Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 Pati no ja som zvedavá, máš to teda riadny napinak🤦♀️. Každopádne držím moc moc palce🍀❤️
@mar_tina14 no veru, ale som v tom, že nič nebude takže som oka .. a ty ako?
Inak žienky, viete čo mi napadlo ? Ci ozaj ovu bola na 16 DC, môžem byť 14 dpo ale to moje "stupnutie" je vlastne "klesnutie"? Chápete co tým myslím? Ze po ovulacii som nemala dostatočný progesteron (ktorý je po ovulacii) a preto také nizke teploty. Naopak teraz, mi stúpol, resp. dal sa mi do normálu opäť estrogén a preto tie teploty šli hore. Oni vlastne nesli hore ale prevláda estrogén a ja dostanem ms. Neviem ci to dosť zrozumiteľne píšem ale uvedomila som si, ze takto mam vždy teploty než dostanem ovu. Ze mi hodnoty klesnú a ide si estrogén. Ze teda keby mám dostatok progesteronu, tak by som vlastne klesla na tieto dve posledné hodnoty a tým pádom dostanem ms. Aj sa na ňu cítim, idem prasknúť 🥵
Ahojte, tak ja pokračujem v mojom nekonečnom dlhom "kojo" grafe :D dúfam, že mi nezostanú takéto dlhé cykly lebo umriem. Toto je druhý cyklus, čo testujem. Minulý mesiac som mala tiež pozitívny ovulacny test na 29DC, aj tento mesiac. Čo ma zarazilo, je, že minulý mesiac mi ovulácia prebehla až tretí deň od pozitívneho testu a tento mesiac tomu asi tiež nebude inak. Môže to byť? doteraz som bola v Tom, ze ovulacia prebehne do 48h. Potom ako je to s otehotnením? A tie, čo si meriate dlhšie BT a robíte si aj ovu testy, máte vždy rovnako čas medzi pozitívnym testom a ovuláciou, či sa to líši?
Dievčatá ja som včera začala špiniť a dnes sa to už rozbehlo…po nekonečnom cykle a neistoty som sa konečne dočkala 😀
@patulka2 Pati ahojky, no ja zatiaľ celkom fajn,bolesti v podbrušku ustáli, už len prsia a zaha ma morduje😄. Vkladam progestanelle 3 denne a k tomu pichať injekcie, tak dúfam, že všetko bude tentokrát v poriadku, snažím sa myslieť pozitivne🍀❤️. Testy skúšam každý deň rano zatial, dúfam,že silneju (posledný je dnes robeny).✊️ A ty ako dnes? Test si skúšala? Som nedockava, že kedy ci napises uz😄🧐
@mar_tina14 teším sa spolu s tebou 😊 držím palce aby ti to vyslo ❤
Ja dnes netestujem, ráno nizsia teplota a už len čakám ms 🙃
Žienky jedna otazocka,môže ovplyvniť BT aj keď sa človek spaly od slnka?
@patulka2 Pati zvláštne velmi🤔. Test si dnes skúšala? Ak by si bola tehu podľa mňa by ti už ukázal test aspoň ducha, resp oproti tým testom co si dávala pred par dnami, je tam už ciarocka viditelnejsia?
@mar_tina14
@mirus11 dnes som dala mamatest a bieeelyyy. Ibaže by bola ovu neskor ale zas podľa teploty nevedno kedy.
Mohla sa dr pomýliť a ovu ešte neni? Minulý rok sa mi podarilo až 60dnovy cyklus, či sa neopakuje história a ja budem mat ovu až ktovie kde na 40dc. Ale co potom sa vysoká sliznica ? 🤷♀️
@patulka2 no ja neviem ale asi by som dala na slová dr., keď videla,že ovu už bola aj teplota ti tam ako jediná z grafu podľa mňa na ovu sedí tak ako ti ju appka vyznacila🤔každopádne som veľmi zvedavá ako ti to dopadne🍀.
Dievčatá po diagnostickej laparoskopii ste sa kedy začali snažiť? Až ďalší cyklus? Ja už zas prežívam ze jeden mesiac bude stratený 🙈
@iamkate lekara si sa nahodou nespytala? ak nebola ziadna operacia, tak by som cakala do vybratia stichov a normalne sa snazila. znama, co bola na laparke na vybratie cysty, tak sa tiez tak uz mohla snazit. po vybrati stichov.
@sparkling Ahojky ďakujem za opýtanie, konečne nám začínajú chodiť výsledky, išla som na vlastnú päsť na hematologiu a dia, plus som si dala vyšetriť štítnu žľazu tie hodnoty TSH a podobne, vraj sa to teraz rieši až po 3 potrate…zatiaľ prišla hematologia, čakajú ma teraz opäť odbery na doplnenie, vyšiel mi tam tromfilny stav PAI-1 homozygot, čo som študovala zatiaľ na nete, bude to chcieť asi tabletky alebo injekcie v tehu…
K tým testom ako si písala 😂 no ja chodím všade, už som asi všade známa, po kyrete som sledovala pokles hcg, ktoré ešte stále trochu mám a už keď sa na mňa pozrela predavačka povedala som, čo je vo veci a už mám kľud 👌
Už si začala nový cyklus ?
@patulka2 Paťka, je to napínavé, ale myslím, že to dlhý cyklus nebude 😊

@kakatulik a ak by predsa len bola, tak je to passé lebo naša frekvencia sa znížila 🤣 a ty ako s tým Ovitrelle ?