icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ilovepizza
4. júl 2022

@marinecka95 oki dakujem.. a cakam na pozitivne spravy ❤️

marinecka95
4. júl 2022

@ilovepizza budem držať palce 🙂
No na dnes jednu pozitívnu mám - pozitívny test a verím, že bude pozitívna v pondelok aj krv a bude hcg stúpať tak ako má 😍

blabla22
Autor odpoveď zmazal
domulibalazova
5. júl 2022

@ilovepizza Ahojky, mrzí ma, že to nevyšlo, verím, že to príde ❤️, čítala som si čo ste si písali s babami o IUI aj IVF všetky máte môj obdiv 🍀🙏

domulibalazova
5. júl 2022

@marinecka95 Teším sa že testíky sú pozitívne 😍🥳🍀💪

marinecka95
5. júl 2022

@domulibalazova ďakujem, verím, že to tentokrát dopadne dobre 🥰 a vy sa čoskoro ku mne pridáte 😘

domulibalazova
5. júl 2022

Dievčatá ahojte, ako sa darí ? Aký ste DC?

U mňa zatiaľ takto, popíjam grepový džús a hodnotím ako mi Fytosoja pekne upravila hodnoty, pri mojom PCOS sú to inak celkom divoké dráhy…aj keď som minule otehu tiež som brala fytosoju, teploty boli tiež celkom v norme, žiadne dráhy hore dole…

V noci odišiel muž na služobku, príde zajtra večer, škoda že sme ro už včera nestihli 😂

mar_tina14
5. júl 2022

@domulibalazova ahoj Domi😘 graf mas krásny🥰ja som dnes 8dc,zatiaľ som nemerala ale od zajtra chcem zacat🥳beriem nejaké vitamíny co mi ešte ostali, 15.7.idem na kontrolu ku svojmu gyn, tak dúfam,ze bude všetko v poriadku a bez problemov🍀a hlavne, že sa nám čím skôr podarí otehu a hlavne konecne uspesne😌. Tak držím palce aby bol tento cyklus aspoň u jednej z nas uspesny💞🤝🤗

bejka90
5. júl 2022

Ahojki.ja som 14dc, ovu bolesti mam uz 3 ci 4 dni takja uz neviem ci z toho ma pobolieva podbrusko alebo coale v nedeluk veceru to bolo az krcovite asi pol hodku a ptoom to preslo a ovulka nejak v nedohladne cele je to cudne :( snad sa jej dockam zajtra/pozajtra

zojeva
5. júl 2022

Ja som 17DC robím ovu testy zatiaľ negatívne aj keď mna dva dni boli hlava aj vaječníky a nezdá sa mi to 😀 tak neviem asi ešte budem testovať ďalej keďže nemeriam teplotu a uvidíme, zisťujem teda, že mám dlhé cykly nejake poslednou dobou🤷🏻‍♀️

domulibalazova
5. júl 2022

@mar_tina14 Jej aj ja mám vtedy kontrolu, tak si dáme vedieť, ako sme pochodili 😉, tiež si prajem aby sme pekne všetky otehulkovali ☺️

@bejka90 Beji verím, že bolesti naznačujú, že ovulka príde a teplota vyskočí ☺️😊, ja mám dnes tiež bolesti, teplota je dole, ovulačný je negat, ale ja mávam zasa ovulaciu až okolo 19dňa 😉, snáď príde skôr

@zojeva Ahojky a akú mávaš dĺžku teraz? Berieš nejaké vitamínky?

zojeva
5. júl 2022

@domulibalazova mávam okolo 36DC ale tak minuly cyklus 52 🙈 neberiem teraz nič, pila som počas ms alchemilku…ja momentálne mám fázu, že sledujem svoj cyklus a budem ho musieť skúsiť nejako upraviť teraz sa nesnažíme nejako len ma hneva, že ich mám take dlhé tak skúmam vlastne kedy mávam a či mávam ovu…ta fytosoja musím pozrieť to je sj na úpravu cyklu ? Inak tvoj graf vyzerá super zatiaľ ukážkovo, snáď na kontrole bude všetko v poriadku ♥️

bejka90
5. júl 2022

@domulibalazova tak dufam aj ja ze pride ovu a nebudem mat bez ovulacie mesiac uz ked sa tak pilne snazime 🙂 no mne jedna appka vyznacila dnes ovulku co sa nestalo :D a druha 7meho tak snad to vyjde... ale ta druha appka by mala byt presnejsia kedze tam kramy zapisujem uz roky :D no nechme sa opat prekvapit rano ;) a ty mas pekny graf aj teploty sa ti pekne drzia dole nie ako moje Vysoke Tatry raz hore raz dole :D

bejka90
6. júl 2022

Dobre ranko.tak mne po zadani dnesnej teploty vyznacilo ovulku na nedelu ked som myslela ze pol hodinu odpadnem od tej bolesti :( len akosi to nesedi s tym pravidlom 3 a 6 alebo ako sa to presne vola :D to kvoli tomu ze mam ten 1 den oznaceny ako " chybny"? Alebo co si myslite o tom vy?

