Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@modro_zelena ani gestačný vak?
Neviem prečo má objednali tak skoro, sama som myslela že má objednajú až za dva týždne..
sono si myslim že je celkom kvalitne .. snáď 🙈
@katuska2301 moja dr len spomínala nejakú dutinku, tak meviem či tým myslela ten gestacny vak. Ale tak máš potvrdené aspoň že je to vnutromaternicove nie? A krv ti nebrala?
@modro_zelena no takú dutinku som tam mala aj ja..v nej nič.
Ano je to vnútromaternicové.
Nie nebrala, myslim že spomenula že nabudúce spravíme odber
@katuska2301 jasne, niet sa kam ponáhľať 🙂 buď v klude, ukáže sa časom, možno už aj so srdiečkom 🙂
@modro_zelena dúfam že budúcu stredu bude všetko v poriadku. Ďakujem ha podporu🙂
@katuska2301 ja ked som sla ku gyn., ze mam 2 ciarky (nepravidelna ms, myslela som, ze som uz asi aj 8-9tt) a on mi povedal, ze som 5tt a videl iba dutinku, o 2 tyzdne uz bola aj machulka a srdiecko. a moja machulka za mesiac oslavuje 3 roky. takze ak videl dr dutinku, o tyzden bude vidiet viac, hlavne sa nestresuj 🙂
@patulka2 test mal kanalik alebo ducha a to takych som uz ja mala… 10 dpo som nikdy nemala nic, najskor tak 11,12 dpo. Ale inak ziadne priznaky. Ja som realista, uz mam toho za sebou prilis vela na to aby som sa stresovala. . Skor len tak pozorujem svoj cyklus, ale vsak zas trafit sa do ovulky tiez nie je na škodu. Aspon nemám “strádacie” cykly
@adka3321 ďakujem za povzbudivé slova.
Dúfam že to bude aj môj prípad a v stredu dostanem pozitívne správy 🙂
@bessdonna no ja som pocas ms do ovulky pila alchemilku, pocas ovulky zase grep 🙂 ten mi veeelmi pomahal na hlien vtedy som mavala hlien tak 2dni ked som pila grep ale cerstvy vystaveny tak som mala aj 5-6 dni ako aj teraz no teraz nepijem nic na ovulku ci to zmenilo tehotenstvo neviem 🤷🏼♀️ A ananas som pila zase od dna ovulky par dni to je zase dobre na uhniezdenie 🙂 no a ked som mala toto combo otehotnela som s dvojkami ( bohuzial tehu nedopadlo dobre v 6mesiaci) cize nie ze by sa neudrzali na zaciatku alebo co 🙂
@sparkling@ilovepizza tak dievcata mali ste pravdu..ovu bola vcera na 17dc-chodim na folikumetriu a v stredu mal folikul 19,9cm a vcera ma neskutocne bolelo brucho aj pozitivny ovu test...a dnes u dr ze uz vidi tekutinuz-takze sme nemuseli ani ovitrelle pichnut
Nasadila mi ustrogestan a uz len cakat 🙂
Mam si potvrdit ovulaciu aj meranim BT?lebo zatial sa extremne nezvysili..to asi nemusi byt hned ci?
@kika123kika tiez pijem toto vsetko🤗akurat grep len z tesca ten 100perc bio.radsej mam papat cerstvy grep?je mi luto tvojej straty😟
Baby, včera som bola u gynekologicky potvrdila, že som mala ovulaciu a vidí žlté teliesko, ale ja mám dnes veľké množstvo číreho výtoku mavate to po ovulácii ?
@zuzanaa2010 ukaz graf. Zaroven, appka ti vyznaci ovulku s 3 dnovym oneskorenim podla toho pravidla 3 po 6, ktore spominam vyssie. Cize ak sa ti 3 dni bude teplota drzat vyssie ako boli predovu teploty, vtedy ti ju appka vyznaci. Ovulku mozes mat 12-36 h po pozit. Ovu teste. Cize ak vcera bol pozitivny test, kludne ovulka mozes byt dnes a zajtra zacne stupne teplota.
@sparkling -tak podla dr bola ovulacia vcera aj som to citila..strasne ma bolelo brucho...tak neviem..snazili sme sa 3 dni po sebe teraz..mame aj dnes?🤣ovulacny test bol uz dnes slabsi..
@bessdonna tak ka som radsej cerstvy nie je nicim upravovany a tak si myslim ze je ucinnejsi 🙂
@patulka2 kludne si mozes dat ak by si aj bola tehu babatko este nieje na teba ako to povedat napojene 🙂 dobru zabavu prajem 🙂

@katuska2301 mne v piatom týždni nebolo ešte nič vidno, podľa mna si išla skoro k lekárke. Nabudúce už to bude🙂 neboj. A ma kvalitne sono?