icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
21. jún 2022

@mar_tina14 Maťka silno blahoželám, prajem veľa zdravia ❤️🍀

iamkate
21. jún 2022

@ilovepizza dneska mam zákrok o chvilocku tak určite sa spýtam, len včera už mi to vrtalo hlavou ze ako to je ak nič nenájdu a bude len jeden vpich v pupku ci treba dlho cakat🤔

domulibalazova
21. jún 2022

@iamkate Držím palce a prajem skoré zotavenie 💪🍀

mar_tina14
21. jún 2022

@domulibalazova Domi, ďakujem❤️práve idem na krv do Nitry na reproimuno, picham injekcie, vkladam progestanelle a v piatok kontrola u gyn, tak dúfam,že tentokrát to už bude so šťastným koncom🍀🙂. Som rada, že si sa aj ty ozvala konecne🥰

ilovepizza
21. jún 2022

@iamkate ak by ti nasli nejake zrasty, tak ich vypalia a to tiez nie je dovod na cakanie si myslim.. 🤷🏼‍♀️

patulka2
21. jún 2022

😫

sparkling
21. jún 2022

@domulibalazova myslim, ze ten Pai mam aj ja. Musela by som kuknut. Ale mne predpisali len preventivne vzhladom k predoslym potratom. Ano dnes som 6 dc a som zvedava dokedy zas budem spinit a krvacat. Uz som si vsimla, ze cim neskor pride ovulka v danim cykle, tym dlhsia ms. A to mam aj cez 10 dni niekedy

adka3321
21. jún 2022

@patulka2 nemohla si ty mat ovu na 28dc?🤷🤷🤷

patulka2
21. jún 2022

@adka3321 27dc som bola u Dr aby ma kukla ci už mám po alebo mam ešte čakať skrz tu teplotu co sa mi nezdalo a povedala mi, že ovu už bola, že je sliznica vysoko a tak. Skôr rozmýšľam, ze keby tie hodnoty 17 19 a 21 niesu, soor by som typla na 22dc 🤷‍♀️ je to na nervy ozaj.

adka3321
21. jún 2022

@patulka2 a ved raz ti aj varga povedal, ze si po ovu a este si nebola. nemohla sa aj tato doktorka seknut? akoze nezavidim ti tuto situaciu. taka neistota co a ako

mar_tina14
21. jún 2022

@patulka2 no ak by si aj ovu mala na ten 22 dc, tak dnes by si bola 11dpo už asi🤔brucho ta ešte boli,ako sa cítiš? Testik si neskúšala?

iamkate
21. jún 2022

@domulibalazova dakujeeem 😊❤️

patulka2
21. jún 2022

@adka3321 mmmm vidíš to mi nenapadlo ze už mi aj Varga toto povedal.
Inak dr videla 20mm cystu a povedala ze tuto asi nič nie je to bude pravdepodobne cysta. A teda sliznica vysoka. Žeby to predsalen nebola cysta ale folikul a praskol by na ten 28dc? To by sedelo aj teplotne aj tým, že deň predtým som u nej bola a keby to je folikul mal už 20mm 🤷‍♀️
Bože toto sú aké dohady jak smrť, mne je z toho normalne už zle. Brucho ma boli ale 2 dní dozadu extrém. Aj mokro bolo no neviem aký vytok už presne lebo sak co budem sledovať...
@mar_tina14 skúšala jasne, furt skusam, ani mäkká ň ani f ani nič. Beloba.

bejka90
21. jún 2022

Ahojte.prosim vas ja mam len otazku lebo len 1x som si merala bazalnu teplotu a to som hned bola aj tehotna :D tak neviem teraz ako to je ked mam dostat ms viemz e ma teplota klesnut ja len ze ci 1x klesne a uz distanem alebo etse klesne....?meriam si teraz len 3 dni lebo mi uz tyzden meskaju tak 2dni som mala 36.7 dnes 36.5.. tak ci uz dnes to pride alebo este to klesne..uz mi lezie na nervy to cakanie :( aj ked uz vsetky pocity mam na kramy;(

modro_zelena
21. jún 2022

@bejka90 tak to ti nikto nepovie kedy príde ms keď merias len posledne tri dni🙂 niektorým zeněa padne teplota rapídne v deň ms, niektorým to klesá postupne zopár dni pred ms. Cykly nemavas pravidelne?

