Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domulibalazova samozrejme, snáď to všetko dobre dopadne tentokrát 🙏
Tebe držím palce, ovu testy sú good 🙂
@domulibalazova užívam duphaston tak ta lutealna bude ak tým🙂 asi....no bohužiaľ v júli minulý rok biochemické hneď po ňom v auguste som otehotnela bohužiaľ MA v 13tom týždni a teraz zas pravdepodobne biochemické ešte preckame leto a v septembri ideme asi už do ivf snažíme sa 3 roky boli aj tri IUI a to ani tuk ale keď po tých Új už 3 krát podarilo síce nie zo šťastným koncom premýšľam ešte o jednej 😜 uvidíme
@domulibalazova supeeeer tak snáď ovulujes 😊 inak minulý rok keď som robila ovu testy som mala akoby 2x pozitívny. Raz cca na 12dc a potom až na 22dc tuším. A to som zistila, že keď som mala vytok, mi to zachytilo a 2x v cykle pozitívne testy 🤷♀️ vtedy som s tým sekla.
Inak, keď merias dole, ako dlho to tm máš? Ved mne neprejde minúta a už to pipa. V ustach to dlhšie meralo.
@aga1997 Ako čítam, tak ten príbeh čo máte všetko za Vami, je omnoho komplikovanejší, budem držať päste o 106 ❤️, ja idem teraz prvý cyklus po MA…
@patulka2 Pati snáď tá ovulka príde, ráno stúpla teplota ale neviem…som z toho na vážkach aj potom čo čítam čo sa stalo tebe, lebo tiež ovulujem neskôr, veď vieš…zobudí ma budík, vložím, počkám cca 15sek a ja to zapísanie ani nečujne, ale keď sú nižšie teploty pípa skôr 😊
@domulibalazova ahoj Domi, ja som to tu teraz ráno hľadala, no našla som len toto. Pozri si kde som mala tmavý ovu test a kde až ovulaciu naozaj. Ale uvidíš aj podla teploty, ja som ich nemala také silné ako ty, snáď ju teda máš teraz 😊
@domulibalazova tak hej no vidno ze ta ovulacia vobec nemusi byt v strede cyklu...estezesme sa snazili hned odkedy skoncili kramy :D inak by sme to prepasli :( noano teraz mam "zaujimavu cakaciu dobu" uvidime co sa z toho vykluje...ty graf dnes ako? Bola ta ovulacia nakoniec?
@domulibalazova no áno stále dúfame že to vinde a nevzdavame sa aj ja držím palčeky nech sa vám tiež co najskôr zadarí 😗🙂
@aga1997 Ďakujeme, my sa tu v skupine veľmi podporujeme ❤️
@bejka90 Veru to ja hovorím mužovi ak bude sex obdeň nemusíme riešiť kedy je ovulacia 😂
Dnes teplota skúpila o niečo vyše 0,2 stupňa tak uvidíme aké budú ďalšie dni 😊
@domulibalazova ja inak furt dumem nad tym mojim grafom a ovulkou :D skusila som vymazat tie "vytoky" a hodilo mi ovulku na 14ty dc ale to som sucha jak Sahara :( :D hmmm:( comu viac verit? Poradte aj ostatne kludne som zvedava na viac nazorov ;) u teba asi potom bola ovulka tak to vyzera zatial;)
@bejka90 Ja by som skôr povedala na ten 9dc, ono tým že mávaš skoro ovulku tak nemáme teploty v podstate od menzesu 😂, ale zasa ja niesom odborník na grafy, uvidíš čo písni baby , u mňa dnes zasa vyššia teplota, tak snáď tá ovulka bola
@katkaholiova Kati zatiaľ pekne 😊🙏
@domulibalazova hej aj ja sa priklanam skor k tomu 9dc podla vlastnych "pocitov". Graf zatial vyzera byt peknytak dufam ze aj ostane pekny :D dufam s tebou, ze si mala ovulku ak ste sa snazili v tom case 🙂 ja som inak dnes rano mala take cudne prsia :D akoby napnute trochu na bokoch boleli ale teraz nic tak ja nevien ci uz ja si nahovaram alebo co :D ale pri synovi ma neskutocne boleli od 4.dna po ovulke
@patulka2mne inofolic vždy ovu posunul na neskôr
Takze ja som si tento mesiac naivne myslela, že zistím, kedy ovulujem asi 😀 robila som testy od 13DC do 22DC čiže do včera. Jeden tuším 18DC vyšiel taký, že asi najtmavší, ale podľa mna nie pozitívny 🤷🏻♀️ Takze buď ovu ešte nebola alebo bola ale som nezachytila uvidíme už nejdem robiť testy lebo aj skrachujem. Keďže som robila dva krát denne výnimočne raz za deň a včera vyšiel takýto. Môže byt po ovu takýto test ?
