icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
12. apr 2022

@patulka2 😱 akože toto keby mne robili testy nechápem ani raz mi nezaduchoval pepino pri takomto výsledku, ako máš ty už by som myslela, že som tehotná 😀 a možno aj si 😇

lienka445
12. apr 2022

@patulka2 mne pepino tiez neduchoval práveže bol vždy snehobiely a ukázali sa na ňom 2 ciarky ked na inych bolo už dávno kolajnice 🤷‍♀️ ja som tu už jednej babe odporucala gs mamatest, ten bol najpresnejsi on mi ukazal 2 čiarky ked na pepine nič ešte nebolo

patulka2
12. apr 2022

@zojeva
@lienka445 teplota dnes nemá vypovednu hodnotu, je nižšia lebo som aj skôr vstavala a aj som bola hore hodinu predtým. No tento je celkom pekný naživo ale druhý biely 🤷‍♀️

rosalie1411
12. apr 2022

@patulka2 ale intimed je tuším 20tka, fakt skus iný test. Za mňa tiež mamatest, ten ukáže najskôr. Alebo women secret. 😊

patulka2
12. apr 2022

@rosalie1411 tieto mam, sú to 10tky. Aj ráno aj teraz biely, len to pepino krásne ruzove. Evidentne planý poplach. Myslím, že dostanem, už som si utrela náznak hnedkasteho. A ta teplota, síce bola skôr ale bola nižšia o 0.2

domulibalazova
12. apr 2022

@patulka2 Pati, tieto testy sú dobre ale za mňa a t mojich skúsenosti majú malo farbiva, ja som mala tiež na pepino ružovo a na tomto teste úplne slabučkú čiarku, dokonca keď som na mamateste mala dve pekné čiarky, na tomto bola druha čiarka stále slabučkà, takže odporúčam kúpiť mamatest, výhoda Intime je že neduchujú 😊

domulibalazova
12. apr 2022

Pati pozri, tie čiarky boli niektoré dni tak slabé, že aj zmizli, porovnaj si podľa fotiek, takže tehuľka kludne môžeš byť ❤️ Držím palce 🍀🍀🍀

zojeva
12. apr 2022

@patulka2 presne mamatest najlepsi prvý krát keď som bola tehotná pepino slabá čiarka 15DPO a mamtest krásna kolajnica, ale akoze tento tvoj vyzerá fakt pozitívny…keby nepovieš že duchu

patulka2
12. apr 2022

@domulibalazova
@zojeva no veru už sa nedostanem kúpiť mamatest. Mam týchto kúpenych lebo mali v 101tke.. Do budúcna zaobstaram, to sú tie z dmky fialové??
Ale aj tak si myslím, že nič z toho, cítim sa na ms ..

domulibalazova
12. apr 2022

@patulka2 Fialová krabička je toptest, tie mamatesty majú ružovú krabičku a testík je fialový ako mám na foto na 12dpo

Budem na teba myslieť 🍀🌟🥰

patulka2
12. apr 2022

@domulibalazova ahaaaa áno viem. Tie tuším cez lekaren som raz objednala. Budem na to myslieť. Ja som pri prvom mala woman secret, tiež mam takto ale 7 odlozenych a napísané kedy to bolo, mam to dodnes 🙂pekne ti to tmavlo postupne, to 16dpo je úplná supa, ani deň predtym take nebolo...
Dúfam, že fo vyjde ešte dávam šancu, môj muž ma zajtra narodeniny a dokonca okruhliny, mal by krásny darček 😔

lienka445
12. apr 2022
lienka445
12. apr 2022

@patulka2 v benu lekárni kúpiš mamatest

patulka2
12. apr 2022

@lienka445 objednám, evidentne budem potrebovať

domulibalazova
13. apr 2022

@patulka2 Držím palce ❤️

zuzanaa2010
13. apr 2022

Ahojte dievcata,mozem vaas poprosit o radu..🙂 od 3dc som bola stimulovana Clostylom, 15dc sme to "zabalili"lebo z 2 folikulov neostal ziadny,tak mi dr povedala ze tento mesiac nic nebude..
I tak som merala bt a robila ovulacne testy.20dc-uplne kolajnice aj 21dcc..sex sme mali 16dc,21dc aj 22dc...teraz mam teplotu 36,77.je mozne ze ovulacia prebehla?🤷‍♀️lebo ja tomu skutocne nerozumiem..

