Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza dneska mam zákrok o chvilocku tak určite sa spýtam, len včera už mi to vrtalo hlavou ze ako to je ak nič nenájdu a bude len jeden vpich v pupku ci treba dlho cakat🤔
@iamkate Držím palce a prajem skoré zotavenie 💪🍀
@domulibalazova Domi, ďakujem❤️práve idem na krv do Nitry na reproimuno, picham injekcie, vkladam progestanelle a v piatok kontrola u gyn, tak dúfam,že tentokrát to už bude so šťastným koncom🍀🙂. Som rada, že si sa aj ty ozvala konecne🥰
@iamkate ak by ti nasli nejake zrasty, tak ich vypalia a to tiez nie je dovod na cakanie si myslim.. 🤷🏼♀️
@domulibalazova myslim, ze ten Pai mam aj ja. Musela by som kuknut. Ale mne predpisali len preventivne vzhladom k predoslym potratom. Ano dnes som 6 dc a som zvedava dokedy zas budem spinit a krvacat. Uz som si vsimla, ze cim neskor pride ovulka v danim cykle, tym dlhsia ms. A to mam aj cez 10 dni niekedy
@patulka2 no ak by si aj ovu mala na ten 22 dc, tak dnes by si bola 11dpo už asi🤔brucho ta ešte boli,ako sa cítiš? Testik si neskúšala?
@domulibalazova dakujeeem 😊❤️
@adka3321 mmmm vidíš to mi nenapadlo ze už mi aj Varga toto povedal.
Inak dr videla 20mm cystu a povedala ze tuto asi nič nie je to bude pravdepodobne cysta. A teda sliznica vysoka. Žeby to predsalen nebola cysta ale folikul a praskol by na ten 28dc? To by sedelo aj teplotne aj tým, že deň predtým som u nej bola a keby to je folikul mal už 20mm 🤷♀️
Bože toto sú aké dohady jak smrť, mne je z toho normalne už zle. Brucho ma boli ale 2 dní dozadu extrém. Aj mokro bolo no neviem aký vytok už presne lebo sak co budem sledovať...
@mar_tina14 skúšala jasne, furt skusam, ani mäkká ň ani f ani nič. Beloba.
Ahojte.prosim vas ja mam len otazku lebo len 1x som si merala bazalnu teplotu a to som hned bola aj tehotna :D tak neviem teraz ako to je ked mam dostat ms viemz e ma teplota klesnut ja len ze ci 1x klesne a uz distanem alebo etse klesne....?meriam si teraz len 3 dni lebo mi uz tyzden meskaju tak 2dni som mala 36.7 dnes 36.5.. tak ci uz dnes to pride alebo este to klesne..uz mi lezie na nervy to cakanie :( aj ked uz vsetky pocity mam na kramy;(
@bejka90 tak to ti nikto nepovie kedy príde ms keď merias len posledne tri dni🙂 niektorým zeněa padne teplota rapídne v deň ms, niektorým to klesá postupne zopár dni pred ms. Cykly nemavas pravidelne?
@modro_zelena viem ze z 3 meranj sa nevie len ci nejake skusenosti inych ci mi nieco nenapovedia :D lebo v clankoch sa pise len o dni ked pride ms ze klesne... tak mavam vselijak bud skor o 2-3 dni alebo meska do 5 dni bolo maximum zatial po porode pred porodom som to mala ovela viac nepravidelne.
@zuzanaa2010 prepac, ale ja nic nevidim 🤷🤷
@zuzanaa2010 aspoň na fotke nevidno ani náznak čiarky. Je to čistý biely test. 🤔
@zuzi_747 skusila som ju dat ciernobielu..ved ak nic tak nic 🙂 pockam par dni a uvidi sa
@zuzanaa2010 držím veľmi palce nech sa ti splní to co si praješ 🥰🥰
@zuzanaa2010 na tejto foto sa niečo črtá ale tak veľmi ťažko povedať či kanálik, uvidíš o pár dní. V poslednej dobe malo viac báb náznaky čiarky a boli to kanáliky
@kikita777 z tvojho grafu sa neda absolutne nic vycitat, nakolko posledne teploty nemas vobec zaznacene a od 18 dc to vyzera, ze merias v inom case, ako predtym. zaroven su “pofiderne” tie vyskocene teploty na 22 a 23 dc, ze to vyzera, ze si mala teplotu a bola si chora. takze ak si bola chora, pripadne ak si merala ovela neskor ako bezne, tak namerane teploty nemaju ziadnu vypovednu hodnotu. pokial merias prvykrat a nepoznas svoj cyklus, tak odporucam, aby si aspon tri mesiace merala naozaj poctivo a pravidelne kazdy den v tom istom case (do polhodinoveho rozdielu) aj cez vikendy.. jedine vtedy ti vyjdu grafy, z ktorych budes vediet nieco vycitat a pekne ti budu ukazovat aky mas cyklus. za tie tri mesiace si to budes vediet odsledovat a potom uz ked nebudes chciet, tak mozes merat napr do ovu a po ovu nie, ale uz budes aspon poznat dlzku lutealnej fazy, tak budes vediet kedy by mala prist MS atd…
@patulka2 Pati,nič si z toho nerob, že ste akurát "netoto" v ten den, my sme tiež tento cyklus 4 a 2 dní pred ovu a vyšlo to,ked som najmenej cakala😃keď to má prísť tak to pride😉. Každopádne ti veľmi držím palce a budem čakať na nove info❤️🍀.
@mar_tina14 ďakujem ti moja. Každopádne asi odložím teplomer už lebo toho stresu bolo za posledný týždeň až moc. A to som si povedala, ze už nebudem stresovať a extra sa snažiť lebo idem už do prace. Chceš nechceš, evidentne sa to nedá a tento týždeň som priam šalela. Aj skrz toho, ze co sa zas deje a kedy ms dostanem. Každý vie aké to je byť v nevedomosti 😫🙈

@mar_tina14 Maťka silno blahoželám, prajem veľa zdravia ❤️🍀