katkaholiova
6. júl 2022

ja dnes takto obrovsky skok som zvedava preco

zojeva
6. júl 2022

@domulibalazova prosím ťa aké používaš ovulačné testy ? ja mám Dr. Max a nezdajú sa mi dobre..mala som livsane kazetové tie sa mi zdali..len sú dosť drahé podľa mňa tak, že či by si mi nejaké neodporúčila 🙂

domulibalazova
6. júl 2022

@zojeva Jojda, sú to veru dlhé cykly, ale aj prebehne ovulacia tak by to malo byť v poriadku, ale úplne ťa chápem, ja som bola na nervy keď som po tom kyrete mala 50 dňový cyklus, preto si ani teraz nedávam inositol, pijem alchemilku a kyselinu listovú…a k tým ovulačnym, teraz mám z Aliexpressu, mala som také lacné s teraz mám odtiaľ iné tie sú fajn boli za 5eur 20lh+5hcg, tie sa mi pozdávajú najviac, Dr max mám doma tiež, používala som ich po kyrete, čo sa ti na nich nezdá ?

@bejka90 Beji v mojich cykloch tiež nie vždy platilo to pravidlo, keď si tu teplotu dáš ako použiteľnú, ovulaciu ti to nechá vyznačenú ? Ale zasa ďalšie pravidlo je že po ovulke musia byť 3 hodnoty nad čiarou minimálne o 0,2 stupňa či ako to je 😝

@katkaholiova Kati budeme sledovať, ver mi som zvedavá aj ja 😉😉

Baby u mňa dnes tiež výskok do neznáma, snáď nebola ovulka, to by bolo priskoro, testy boli negat, hlien je síce vodnatý, ale nie ťahavý…uvidíme 🤓, snáď si ovulacia vyberie deň kedy bude muž doma, lebo takto ozaj nič nevymyslím 😅😅

zabka1987
6. júl 2022

@zojeva tie dr Max sú super fakt . Ja len tie kupujem . Ukazovalo mi dlho slabú a zrazu bum v jeden deň doobeda krásna , teda až brutálne pozitívny . Už som ich veľa vyskúšala a tieto sa mi naj osvedčili

zojeva
6. júl 2022

@domulibalazova úprimne, že ani neviem možno len pretože tie livsane mám kazetové :D tak sa mi zdajú lepšie..ale asi v tom nebude nejaký rozdiel
@zabka1987 tak budem testovať ďalej som 19DC včera večer sa mi už zdalo, že by mohol byť pozitívny, ale ešte mu chýbalo urobím ešte dnes na obed a uvidím teda či už bude bum :D ja som myslela, že mám ovuláciu, keď ma začali bolesť vaječníky vždy a očividne podľa testov nemám...tak som zvedavá teda kedy ...

zojeva
6. júl 2022

@domulibalazova ešte otázočka, alechmilku môžem piť aj teraz pred ovu alebo počas ovu ?

marinecka95
6. júl 2022

Baby - testy silnejšie, hcg v krvi dnes na 8. deň po vklade KET - 118 🙏❤️
Špiním, takže teším sa este s riadnym rešpektom 🙏🙏

zabka1987
6. júl 2022

@zojeva alchemilku pi len do ovu , viac potom nie .

bejka90
6. júl 2022

@domulibalazova to druhe pravidlo neviem ja len o tomto jednom som vedela :D no ked som oznacila tu teplotu tak mi hodilo ovulku s prerusovanou ciarou na 30.6. Ale ved to by bolo extremne skoro 2 dni po kramoch...a etse pred bolestami podbruska...? Ale na ten den mam oznaceny taky lepkavy hlien :D tak ja som somar z toho :D ale ty mas dobry skok 🙂 som zvedava ako bude pokraocvat

kika123kika
6. júl 2022

@zojeva alchemilku som pila vzdy po ovu pocas celej ms a potom som prestala 🙂

ilovepizza
6. júl 2022

@marinecka95 oo to vyzera velmi slubne, tesim sa s tebou ❤️. kedy mas dalsiu krv?

marinecka95
6. júl 2022

@ilovepizza ďakujem. Pondelok idem do centra na krv a sono. Ale špiním tak sa teším opäť veľmi opatrne a s rešpektom 🙏

zojeva
6. júl 2022

Včera večer som robila ovu test vyšiel taký, že mu podľa mna chýbalo veľmi malo tak som robila teraz další a je tam ledva čiarka 🙈 tak teraz neviem testovať ďalej ?

sparkling
6. júl 2022

@zojeva myslim ze uz tmavnut nebude. Pozitivny uz bol. Mala som to tak aj ja tento mesiac. Test bol stale bledy, potom v priebehu hodiny stmavol (okolo 16:00), este vecer o deviatej bol taky rovnaky ako o 16:00, o pol noci uz skoro pozitivny, rano sa teplota drzala este nizko na 36,2 ale test uz bol negativny. Takze v ten den sme sa posnazili. A dalsi den uz teplota stupala. Cize dnes hupsnite na to 🙂 prikladam svoj graf

katkaholiova
6. júl 2022

@sparkling podobny graf mam aj ja ale 5dpo.len my sme boli v ten den spolu ked tp uz stuplo.takze u nas minimum sanca

sparkling
Autor odpoveď zmazal