ak nie v deň ms tak nechápem. Ale uvidíme
@ilovepizza Pôjdeme v tom spolu další mesiac❤️🙏🏼
@domulibalazova drzim palce nech je všetko v poriadku a nech spinenie prestane! 🍀✊🏼
@luci601 aha, tak to je naozaj zvlastne. mozno sa ti este zvysi teplota, este mas cas..
@ilovepizza Ako čas áno ale myslím že si nejdem dávať nádej už. Hlavne dosť klesla nizko.
Ale verím že raz to prísť musí 🙏🏼☺️

@a_alexandra_a Aj ja som taká, ale neboj budeme mať aj koľajnice, ale uz je vidno peknú čiarku, úžasne ❤️❤️❤️