icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
11. nov 2014

@butterfly333 áno, je to pravda, po ovulke ide teplota hore, ale jednorázový pád po ovulke je prípustný, keď si pozrieš grafy na FF, je to tam často 🙂

kudusko
11. nov 2014

@rybkaa Tak to je dobre a co poobede preco lepsie nam je lepsie doobedak ked je drahy doma decka v skole a my sa masirujeme 😉 len teraz skoro kazdy den v robote tak chudacik od nedele uz som malo snim ale aspon sme stihli tu ovu 😉

mamulienka30
11. nov 2014

@rybkaa - no neviem, ci ju poslem s troma detmi von, ale vyskusat mozeme, aspon do zahrady a my rychlovecku 😀 😀 😀 Ach jaj poctom deti sa tieto manzelske akcie stavaju coraz narocnejsimi na organizaciu 😅

rybkaa
autor
11. nov 2014

@kudusko lebo ráno trebalo vstávať a trčať v robote, no po obede som spokojnejšia, keď mám plné brucho nie? 😀 zajtra mám fajront, tak si prudko pospím ráno, jáááj jak sa teším 🙂

rybkaa
autor
11. nov 2014

@mamulienka30 to je už potom adrenalínový zážitok ni len obyčajný sex 😀

rybkaa
autor
11. nov 2014

@whiteflower87 aké to máš testy? pro matris? mne tie zvykli duchovať, ale pri tvojich teplotách by to nemal byť falošný duch, to ich máš až príliš pekné 🙂
no, ak bola ovu 18 dc, tak si 14 dpo, no skôr by som sa ešte priklonila k 19 dc a teda si 13 dpo. Samozrejme, ovulka mohla byť aj vtedy ako ti ju vyznačil graf, len potom sa mi zdá tá čiarka slabučká na 16 dpo, preto uvažujem o tom, že ovulka bola neskôr. Môžeš si tie dve teploty dať discarded, nebude to tak mýliť, že si mala také skoky kvôli skorému vstávaniu. Teda ovulačné testy si nerobila? A čo nejaké ovu bolesti? neboli?

whiteflower87
11. nov 2014

@rybkaa nie ovulacne testy som nerobila. Ziadne ovulacne bolesti som nemala, Iba teraz od soboty citim tlak v podbrusku. Rapiclear 10, som mala slabu ciarku nedelu a pondelok. A tie z ebay netusim ake boli(one step pregnancy test) asi 25. S tym ze ciarka sa objavila az dnes a nedelu a pondelok boli bez ciarky biele.

rybkaa
autor
11. nov 2014

@whiteflower87 no nič, meraj ďalej a testuj, verím, že zosilnie 🙂

whiteflower87
11. nov 2014

@rybkaa dobre, dakujem, uvidime zajtra 🙂

jaja9891
11. nov 2014

@rybkaa no pred odberom ma byt 3 dnova abstinencia a navyse uz utz ma sakra bolel zdola,takze sex je posledne co by som zvladla a hrozi uz,ze by folikuli popraskali pred odberom,uz dnes ma bolia,trochu pochodim a zle je,takze uz len polihujem a zajtra uz uplne asi,kedze uz pichnem inj na vyvolanie ovu aby som o tych par folikulov neprisla.... ale po odbere by som chcela,ak sa to zhoji hned,keby nahodou tam nejake vajko ostalo a aby s ahlavne maternica trochu prekrvila a pripravila....uvidim co dalej odporucia...

luminuska
11. nov 2014

baby, neviete prečo mi nezobrazuje graf na fertilityfriend.com? zapisujem teploty už od 23.10. Najprv som myslela, že má málo údajov, ale stále nič.. Može to byť tým že mám dlhý cyklus a nemeriam BT od jeho začiatku? mrknite na obrázok.. to som klikla nad kalendárom napravo na "chart graf". Prosím čo robím zle? ďakujem 🙂

adamnela
11. nov 2014

@jaja9891 joj, moja tak strašne moc Ti drzim palce, ze si to ani nevies predstaviť..Tak oddychuj, ked treba 🙂
@whiteflower87 tak nech ciarka pekne silnie 😉

kudusko
11. nov 2014

@rybkaa jaj uz chapem tak to treba vyuzit 😲 a kde robis?

rybkaa
autor
11. nov 2014

@luminuska môžeš poslať prihlasovacie údaje do IP? potom si ich zmeníš, zrejme ti tam len treba niečo prestaviť, takto ti neviem povedať, čo tam máš zle

rybkaa
autor
11. nov 2014

@kudusko som notárov pisár 😀

paskolinka
11. nov 2014

@zarzisia a ty ako dnes?

kudusko
11. nov 2014

@rybkaa tak to preto si taka rychla co sa tyka odpovedi 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 super tak mi nieco napis 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jaja9891
11. nov 2014

@adamnela dakujem 🙂 ozak,esteze mam tu vas,ze mi to prajete a drzite palce 🙂 veeelmi som vam vsetkym vdacna 🙂 ste uzasne fakt 🙂

jaja9891
11. nov 2014

@paskolinka aj ja cakam co @zarzisia napise a ona nas natahuje 🙂

paskolinka
11. nov 2014

@jaja9891 ved to 😀 ja od rana kukam, ze ci sa neozve a nic...

jaja9891
11. nov 2014

@paskolinka niekde tu mala graf 🙂 mohla by nam ho ukazat...ale asi aj ju natahuje,ked testik vcera nic....

paskolinka
11. nov 2014

@jaja9891 ja uz som graf smirovala, ale nic nove tam nie je 😝

mata1512
11. nov 2014

Ahojte baby. Co hovorite na moj graf??? BT meriam od 1.11. a ovu som mala 2.11.

jaja9891
11. nov 2014

@paskolinka ved aj ja som smirovala 😀

zarzisia
11. nov 2014

@paskolinka
@jaja9891 ahojte, ja som dnes nemerala- odmeriam zajtra. Netestovala som- aj tak by tam nic nebolo, tak skoda vyhodenych penazi 🙂 Ja uz v zazrak neverim 🙂 Zajtra mierim k Dr. obvodnemu, kaslem ako tuberak, uzlina mandlova mi vyskocila- tak chcem poprosit aj o vysetrenia a stery atd. Lebo tie mandle hnusne ma bolia kazdu chvilu.

paskolinka
11. nov 2014

@zarzisia dobre tak rano zmeraj a ked teplota bude hore, urobila by som aj ten test, vsak kto vie, ake lieky ti ten obvodny bude chciet napisat, tak keby nahodou 😉

jaja9891
11. nov 2014

@zarzisia no tak skore uzdravenie prajem 🙂 a vsetko bude nakoniec dobre 🙂 a babo vas este prekvapi....

butterfly333
11. nov 2014

@rybkaa áno to som 10DPO

butterfly333
12. nov 2014

@mata1512 ahoj pekný graf a tie vysoké teploty super aby sa udržali. Koľko DPO si? Kedy by mala/ nemala prísť ms.

whiteflower87
12. nov 2014

@rybkaa tak vcera som vymazala chybne teploty a posunulo mi ovulaciu tak ako si mi vravela.

Tu je moj dnesny graf a test mamatest10. Mozem sa aspon trosku zacat tesit alebo stale cakat ci sa nieco v najblizsich dnoch zmeni?