Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@millky dnes teplota ako ? Ja som bola ráno u doktorky. Spravila mi tam test samozrejme biely 😀 tak ešte že som jej doniesla ten z utorka že aby si nemyslela, že mi šibe 😀 takze na sone nič len nejaká dutinka v maternici. Ale vzala krv a zajtra teda vyvolávačka. Ja som chvela nech pichne hneď 😀 že nie že zajtra 🤦🏻♀️ Behám tam ako trtolin😀
@patulka2 podľa mňa bola ale som sama zvedavá ako to s tebou dopadne ci ešte vystrelí viac hore 🤔 verím ti to čakanie je psycho... Najskôr čakanie na ovu kým sa potvrdí a potom to čakanie na ms.. Ja som 12dpo už mi je zle na MS, všetky príznaky... Ale ta mini nádej ze "co ak" ma úplne zoziera, vyciciava
@patulka2 moja tento mesiac je akýsi zakliaty.ja som začala merať kvôli tomu biochemickemu z minulého cyklu aby som vedela,kedy príde ms,a u mňa čistá hrôza tie teploty.u mňa asi ani ovu nebude.uz by som najradšej prijala ms,aby som sa mohla na dovče kúpať.ale takto mi to vychádza presne že dostanem ms na čas keď budeme odchádzať na dovolenku.a tým je pre mňa aj taká pokazená
@mar_tina14 ak si testovala na 9dpo, ešte kľudne mohol byť biely. Teraz keď si už 12dpo, ak by si bola, už by malo byt niečo vidieť.. 🙂 pevne verím, ze bude.
@zojeva obdivujem s akou pozitivitou to píšeš a vyzeráš byť zmierena 🙂 ja som presne takto bola 2 roky dozadu. Keď som išla s tým, že mám skoro 2 týždne ms. Dr povedala, ze ak chcem, môže mi zobrať krb, či tam je ešte hcg ale povedala som, že nie, nechcela som sa zbytočne stresovať, že som bola. Ale hovorila, že inak to nevidí, pretože sliznica bola dosť vysoko.
@iamkate akoze už keby som 9dpo, tak aspoň viem, že príde ms ale už ma to nebaví, že ešte nemám ovu istú, už som tak ci tak 25dc a ak ešte ovu nebola mňa slahne..máš aj graf alebo si si robila test ?
@mirus11 ja mam tiez uz nervy lebo neviem vôbec kedy mam nemám čakať ms... relatívne ak by som už bola 9dpo, viem kedy by prišla, takto neviem ci vôbec bola alebo sa estelen chystá 😭
@millky to máš pepino, že? Tie toto robili aj mne, skus inú značku 🙂
@patulka2 ja som zmierena z dôvodu, že som nečakal žeby som otehotnela, keby sa snažíme, ako keď som chcela prvé a každý mesiac sklamanie ťažko som to znášala lebo som veľmi túžila po babetku, teraz zatiaľ nemám taký pocit že som pripravená jasne žeby som sa potešila, ale ja ti hneď poviem prečo . Po prvom pôrode som povedala ,že druhé nie skoro zabili mna aj syna, ktorý ležal na jiske a do teraz keď si nato spomeniem som veľmi z toho nesvoja. Takze preto to asi beriem takto skôr mi vadí táto nevedomosť 🙈
@millky mizernici 😀 skoro mi cvrklo 😀 vieš čo ni viac nepovedala, len že je tam dutinka preto mi nejde ešte pichat vyvolávačku že vezme ešte raz krv pre istotu. Ale test negatívny to by musel byt zázrak zázrakov žeby dutinka bola nejake vyvíjajúce sa babo ☺️ Ale zajtra bude jasno ☺️ Toto som ešte nezažila takéto napínavé to je 😀 lebo pred týždňom nevidela nič teraz tuto dutinky. Ja som ju obzerala no bola to taká bublinka malinká no bohvie čo to je ale že sliznica vysokaaaa
@zojeva fu, no držím palce 🙏😊 aspoň budeš konečne vedieť o čo tu ide 😆 no a tie nové pepino testy, akože nech idú ozaj do riti. Na čo je toto dobré. Kedysy som mala kiwuwuki a to bolo presne toto isté - Čína, lacné, milión kusov za pár € a každý druhý bol s duchom. Ale dobre vedieť, už určite žiadny nekúpim.