Ahojte. Možno niektoré z vás povzbudím... O prvé dieťa sme sa s mužom snažili takmer 2 roky, mám nízke AMH (okolo 0,7 som mala ako 29 ročná) a otehotnela som až po braní Clostylu keď sa mi vytvorilo 5 folikulov. Prešli 4 roky a my sme sa rozhodli, že sa pokúsime o druhé dieťa. Obidvaja s mužom sme mysleli, že to bude trvať rovnako dlho ako pri prvom, ale... Zadarilo sa na 3. cyklus snaženia. Jedinou zmenou z mojej strany bolo, že som od začiatku brala Macu a Kotvičník, ale prvé 2 cykly len po 1 tabletke. Tretí cyklus som brala po 2 tabletky plus vitamín D vyššiu dávku a ešte vitamín E. A podľa grafu môžete vidieť, že sme dokonca sex mali "iba" 2 a 3 dni pred ovuláciou.
Držím palce každej jednej z vás, aby ste si tiež našli vytúžené 2 čiarky na teste 🤗
@katesocka Kati, ešte raz blahoželám, ja to vždy hovorím šanca je vždy 🤩, prajem pevné zdravie a krásne tehulkovanie 🤰🏼❤️
Dobré ránko kolegyňky 🥰, tak ovulka zrejme prebehla, na moje pomery dosť skoro, normálne ovulujem najskôr na 19dc
@zojeva Ahojky 😊, jasne aj po ovulke môžu byť také čiarky, ja ich mám stále výrazné. Ja ich objednávam z Ali vyjdú 2-5eur za 20-50ks, veď u nás to vychádza neskutočne nadraho…z toho 18dc nemáš foto testu? Pripájam Ti foto testov čo som mala teraz z Ali je ich tam 20 + 5 tehu a vyšli okolo 6eur 👌🏼
@domulibalazova veľmi pekne ďakujem a držím palce, aby to aj tebe vyšlo 🤗
A Jonášová metoda?
@domulibalazova graf máš super, vyzerá, že ovulka bola ukážkova ♥️Áno mám fotku na 18DC, ale je to po limite fotené neviem, teda ci to bude mat nejakú výpovednú hodnotu. Ďakujem, idem pozrieť tie testy na aliexpress.
@domulibalazova zabudla som dať fotku toho testu po limite na 18DC. Ďakujem za typ ♥️
@zojeva Tento je dosť tmavý, ani mne sa nepodarilo vystihnúť úplný vrchol keď som testovala raz denne
@domulibalazova uvidíme mávam 15 dňovú luteálnu fázu (teda si myslím :D) tak tipujem teda, že ovu bola 19DC no milovanie bolo len 17DC takže testovať tehu nebudem len sleodvať teda tu luteálnu fázu.
@patulka2 ahoj tak nebola som si ista ze ktory den ppdla tych teplot mohla byt ovu ale podla hlienu to vychadza tak ako je vyznacene. No ja mam cyklus kedy ako 26-31 dni takze nikdy presne neviem :D ved prave aj mme je to divne ze tu druhu fazu teraz nejak velmi dlho by som mala mat ked bola ovulka akoze 2dni po kramoch.

@bejka90 Beji vidíš to, veď sme tu dôkazom toho, že žena ovuluje aj v iný deň ako v polke cyklu…a oni stále idú tým učebnicovým príkladom 😫😂 Tak teraz sa Ti zacina zaujímavejšia časť cyklu… u mňa to vyzerá, že by ovulka mohla prebehnúť, uvidíme čo úkazu teploty v nasledujúce dni, včera mierne bolesti, dnes výraznejšie, tak som zvedavá na teplotu zajtra 😊 prikladám aj nižšie graf
@marinecka95 Nádhera, dúfam že nám sem dáš potom aj foto z utz ❤️
@patulka2 Pati nevadí, veď my mávame ovu neskôr tak skús podľa teplôt zasa napr za 3 dni 🤓 ja som začínala testovať od 15DC, len teraz som cítila, že bude asi skôr, možno to bude tou fytosojou, možno po tom kyrete je telo ešte mimo…hlavne že nám tá ovulka prebehne 😊👌🏼 Prikladám aj graf a včerajšie ovu testy
@aga1997 Meranie dole je určite presnejšie 😊 A meriam v rozdielny čas, či len neskôr zapisujem teploty? Vidím že ovulka prebieha aj LF máš úžasnú 😊, drž sa, mrzí ma že aj ty si si prešla biochem.tehu