Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bessdonna skus..mozno sa ti ulaviii🙏
Baby, ak sa vam bude chciet reagovat na koment - vam sa niektorej stalo ze po porode mate nepravidelny cyklus? Lenze ja som 11 mesiacov po porode, kojit som prestala ked mal 6 mesiacov a ja mam cykly nepravidelne, moja lutealna faza trvá že 5 dní!!! A prolaktin nemam zvyseny bola som na hormonalnom profile. Pred tehu som mala pravidelny cyklus.
@bessdonna dnes 9dpo..teplota trochu klesla..z 37 na 36,9..test z ranneho mocu ale teda nebol vobec koncetrovany takmer priehladny..v noci som bola na wc az 2x😔
@zuzanaa2010 ja vidím na oboch testoch ducha. Ale prečo testujes 9DPO ? Ešte by som pockala to je veľmi skoro na test zbytočný stres 🙂
@zojeva lebo to cakanie ma nici..som po folikumetrii a uz sa snazime velmi dlho..a cyklus nam nepravidelny..a ta neistota je pre mna des..ale mas pravdu mala by som isto neskor ☹
@zuzanaa2010 to chápem, že čakanie je des. Ja tam vidím duchov a skús o dva dni 🙂🥰 verím, že potešia koľajnice
@zuzanaa2010 vidim to hlavne na prvej fotke.drzim palce.ja este pockam do pondelka
@zojeva a nie je to prilis slabe na 9dpo?😔
@bessdonna ta obdivujem ze vydrzis🙏kiezby to viedlo k vytuzenemu cielu❤🤞
@domulibalazova
@ilovepizza
Baby ahojte, ozývam sa tak ako som sľúbila. Tak ja som už dnes podstúpila náš prvý a verím, že aj posledný KET 🥰
Vám sa ako darí?
@marinecka95 jeej super! tak drzim palce 🤗 ja sa objednam buduci tyzden na kultivaciu, potom hyfosy a potom uvidime, ci IUI najprv alebo rovno IVF. inak ty si rovno PN, ked ides na zakrok, resp po zakroku alebo nie?
@ilovepizza ďakujem.
Vidíš my sme absolvovali všetko a niekoľkokrát čo píšeš no žiaľ neúspešne … keby som bola vedela ideme hneď do IVF. Nevadí, museli sme tým všetkým prejsť, teraz verím, že sa to v dobré obráti 🥰😍
@zuzanaa2010 ja som si robila test až 14DPO tuším či nie aj viac a nemala som koľajnice. Čiarka bola silná ale nie nejako extra. Takze 9DPO je veľmi málo nato hodnotiť test. O dva dni bude všetko jasnejšie 🥰
@zuzanaa2010 ahoj toto su moje testy podla mna tvoj nieje bledy je akurat na den dpo 🙂 kolajnice na mamateste az 17dpo 🙂 Test z 9dpo (3dni pred ms) cize kolajnice az Tyzden po meskani 🙂
@kika123kika jej dakujem za info.pekny testy..no som zvedava..akurat je zle ze v noci chodim casto na wc tak ja sa nemozem dopracovat normalne k prvemu rannemu mocu...😔musim ale vydrzat a snad to neboli falosne ciarky❤🤞
@zuzanaa2010 myslim na teba,lebo je rano.drzim palce.
@zuzanaa2010 u mna boli poobedne / vecerne testy krajsi silnejsie inak ako ranne 🙂 drzim palce verim ze to bude tehotenstvo 🙂
@bessdonna dalujem krasne❤ale netestovala som..v noci som bola 3x na wc...takze ranny moc opat uplne ciry...snad zajtra 🙂
@kika123kika som zvedava ako sa to bude vyvijat..bolia ma uz aj prsia..ale tak mozu to byt aj pms😉😔
@marinecka95 Ajojky joooj, silno držím palce nech sa dočkáte malého zázraku 🍀🥰, zaslúžite si to 🙂, po psychickej stránke si teraz omnoho pokojnejšia však ?
U nás čakanie, v stredu mám kontrolu po kyretáži a potom budú nasledovať vyšetrenia, v podstate čakáme teraz na všetko, na MS, na vyšetrenia a na náš zázrak 🌟, už sa cítim aj po psychickej stránke lepšie, meriam aj BT ale čisto pre to aby som vedela, čo sa kedy s mojim telom dialo po kyrete 🙃
@ilovepizza Držím palce, už sa to rozhýbe tým správnym smerom 🍀
@zuzanaa2010 Držím palčeky, prajem veľa veľa zdravia s nech je všetko v najlepšom poriadku 😊
@domulibalazova ďakujeme 🙂
Ja som celé IVF bola taká pokojná ako nikdy v živote. Akosi som si to v hlave usporiadala.
Keď sme podstupovali riadené cykly, plánované styky, dve kolá inseminácií som všetko riešila, veľa sa pozorovala, čítala rôzne fóra atď. Takpovediac sama seba som zožierala, rozmýšľala, po vyšetreniach som plakala, každý mesiac testovala ako priblblá aj v termíne pred príchodom MS.
Na IVF som sa akosi nastavila, že to je jediný spôsob ako prísť ku nášmu vytúženému šťastiu, keď aj nejaká kontrola dopadla zle tak som si povedala, super aspoň vieme, čo tomu možno bránilo a opäť som sa tešila na ďalšiu kontrolu.
A zrazu všetko išlo “ľahko” … som absolútne pokojná, zostala som PN (možno aj to pomohlo), chodíme na výlety, venujem sa samej sebe, proste vyrovnaná osobnosť 😉🥰
Tebe držím veľmi veľmi palce, možno bude u teba len malinkých zádrhel prečo to nevyšlo atď. Musíme veriť a nikdy nikdy sa nevzdávať 🥰
@zuzanaa2010 skus testovat tak ze take 2hodky nejdes cikat a nepijes a potom by to mal byt dobry moc 🙂 ja som tak zvykla tiez 🙂
@zuzanaa2010 ja by som mozno povedala,ze skus nepit po 19.00h,lahnut si cca o 21.00 a ist cikat o 05.00h a vtedy testovat
@bessdonna noskusim..ja vzdy si dam pred spanim ten utrogestan vaginalne..a okolo 2 sa mi chce ist na WC...okolo 4 tiez ale to sa snazim vydrzat a prespat aspon do 5:30 -6:00 kym meriam bazalnu teplotu🤣
@zuzanaa2010 fuha,mozno ten utrogestan ta drazdi?
@bessdonna ja neviem moze byt...uzivam ho 2.tyzden a odvtedy aj pocitujem castejsie mocenie v noci..aj sa niekedy premaham ze vydrzim ale neda sa🤣

@zuzanaa2010 este nie.pockam do pondelka,v nedelu by mi mala prist menstruacia.bojim sa toho sklamania,tak si predlzujem utrpenie