@millky extra tenké 🤣 inak mne aj tie toptesty robili ciarku, aj teraz, a mama test nie..ale keď tak na to pozerám, skor mi to príde ako čiarka 😯😋😊
@zojeva akozeee toto riadne riadne napínavé.. dúfajme, že fo bude malý tajnostkar...toto co sa dejeee.. ešte aj dutinka na sone, to sa tvoji asi vak 😯 som zvedavá na tu hodnotu hcg...nezabudni sa na ňu spýtať, nech ti povie koľko je 😀
@patulka2 @zojeva chcem počkať do zajtra. Akože vycikaná som až z podoby, takže to nebude mať efekt, blbé je, že mám Top Test ďalšie už kúpené 😂😂😂 no dnes som 11DPO a 26DC čiže aj teplota mi povie veľa ráno, a najviac sa práve jej desím, že extra klesne. Ale ak mi príde menzes zajtra, tak sa naštvem, lebo má až štvrtok prísť. Stredu budem tolerovať lebo 1+/- je u mňa norma, ale ak príde zajtra, tak sa mi skrátila LF lebo ovu viem na trilion percent kedy som mala. Akože keby nemám za sebou z minulosti zopár biochemi tehu, tak neriešim, ale kvôli nim som takáto nesvoja. Múdre knihy vravia, ze 11.-12. deň zvyknú ženy spozorovať menšie krvácanie a na 13. deň by malo byť už uchytené poriadne. Takže uvidíme čo moja maternica povedala na pokus o "votrelca" 😂 dúfam, že sa teší a nie, že sebecky bojuje o územie 🙏
@maja367 ze si nemerala v rovnakom case, resp. zapísala hodnotu
@aleskandra aha včera som si nahadzovala do tejto aplikácie. Mala som v inej. To až poobede bolo. 😬 Ďakujem
26dc "údajne 10dpo" ... merala som 6.45 a bolo 36.18, to som iba zmerala a spala dalej, ďalšie som merala o hodinu 36.28 tak som spravila priemer na 36.23... aj tak tých 36,28 je nízka teplota. Už som si asi istá, že ta ovu nebola a mam pocit, že keď sa mi posledné dni teploty ustalili, že tu ovu budem mat teraz. Podbrusko ma neskutočne dnes boli, trosku prsia a je vlhko 😬 je to čisté psycho.. q potom nemysli na to 🙄🙈🤷♀️
@mar_tina14 potichucky gratulujem a držím palce nech len tak ďalej pekne pokračuješ ❤
@mar_tina14 blahozelaaaam🥰 asi niečo na tom naozaj bude že "psychika" robí svoje... Držím palce nech to dobre dopadne ❤️
@patulka2
@iamkate ďakujem vám krásne žienky za podporu a krásne slova❤️dúfam, že to do tretice už dobojujeme do šťastného konca🥰. Zajtra ráno idem na krv, ak budú dobré výsledky, tak nasadime injekcie a vyššiu dávku progesteronu.
A Pati, úplne chápem, že sa na to nedá nemyslieť, tento cyklus ta riadne "potrapil" ale držím palce, nech ovu ešte len príde a nech sa podari🥰.
Kati, ty si ako, tiež by si mala byť cca 13dpo, nie? Test si neskúšala?
@mar_tina14 potom informuj 🥰❤️🙏
Ja nemeriam, netestujem lebo už som úplne na prášky z toho všetkého a tie biele testy mňa to ničí strašne.. 😑Nedávam to už... Ale teda cítim ze ms je na spadnutie takže už som sa stihla aj vyrevať 😅
A 20teho ma čaká laparka, posledné vyšetrenie... Ak už aj to bude ok tak je jasné že u mňa hra veľkú rolu psychika.. 🤔 Coho som si teda vedomá, ale neviem s tým nič robit...
@iamkate ja som bola rovnaká...každý mesiac to isté, tie negatívne testy ma ničili, vyšetrenia mame od hemato po reproimuno všetko a stále sa nedarilo, bola som z toho na prášky. Pred pár mesiacmi som zmenila prácu a tento mesiac sme fakt riešili a riešime všetko možné len nie snazenie a to ešte aj dr na folikulometrii co som bola na 13dc mi povedal, že žiadny folikul dominantný nemám😅. Až teraz som prišla na to, že naozaj ta psychika je asi veľmi podstatná❤️
@iamkate ahoj, ta psychika..ja som s tym tiez hrozne bojovala- lebo samozrejme som z toho bola (a stale som..) zufala, ze to nejde atd. a uplne najviac ma stresovalo ze som si stale hovorila ze nesmiem mat nervy, byt smutna atd, kazim to tym ja sama, akurat ze samozrejme tie pocity sa ovladat nedaju.. tak sa snazim to prijat nejak tak ako to je a neobvinovat sa za to, ze som smutna, ze to nejde..hovorim si, ze je to v poriadku, je to normalna reakcia, to nie je ta pricina preco sa nedari..
pre mna je hrozny trigger pocut, ze ked na to raz nebudete mysliet vtedy sa to podari..-toto u mna vyvolava presne tie vycitky svedomia, ze to kazim ja, tym ze na to myslim (neviem nemysliet)..
nakoniec, myslim na to stale a raz sa napriek tomu zadarilo, sice to skoncilo MA, ale zadarilo sa.. to je pre mna dokaz, ze to ci na to myslis a si z toho smutna na to nema vplyv..a pomaha mi to byt potom kludnejsia, beriem to tak, ze tieto smutne pocity su v poriadku a snazim sa nerobit si z nich vycitky, ale ich nejak prijat.
Asi sa vyjadrujem trochu chaoticky, ale co chcem povedat je, ze podla mna je to v poriadku, mysliet na to a mat aj horsie dni kvoli tomu..otehotneniu to urcite nebrani. Netreba na to nutne ten jeden stastny mesiac zabudnut..(jasne, kto to dokaze tak super🙂 drzim ti velmi palce

Dobre ranko žienky...tak ja dnes 12dpo. Test som skúšala asi na 9dpo a biely🤥. Myslíte,že ešte je šanca?❤️ ja sa tak bojím testovať, že zase tam bude len ta jedna /🙄... vy sa ako držíte?