sparkling
13. apr 2022

@zuzanaa2010 ahoj, pokial spravne pozeram na graf, ze od 21 dc zacala stupat teplota a 20 dc bol pozitivny test tak asi bola 🥰 ako to myslis, ze ste to zabalili a z dvoch folikov na 15 dc neostal ziadny?

zuzanaa2010
13. apr 2022

@sparkling no bola som 11dc a bol 1 folikul..potom 13dc tam boli 2 folikuly-13mm a 11mm a potom 15dc uz nebol ziadny na sone..vraj sa vstrebali🤷‍♀️tak dr povedala ze tento mesiac zial nic z toho nebudeme a budeme musiet stimulovat vyssou davkou Clostylu..tak nerozumirm ci ovulacia bola/nebola🤷‍♀️

81anina
13. apr 2022

@zuzanaa2010 tiez sa mi stalo nieco podobne brala som clostil merala bazalnu+ovu testy na 14 dc dr v CAR zahlasil ze nic z toho mali sme ist na iui lebo videl len male folikuly 13 mm. No podla bt prave vtedy prebehla ovu vtedy nevidel ani zlte teliesko. Tak sme sa dohodli ze pojdeme do ivf dal mi dufaston aby som dostala nacas ms no ta uz nedosla bola som tehu. Teraz tu moje zlatko skoro 2,5 rocne pri mne zuje ranajky uz hodinu 😃☺

patulka2
13. apr 2022

Ahojte ďakujem za podporu ale nevidím to ružovo. Teplota mi klesá, bud som 13 alebo 15dpo. Test intime ráno biely. Mužovi som ukazala ten včerajší pepino a on sám povedal, že krásne vidí. Iné nemám, ani nebudem kupovať. Utieram vytok trocha dohneda. Takze sa mi už asi spusta ms. Keby mám aspoň teplotu vyššiu rozmýšľam inak.

zuzanaa2010
13. apr 2022

@81anina no ja som tam bola 15dc a teda ona ze nic tam uz nie je..ale povedali sme si ze teda budeme trenovat "na necisto"🤣ale pozitiv ovu test bol 20dc vecer a sex sme mali 21dc rano aj 22dc..a predtym 16dc..mohli sme sa trafit?ak teda nejaka ovulacia bola🤷‍♀️uvidim podla bt

81anina
13. apr 2022

@zuzanaa2010 jasné že mohli vystihli ste to dobre ak prebehla ovu. My sme na to šli v deň pozitívneho ovu testu na 12dc 13 DC bola ovu

zuzanaa2010
13. apr 2022

@81anina len je otazka ci viac veeit folikumetrii alebo ovulacnym testom?🤷‍♀️co uz je presnejsie ako folikumetria..

patulka2
13. apr 2022

Hlásim 1DC 🩸

mar_tina14
13. apr 2022

@patulka2 ja vás tu potichu sledujem a hlásim 2DC...my už po pár nevydarených pokusoch mame za sebou genetiku, hematologiu a čakáme výsledky z imunologie, takže verím, že sa už čoskoro usmeje stastie🍀

zuzanaa2010
14. apr 2022

@81anina tak dnes BT opat hore...takze mozno fakt ovulacia prebehla 🙂

saskia222
Autor odpoveď zmazal
81anina
14. apr 2022

@zuzanaa2010 super už len vyčkať 🙂 držím palce 💪

bla111
14. apr 2022

@zuzanaa2010 verit treba folikulometrii, lenze dr to vzdala, lebo ved nevidela nic(co je pochopitelne). keby ti spravila meranie o 2 dni, verim, ze by tam nasla folik.

zuzanaa2010
14. apr 2022

@81anina vdaka..teoreticky keedy by som si mohka spravit test?ak sa teeda bt bude drzat hore..