Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka tak teda na pravoslávne vianoce :D
@mawiya no vidis, proste na nejake vianoce 😉
Ahojte kočeny moje 🙂
@paskolinka @mawiya @rybkaa strasne moc si prajem, aby ste si nasli vytuzene ciarocky co najskor 🙂
@gennara uz si skuala ten tehu test? Sice na tehu by to asi bolo skor, tak skus pockat este aspon nejaky 4 dni 🙂
@martina9999 nieco na vidim aj ja 🙂
@mawiya ja stíham až na silvestra, aj to sa ráta? 😀 presne na 31.12. mi graf nariaďuje testovanie, tak buď nový rok začneme s oslavami a veľkou radosťou alebo s krámami 😀 no a inak, ja som sa za slobodna volala Rusnáková, takže sa tak nepísane radíme medzi "rusnákov" a teda slávime aj pravoslávne vianoce - AKOŽE 😀 ale furt sa na tom doma smejeme, že máme dvoje vianoce a nový rok, neslávime naozaj, ale furt si to pripomíname, že mali by sme, keď nám tak meno káže 😀
@paskolinka tak skús prestúpiť, keď si v planom rade, kde je okienko zatvorené 🙂 alebo sa proste predbehni, že už dlho čakáš, nech sa rad pre teba skráti 🙂
ahojte. po par dnoch sa zase pripominam. vyzera to dost na figu u nas :(((( od vcera mam jedne spinenie a teplota len 36,7 :(((( cize asi mam ocakavat ms.
Ahojte
ja mám takéto divné teploty posledný víkend. Dnes už je to v norme.
Ale ten 21 a 22 DC mám nezvykle nízke teploty na LF.
Myslíte, že by to mohlo byť spôsobené tým, že som bola v inom prostredí a z piatka na soboru pred meraním som spala iba 4 hod.? a zo soboty na nedeľu iba necelých 6 hodín?
@rybkaa minule som sa omylom predbehla v potravinach a skoro ma ti ludia zlyncovali 😀 suc poucena tymto nemilym zazitkom, uz nepredbieham 😝 ...vsak ale dufam, ze kazda dojdeme na rad. a ja potom hned ako porodim, stavam sa do radu zase, nebudem otalat, ked viem ako pomaly to ide 😀
@micikatka a lutealku aku dlhu mavas?
@paskolinka 10-11 dni. ale teraz som brala aj bromelain + b6, tak som dufala ze s predlzi
@micikatka vsak uvidime, teoreticky spinenie moze byt aj v zaciatkoch tehu. a mavas spinenie aj normalne pred ms? inak moja skusenost s B6 je taka, ze lutealka ani o hodinu dlhsia a spinenie tri dni pred ms, co uz je aj na mna vela (normalne som mavala 1-2 dni, v poslednej dobe uz ziadne). ale ja som brala vtedy okrem B6 este B12 a kyselinu listovu...
@rybkaa ja si tiež myslím, že bola asi o deň neskôr, ale na tom až tak nezáleží, hlavne, že ovu bola.
Som sa v sobotu ráno normálne zľakla, keď som videla tú teplotu.
Ale potom ma napadlo, že to bude asi tým ponocovaním. Lebo merala som v rovnakom čase, akurát, že som išla o tri hodiny neskôr spať, než normálne chodievam.
@paskolinka nemavala som spinenie pred ms, ale poslednych par mesiacov mam. neviem co sa udialo :(
@micikatka telo si blbne po svojom... ja som spinenie nemavala, potom mavala a teraz som 2 krat zase nemala (klop klop, snad to tak aj ostane). tiez som napr. v zivote nemala spinenie pri ovu az do januara tohto roku, kedy som to mala 4 cykly po sebe a odvtedy zase nic...
no co vam poviem, lubi sa mi to, par novych tvari a hned lepsia statistika 😉) tak dufam, ze to povzbudi vsetky ostatne, ktore sa tvaria, ze sak my sa tu pozname, ze co budu otravovat, ze my vzdy radi privitame hocikoho snazeniachtiveho, ci uz s grafmi, testami alebo aj bez, sak co na tom, aj tak vsetky chceme len to jedno a pokial mozno, hned, sak sme zeny 😉
inak @ennynka ako cukrova voda?
@senta_sofia caukyyyy 😵 no v stvrtok som ju pila,hnusna bola co ti poviem...a este 2 pohare po 2dcl som musela vypit,ten druhy mi uz ani vobec nesiel ale sestricka ze to musim vypit do 5minut 😔 ale vysledky mam dobre,nemam cukrovku tak Vianoce mozu byt s kolacmi aj pre mna teda tak sa vytesujem 😀 a to cakanie tiez nic moc ale tak som rada ze to uz mam za sebou...zajtra mam poradnu tak som zvedava ci mi bude robit uz konecne ultrazvuk po 2mesiacoch a aj vysledky krvi toho hemoglobinu,atd. by som mala mat tak som sama zvedava ake cislo tam bude,ci mi zas nebude predpisovat zelezo...a ty co?co nove?kedy ides na poradnu?
@ennynka no tak zajtra cakam spravy 🙂 ja idem o tyzden na cukrovu vodu a poradnu, som zvedava, lebo ako mi teraz vybehlo brucho, byva mi dost zle, kadejake divne stavy od vracania, tvrdnutie brucha, trpnutie ruk, noh, tocenie hlavy a podobne 😀 tak si zvykam 😀
Ahojte zienky,kolko peknych testikov a grafov 🙂 parada,drzim palce,snad vas budem cochvila nasledovat,dnes kontrolny utz,posledne injekcie a zajtra uz len injekcia Ovitrelle (HCG),vo stvrtok odber vajicok,mam 5 folikulov na pravom vajecniku a na lavom,kde je end cysta len jeden maly,ktory uz asi nedorastie,sliznica 10 mm...a buduci tyzden vklad,ak budu embryjka 🙂 pekny den
Ahojte baby 🙂 no tak idem začať merať aj ja BT kde si stiahnem tú tabuľku?? A aká je ideálna teplota na zistenie ovulky??? Ďakujem 😉

@mawiya na tesne pred vianocami ovulujem, takze pozitivny test az na silvestra 😀