icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zojeva
11. júl 2022

@bejka90 zajtra by som skúsila test ;)

patulka2
11. júl 2022

@bejka90 no uvidis teda, každopádne teplotu stupaju, uvidíš za den dva 😊

bejka90
11. júl 2022

@zojeva hej zajtra som chcela rano vysjsuat ked pojde muz do roboty :D dnes ma dovolenku tak som nevedela tak rano nenapadne :D a to kebyze budem 12dpo tak by snad mal ukazat ;) len kym nemam robeny test tak clovek ma v kutiku duse stale "sancu" :D

kakatulik
11. júl 2022

@katesocka gratulujem Kati. Spomínam si akoby to bolo včera. Riešila si,či sa máte vôbec snažiť keď bolo toľko folikov a nakoniec jeden junák velky🙂. Možno pred ovulkpu to bude tetaz dievčatko. Gratulujem zo ❤️.

zabka1987
11. júl 2022

@katesocka ahoj , gratulujem ❤️ skôr ti test neukázal až 14dpo ?

katesocka
11. júl 2022

@kakatulik veru to bola vtedy dilema 🙈 aj ja predpokladám teraz dievča kvôli tej ovulke aj keď by som radšej chlapca 😬 ale teda hlavne nech je zdravé. Ďakujem veľmi pekne 🤗

katesocka
11. júl 2022

@zabka1987 ahoj, ďakujem 🤗 tentoraz som skôr ani netestovala, ale aj v prvom tehotenstve mi test ukázal ledva viditeľného ducha až 14 dpo a teraz rovnako 🙈

zabka1987
11. júl 2022

@katesocka ahaaa ❤️ super hih ,pýtam sa lebo ja som 12dpo či mám ešte dáku nádej na pozitívny test 🙈

katesocka
11. júl 2022

@zabka1987 ono to je individuálne, ja mám pocit, že každý má aspoň ducha na teste skôr 😂 ale kukni ako som to mala 14 dpo

zabka1987
11. júl 2022

@katesocka wau tak to fakt mini duch .no dobre 🤣 dala si mi nádej ešte

evi38
11. júl 2022

@katesocka gratulujem, krásna správa 🙂 presne si ťa pamätám ako si sa bála, že by bolo viac či sa máte vtedy snažiť 🙂

katesocka
11. júl 2022

@evi38 jeej ďakujem, vyzerá to tak, že som s mojím príbehom nezabudnuteľná 🙈😂

marinecka95
11. júl 2022

Baby, nemôžem tomu uveriť ale náš sen sa pravdepodobne stane skutočnosťou 🙏 naša vymodlená, vybojovaná fazuľka sa drží, hcg nádherne rastie, testy paráda.
Dnes 13 deň po KET je hCG 2215 ❤️ V piatok idem na kontrolu do CAR 🙏🙏❤️

Nikdy sa netreba vzdať 🥰 držím vám všetkým palce aby ste aj vy pocítili toto šťastie (samozrejme viem, že sa ešte čokoľvek môže stať ale aj napriek tomu verím, že to tentokrát dotiahneme do konca ❤️)
Budem vás tu stále potichúčky sledovať 🙂

marinecka95
11. júl 2022

@katesocka gratulujem, prajem krásne tehuľkovanie bez komplikácií 🥰

katesocka
11. júl 2022

@marinecka95 ďakujem 🤗 a ako pozerám, aj tebe gratulujem 😍

marinecka95
11. júl 2022

@katesocka ďakujem, snáď sme tu rozbehli vlnu pozitívnych testov a baby nás budú nasledovať 🙂

katesocka
11. júl 2022

@marinecka95 tak ja som už začala druhý trimester 😬 ale teda každopádne dúfam, že si všetky žienky nájdu 2 čiarky na teste čo najskôr

marinecka95
11. júl 2022

@katesocka aha, ja že tak čerstvo 🙂
Tak gratulujem ❤️

katesocka
11. júl 2022

@marinecka95 nie, len som to tu nechcela skôr dávať, bola som opatrná v prvom trimestri 😬 plus veľa ľudí z okolia to nevedelo, a pri mojom šťastí by to tu niekto zo známych prečítal 😂

marinecka95
11. júl 2022

@katesocka rozumiem 🙂 ja som tu inkognito tak zverejním bez problémov 😂 inak to nevie nikto z blízkeho okolia ani rodina, tiež som veľmi opatrná ❤️

patulka2
11. júl 2022

@katesocka @marinecka95 gratulujem Vám, nech všetko dobre dopadne ❤🍀

marinecka95
11. júl 2022

@patulka2 ďakujeme ❤️

mar_tina14
11. júl 2022

@marinecka95 moc gratulujem a držím palce, nech je všetko v poriadku,teším sa s tebou🥰🥰podobne aj
@katesocka 🍀

marinecka95
11. júl 2022

@mar_tina14 ďakujem ❤️ Vám držím palce do boja 🥰

katesocka
11. júl 2022

@patulka2 @mar_tina14 ďakujem 🤗

adka3321
11. júl 2022

@marinecka95 ja som dnes bola u doktora, potvrdil tehotenstvo, srdiecko bilo o sto sest, skoro som sa mu tam rozplakala, ked som to videla. ja som to dnes len kamoskam povedala, rodicom az v auguste, tato bude mat 60tku bude mat krasny darcek 🥰

marinecka95
11. júl 2022

@adka3321 gratulujem. Ktorý tt si?
To verím, bude to najkrajší darček 🙂

bejka90
11. júl 2022

Gratulujem vsetkym stastlivym buducim mamickam mam radost ze tu citam tolko pozitivnych sprav 🙂)

iamkate
11. júl 2022

@marinecka95 blahoželám, držím palce 🥰🙏

iamkate
11. júl 2022

@katesocka blahoželám 🥰