bejka90
21. jún 2022

@modro_zelena viem ze z 3 meranj sa nevie len ci nejake skusenosti inych ci mi nieco nenapovedia :D lebo v clankoch sa pise len o dni ked pride ms ze klesne... tak mavam vselijak bud skor o 2-3 dni alebo meska do 5 dni bolo maximum zatial po porode pred porodom som to mala ovela viac nepravidelne.

bejka90
21. jún 2022

@iamkate ja som mala cystu aj vajecnik a vajcovod vybraty a presne 2 mesiace na to som otehotnela 🙂ale taky mesiac sme cakali trosku na zahojenie a dostala som ms na silvestra a potom sme skusili a hned to aj vyslo

iamkate
21. jún 2022

@bejka90 ďakujem za podporu verím ze aj u nás sa stane zázrak 🙏

kikita777
21. jún 2022

Ahojte baby pozrite si môj graf q poradte mi prosím Vás prvý krát meriam a nejako sa v tom nevyznám pridávam aj foto

zuzanaa2010
21. jún 2022

Ahojte dievcata..novy cyklus opat nova nadej..tento cyklus bez liekov..vitaminov aj bez merania BT
Dnes som 25dc..vobec neviem kedy a ci vobec bola ovulacia..ale dnes som mala nutkanie testovat🙈a toto vykuklo..aj ked zvycajne mavam okolo 32-38dni cyklus..pekne v limite a ruzova..je to kanalik?🤷‍♀️

adka3321
21. jún 2022

@zuzanaa2010 prepac, ale ja nic nevidim 🤷🤷

zuzi_747
21. jún 2022

@zuzanaa2010 aspoň na fotke nevidno ani náznak čiarky. Je to čistý biely test. 🤔

zuzanaa2010
21. jún 2022

@zuzi_747 skusila som ju dat ciernobielu..ved ak nic tak nic 🙂 pockam par dni a uvidi sa

zuzi_747
21. jún 2022

@zuzanaa2010 držím veľmi palce nech sa ti splní to co si praješ 🥰🥰

astrid_
21. jún 2022

@zuzanaa2010 na tejto foto sa niečo črtá ale tak veľmi ťažko povedať či kanálik, uvidíš o pár dní. V poslednej dobe malo viac báb náznaky čiarky a boli to kanáliky

ilovepizza
21. jún 2022

@kikita777 z tvojho grafu sa neda absolutne nic vycitat, nakolko posledne teploty nemas vobec zaznacene a od 18 dc to vyzera, ze merias v inom case, ako predtym. zaroven su “pofiderne” tie vyskocene teploty na 22 a 23 dc, ze to vyzera, ze si mala teplotu a bola si chora. takze ak si bola chora, pripadne ak si merala ovela neskor ako bezne, tak namerane teploty nemaju ziadnu vypovednu hodnotu. pokial merias prvykrat a nepoznas svoj cyklus, tak odporucam, aby si aspon tri mesiace merala naozaj poctivo a pravidelne kazdy den v tom istom case (do polhodinoveho rozdielu) aj cez vikendy.. jedine vtedy ti vyjdu grafy, z ktorych budes vediet nieco vycitat a pekne ti budu ukazovat aky mas cyklus. za tie tri mesiace si to budes vediet odsledovat a potom uz ked nebudes chciet, tak mozes merat napr do ovu a po ovu nie, ale uz budes aspon poznat dlzku lutealnej fazy, tak budes vediet kedy by mala prist MS atd…

fiora94
22. jún 2022

@mirus11 ja podobne

patulka2
22. jún 2022

Ach jo, takže mi tu ovu predsa len prehodilo na den, kedy už malo byť podľa dr vraj po... a ešte sme tam akurát aj netoto 😫 zbláznim sa baby už 🙈

mar_tina14
22. jún 2022

@patulka2 Pati,nič si z toho nerob, že ste akurát "netoto" v ten den, my sme tiež tento cyklus 4 a 2 dní pred ovu a vyšlo to,ked som najmenej cakala😃keď to má prísť tak to pride😉. Každopádne ti veľmi držím palce a budem čakať na nove info❤️🍀.

patulka2
22. jún 2022

@mar_tina14 ďakujem ti moja. Každopádne asi odložím teplomer už lebo toho stresu bolo za posledný týždeň až moc. A to som si povedala, ze už nebudem stresovať a extra sa snažiť lebo idem už do prace. Chceš nechceš, evidentne sa to nedá a tento týždeň som priam šalela. Aj skrz toho, ze co sa zas deje a kedy ms dostanem. Každý vie aké to je byť v nevedomosti 😫🙈