icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
6. júl 2022

@katkaholiova idem pozriet

sparkling
6. júl 2022

@katkaholiova fakt su skoro rovnake ☺️

katkaholiova
6. júl 2022

@sparkling len ty si tuto poslednu teplotu nemerela v rovnakom case ci?

sparkling
6. júl 2022

@katkaholiova teraz pozeram, ze ja som pridala vcerajsiu fotku, tak este jedna aktualna. A meriam v rovnakom case, ale j mam nastaveny budik, strcim teplomer kde treba a spim dalej. A teplotu zapisujem az ked sa preberiem. No a hentam som akurat neprepisala cas merania, ale nechala som cas zapisovania. Meriam o 5:30 pretoze vtedy vzdy este 100 % spim. Ak by som merala neskor tak uz sa mi moze stat, ze tu treba vstat k lekarovi, tu treba a malou do skoly, pripadne uz sa mi stalo aj to ze o 6 rano mi volal pochaby kurier co mi doviezol rastliny na zahradu. Takto o 5:30 rano mam istotu ze som este v posteli a zapisem to ked vstavam. Obcas sa stane ze neprepisem cas.

sparkling
6. júl 2022

@katkaholiova toto je dnesna fotka

katkaholiova
7. júl 2022

@sparkling takze pokracujeme podobbe 😉 len ja o den neskor.a vyvste to stihli do ovu.a my nie takze sa uvidi

aga1997
7. júl 2022

Ahoj baby meriam treti cyklus 1 veho vecer som mala mega pozitivny ovulacný test na druhy den rano bol bledsi tak uz som netestovala len teplota dako nestupla druheho som ju merala velmi neskoro a boli sme vonku tak som ju dala ako neplatnu 4teho som zbadala velmi plodny hlien zatial som este taky enmala nikdy tak reku otestujem vecer bola silna ciarka ale nie pozitivny a rano uz teplota vyskocila ked dam prec tie testy s grafu rak ju ukazuje az ba 17 dc cyklu ale tak neskoro som zatial este nemala co myslit dat tie testy prec a riadit sa tym ? Posielam oba grafy

sparkling
7. júl 2022

@aga1997 ako velmi neskoro si 2.7. merala, kolko si spala? Ak si nahodou pila alkohol, tak vela?

sparkling
7. júl 2022

@katkaholiova ja uz kreslim hreben zubaty. To uz teraz dopredu viem, ze nic z toho.

katkaholiova
7. júl 2022

@sparkling mala si uz takyto graf? ja som na 5dpo takuto teplotu nemala a potom pokles.za dva roky merania.aj ked ani ja neverim ze nieco z toho bude

aga1997
7. júl 2022

@sparkling isla som spat az o 5 a merala okolo 9 tej .....ano pila som dost ....normálne chodim spat okolo 11-12tej a meriam 6:30

bejka90
7. júl 2022

Ja dnes tak.. nemyslite ze ovulacia mohla byt skor az na 12dc?

patulka2
7. júl 2022

Ahojte babulky, ja som si všimla spravy až teraz, pár dní som tu nebola. Ja mam dnes 12dc, vlhko bolo, aj vytok ale to je asi normálne. Ovu tak skoro nemavam. Mávam ju v rozmedzí 16-24dc ale už bola aj na 28 a 29dc 🙈takze u mna je to hop alebo trop a vždy to zistím až po nej. Mam aj 6ks ovulacnych testov intime ,ale asi sa mi to ani neoplatí použiť. Beriem inofolic combi premium. Snažím sa ráno a večer ale občas večer zabudnem, takže je to také hala bála. Snáď je to oka. A ci to budem nejako siliť, neviem 🤷‍♀️ meriam, aby som vedela, oka, pijem to lebo konci záruka a keď nebude tak nebude, teším sa do roboty. A keď bude, budeme radi. A inak meriam dole a v tejto aplikácií si to aj zaokrúhľujem. Tak do skoreho videnia, držím vám všetkým palciaky ❤

patulka2
7. júl 2022

@ilovepizza mrzí ma, že ti nevyšlo 😔 dúfam, že ďalšie isto vyjde ❤
@marinecka95 gratulujem q držím palce ❤
@domulibalazova Domi, sme rovnako DC tak som zvedavá ktorá bude mat kedy ovu 🙂
@katkaholiova @sparkling som zvedavá ďalšie dni na vás 🙂
@bejka90 ahoj, mohla byť aj 12dc jasne, ale ja na 2 ci 3 dpo vždy mám takýto pokles. Záleží aj od iných okolností ,ktoré ci zachytila alebo nie.

bejka90
7. júl 2022

@patulka2 len ma potom napadlo to pravidlo bynivten den iz absolutne neplatilo :D 3 dni po aby boli vyssie teploty ako 6 dni preda aj podla pocitov to muselo bytvtedy ako je vyznacene leb oteraz mam uz par dni dost obdobie sucha. No uvidime zas rano 🙂

sparkling
7. júl 2022

@aga1997 tak neviem no. Je to take vselijake uplne som neistá. Ono podla teploty by to malo byt tak ako to mas vyznacene kedze tam mas 6 nizsich teplot a ak by sme aj nepocitali ten 15 dc tak od 16 dc ti vlastne postupne ide teplota hore vzhladom na predosle predovu teploty. Dost neistoty do toho vnáša najmä tá zrušená teplota na 15 dc. Ak by si ju dala platnú, tak apka vyznaci ovulku na 14 dc plnou čiarou podla mna. A ten test co bol iba skoro pozitivny do uvahy asi ani neber, kedze si spravila len jeden a netestovala si dalej.

aga1997
7. júl 2022

@sparkling dakujem no trosku som to pokafrala tym nezmeratelnym 15 tym dnom mna skor zneistil ten hlien uplne ze mega plodný ( taky som este neregistrovala) az na 17 ty den no uvidim kde je pravda ax ked (ne)pride ms duphaston som nasadila az dnes kedze skor som sa sestricke nedovolala tak snad to neni moc neskoro

marinecka95
7. júl 2022

@patulka2 ďakujem 🙂

katkaholiova
7. júl 2022

strasnu bolest mam uz asi 5min v lavom vajecniku ledva chodim netusim s coho nepamatam zeby som mala niekedy

katkaholiova
7. júl 2022

@katkaholiova po10min prestalo

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
8. júl 2022

dnes takto.ta vcerajsia bolest netusim co bola

domulibalazova
8. júl 2022

@zojeva Ahojky 🙂, Fytosoju beriem na dozrievanie vajíčok, uvidíme ako budú ďalšie dni, ale zrejme ozaj budem mať skôr ovuláciu, včera som už mala pozitívny ovu test, dnes ešte teplota nestúpla tak uvidíme...dnes som 13DC normálne ovulujem najskôr 19DC...
Na úpravu cyklu, respektíve lepšie fungovanie všetkého som brala Inofolic, teraz mám doma klasický Inositol z GymBeam, inak sa odporúča dosť Alchemilka aj na Gynex som počula pekné recenzie 🙂 Tiež by som to na tvojom mieste zatial sledovala, zapisovala a v prípade, že zistíš, že sa niečo deje skonzultovať s gyn...oni často ale fúknu na úpravu dĺžky cyklu Duphaston, ale tým veľa žien príde o ovulku, lebo nie každá ovuluje v polke cyklu, čiže radšej dlhší cyklus s ovulkou, ako krátky a ukážkový bez nej...Držím palčeky, aby sa cyklus upravil bez potrebného zásahu 🙂

@marinecka95 Neboj zlatko, bude všetko v poriadku, teším sa tíško s Tebou 😍

@sparkling Ahojky, videla som Tvoj graf, aj ja včera silno pozit ovu test, ale dnes ešte teplota neskočila, tak sme sa snažili aj včera keď muž prišiel zo služobky a skúsime aj dnes 🙂 Držím palčeky pekne Ti skočila hore teplota, bude to napínavé 👏

@katkaholiova Kati no som zvedavá, graf vyzerá sľubne 😇

@bejka90 Beji myslím, že ovulácia je dobre vyznačená, ono poďla mňa ti ju označilo aj podla hlienu na taký skorý deň 🙂

@patulka2 Pati ahojky, ani ja som tu teraz nebola, u mňa bude asi ovulka skôr, včera mega pozit ovu test, dnes ešte teplota neskočila hore, tak sa aspoň ešte stíhame potúliť s mužom :D som rada, že si začala dole merať, ono aj u teba to zatiaľ vyzerá, že by ovu mohla byť skôr, ja byť tebou ak máš nízko teplotu skúsim aj ovu test 🙂

@aga1997 Ahojky, ja tiež súhlasím čo ti písala sparkling, ono teraz keď meriaš prvý cyklus a nemáš prehlad alebo nejaký graf na porovnanie, tak je to ako veštenie z vešteckej gule, v každom prípade, milovali ste sa pri ovulke, tak šanca tam je 🙂

katkaholiova
8. júl 2022

@domulibalazova slubne? co podla teba na tom.aj ked taketo skoky su pre mna divne

domulibalazova
8. júl 2022

@katkaholiova Milovali ste sa pri ovulke, na 6dpo pokles a potom výstup, nehovorím že sa treba tešiť popredu, ale prognóza je dobrá 🙂

katkaholiova
8. júl 2022

@domulibalazova no tri dni pred aj ked neverim ze tam by to vyslo.a potom az v den ked vysla teplota hore takze ja nejak neverim to by uz muselo byt velke stastie

bejka90
8. júl 2022

@domulibalazova asi hej no...;) lebo aj bolesti som cca v takom case mala potom uz len sucho :D u teba to ako vyzera? A pozrela so msi pre srandu kalendar ako mam v minulosti vyznacene ovulky v aplikacii a cuduj sa svete dost casto mi ju vyznacilo tak hned po kramach tak nechapem ved to ani zdaleka neni stred cyklu

marinecka95
8. júl 2022

@domulibalazova ďakujem krásne.
Hcg stúpa 🙏❤️ Na 10 DPT (po vklade) mám 391 🙏🥰

patulka2
8. júl 2022

@domulibalazova ahojky, tak ja som dala na teba a skúsila som ten ovu test a teda biely. Ledva vidieť druhu ciarku. Ja si počkám na ten správny čas 😊 u mňa je 13dc ešte niiiiic

aga1997
8. júl 2022

@domulibalazova meriam tretí mesiac a tam my vždy hneď vyskočila tak viac ta teplota júl bolo možno biochemické lebo som mala pár testov pozitívnych (duchov) a o dva dni nič a možno len chybne testy....ale od budúceho mesiaca chcem začať merať dole asi to bude presnejšie 🙂 hlavne neidt von do rana v čase ovu 😀 😀 😃